Eşimi affetmeli miyim affedersem annemi nasıl ikna edicem

Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
Nikahsız çocuk yapıp yapmaması seni ilgilendirmez aynı şekilde boşanan eski eşinin de kimle beraber olduğu. Bunların ikisi de ahlaksızlık değil ama senin eşinin annene hakaret etmesi ahlaksızlık.

Valla git denilmez kal da denilmez.Annen baska bir adamla birlikte yasiyor bence orada kalmaniz iyi olmaz.Ama esinde boyleymis eger kendi ayaklarinin uzerinde durup bebeginle ayri bir evde hayat kuracaksan dönme hic.Ya da dön bir sure en azindan bebegini krese verip calisip bu imkanlari saglayacagin zaman bosan baska cozum yok gibi

Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
Mükemmel aileymiş.
Dönün en iyisi.

Anneniz net konuşmuş,aramıza mesafe girer demiş.Kociş aşkınız bu kadar yoğunsa affedin ne diyelim.Yani yazacak çok şey var,mesela 3 kere ayrılıp neden sürekli dönüp bir de çocukla taçlandırıyorsunuz bu mutsuz birlikteliği,sonunun iyi olmayacağı yeteri kadar açık değil mi ? Bugün annenize bunu diyen yarın size de der bu arada.

Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz
22 yaşında kocaya git demedi kimse sana.
Ay konu sahibi sana nasıl sinirlendim belli değil. Benim annemde eğitimsiz 5 kuruşsuz 2 çocuk büyütmüş kadın hemde 40lı yaşlarında. Bahane değil, olamaz.

Bir evi bile gecindiremeyen 2 cocuklu boşanmis adamla evlenip tekrar cocuk yapiyorsun annen sana daha ne yapsin yazik 🙄
Evet her bosanan erkek kotu degildir ama 27636363 kere dusunmek lazim, hayirli bir adam olsa kolay kolay kadinlar bosanir miydi? Bak sen hem annene, hem kendine dunyanin hakaretini, yoklugunu cekiyorsun bosanmiyorsun yine de mesela...

Sizinki sevgi degil sevgi acligi, yalniz kalma korkusu yoksa şu hayatin ozlenecek yeri yok.

Uc yıllık evlilik besinci ayrılık falan saydım.
Anneye o....pu demek.(bu kısımda yazıklar olsun dedim ikinize de) Annenın evine sıgıncak kadar aile reisi olamamak.
Göz göre göre bu adamdan cocuk yapmak
Ve hala affetsem mı?
Affet bence. Ama annenden uzak dur.

Bı de bu bes para etmez kocalarınızı ve saygı barındırmayan sacma sapan evliliklerınızı anlatırken ZORLU YOLLARDAN GECTIK ZOR KAVUSTUK CABALADIK VAZGECMEDIK BİRBİRİMİZDEN guzellemesı yapmıyor musunuz...

Noluuor oyle olunca cok degerlımı oluyor o evlilik?
Bravo be falan mı diyoruz sanıyorsunuz?

Şu mesajı okuyana kadar yapma etme diyecektim ama vazgeçