• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi affetmeli miyim affedersem annemi nasıl ikna edicem

Burda annemi savunmaya geçmem kadar doğal Bi olay göremiyorum ben. Aile yapımı eleştirene kadar kendi etrafındakilere dön bak demenin Bi başka yolu. Sadece anladığı dilden konuştum o kadar. Ki öyle de etrafını yargılayana kadar dönüp kız kardeşine bakıcak. Elbette beni ilgilendirmez nikahlı mı nikahsız mı. Ama birilerine laf söylerken kendi aile yapısını da göz önünde bulundurmalı insan
Yok sizin yaptiginiz bu degil ama
Esiniz sizin annenize namus bekciligi yaparken siz de misilleme olarak esinizin kiz kardesi ve eski esi uzerinden yuruyorsunuz. İkinizin de birbirinizden bir farki yok,kadinlar uzerinden ahlak ve namus kasmak bu sadece hepsi bu. Kınıyorum bu bakis acinizi.

Aç, nankör eşiniz kendisine evini barkını açan ANNENİZE küfür etmiş siz hala özlüyorum napayım diyosunuz! Koşun kocanızın kollarına gece gece de bizim sinirlerimizi bozmayın En iyisi :kızgın:

Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz
Hayır bilmiyorum çünkü 22 yaşında Doğum kontrol yöntemlerinden haberim vardı. Hem sevişip hem de meslek sahibi olup ayaklarımın üstünde durmayı becerebiliyordum

Bana konu sahte geldi.

Yok sizin yaptiginiz bu degil ama
Esiniz sizin annenize namus bekciligi yaparken siz de misilleme olarak esinizin kiz kardesi ve eski esi uzerinden yuruyorsunuz. İkinizin de birbirinizden bir farki yok,kadinlar uzerinden ahlak ve namus kasmak bu sadece hepsi bu. Kınıyorum bu bakis acinizi.
Annesini savunmamış ki. "Tencere dibin kara, senin ki benden kara" demiş:(

Geri dönmek istiyorsunuz ama anneme küfür etti, ben de eski eşine kardeşine hakaret ettim yazıyorsunuz... Ne dememizi bekliyorsun, dön yuvanı kurtar mı diyeceğiz.

Annenize saygınız yok...
Kendinize de yok...
Bebeğe de yok...

Yalnız kalıyorum diye böyle bir adama dönmek saçmalık

Boşanmış 2 çocuklu oğullarına bekar kız bulm uşlar şükretmeyip size mi hakaret ettiler.
Ayrıca anneme O... diyen adamı bi sn tutmam kapımda

Eşimle 3 yıllık evliyiz severek evlendik ve bir çok zorlu yoldan geçtik.eşim daha önce evlenmiş boşanmış iki çocuklu ben ise bekardım. Annemle aynı kaderi paylaştığımı belirtmek istiyorum burda. Evliliğimiz boyunca 3 kez ayrıldık. Ailesinin hakaretleri evliliğim boyunca hiç bitmedi. Eşim savunmamız yaptı yapmasına ama daha sonrasında hep ısrar etti barışın çocuk olcak barışın diye. Bi dönem annemle yaşadık eşimle birlikte. Maddi sıkıntılardan dolayı. Annem hep kucak açtı eşime. Ama en son Bi makine muhabbetinden eşimin söylediği bir laf annemin zoruna gitti çok kadın evden çıktı gitti. O akşam bana hala annemler annemler deyince bende ayrılmak istediğimi söyledim. Doğumdan önce affettim. Geldi yalvardı yakardı. Barıştık tan 5 gün sonra bebeğimi doğurdum erken doğumla 34.haftada. Eşim ve annem konuşmuyodu. Annem evime eşim yokken geliyordu. Annem bekar Bi kadın. Ve şuan hayatında biri var. Eşim daha önce işinden dolayı kışın ne yapıcaz ben çocuğumu düşünmek zorundayım dedim diye benimle kavga etti ve annemin hayatındaki kişiyi sevmediği için annem için o...... Falan dedi. Ogün baya tartıştık kucağımda çocuğunu emzirirken resmen gözü dönmüş çıldırmış gibi bağırıyordu. Evden çıkınca o gün döndüm annemin evine. Şimdi yine yalvarıp yakarıyo. Annem barış ama evine gelmem seninle de arada Bi görüşürüz eskisi gibi arkanda durmam sürekli görüşmeyiz diyo. Eşimi seviyorum ama annem bana hem anne hem baba oldu onu da ezip geçemiyorum. Bu arada ben annemin evinde yaşıyorum annem nişanlısıyla yaşıyor. Gece kızım uyuduktan sonra çok yalnız kalıyorum eşimi ve onunla geçirdiğim günleri özlüyorum ben ne yapıcam lütfen fikir verin
Birisi benim anneme o.... diyecek bende onu seveceğim ha ??? O evi onun basina yikarim anasindan doğduğuna pişman ederim.
Buradaki bazı konulari okuyunca ne akılsız aciz kadınlar varmış diyorum mide bulantısı geçiriyorum. Ne iğrenç ilişkiler evlilikler insanlar😵😵
Sizin zaten bir kadın olarak kendinize saygınız yok ki karşınizdaki mağara ayısının olsun !!l kendinize layık birini bulmuşsunuz bence de ayrılmayın. Allah korusun başka iyi bir kadının karşısına falan çıkar ! Sizinle kalsin o ayı!!

Konudan anladığım; geceleri tek kalmak beni rahatsız ediyor, kocamı özledim ona dönmek istiyorum ama kocam ayının teki olduğu için yine aynı hataları yapıp beni delirtebilir , bu sebeple de tekrar geri gelebilirim ama annemi kaybedersem geri de tekrar gelemem , annemi istediğim şekilde kenarda tutup kocama nasıl dönerim diyorsun.

Yani annem sürekli benim gidip gelmeme tahammül etsin, beni büyüttü bu yaşa kadar getirdi ama çektikleri yetmedi hala benim derdimle uğraşsın diyorsun! Eşinle barışacaksan anneni artık alet etme bırak o da kendi hayatını yaşasın .

Burda hep bekar kadınlar çocuklu adamlarla evlenmesin diyoruz , çünkü çocukları kabul edemeyip sonra mutsuz olabilirler diye. Bir erkek olarak da annenin nişanlısı belki şuan senden rahatsız oluyordur. Sürekli kocasıyla bir ayrı bir barışık bir hayatı olan çocuğu var nişanlısının . Annen arkanda durmuş seni kabul etmiş, daha ne yapsın kadın sana. O adamdan ya ayrıl yada annenin düzenini sürekli gelip gitmelerle bozma .

İki çocuklu dul, maddi imkansizliktan annemize sığınıyoruz. Üstüne üstlük onun ailesinden hakaret benim anneme hakaret. Ya çok mu lazım böyle evlilik?

Bazı konuları anlamakta cidden çok zorluk çekiyorum.Eş denen şahıs anneme küfrediyor ben kucağımda el kadar bebeyle ayrıl barış oynuyorum adamın ailesinde iş Yok nereden tutsam elimde kalıyor ve ben hala eşimi özlüyorum !! Herşeyi yapın her yola gidin deneyin ama kendinize olan özsaygınızı yitirmeyin dik durun dik dimdik

Evlenmeseydiniz koşa koşa 22 yaşında. Evlenmek aynı zamanda yarın öbür gün boşanmanın da sorumluluğunu almak demektir. Ben yapamam edememle olmuyor. Anneye yanlışlıkla veya sinirle o... denmez. Laf ağızdan çıkar g....ten değil. Tabiki boşanmak zorundasınız.

Eşim anneme o.pu dese ben ondan temelli soğurdum. Eğer barışmak istiyorsanız barışın ama zaten ikide bir kavga edip, ayrılıp barışıyormuşsunuz, bence bu durum devam eder; bir gün yine kavga edip ayrılabilirsiniz.

Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz

22 yaşındasın 2 çocuklu bir adamlamı evlendin pes yani..
Evladım aklınla zorunmu vardı senin..

Bu kadar gurursuz olmayın lütfen siz güçlü bi kadınsınız bu kadar hakaret normal değil böyle bir evlilik normal değil

Back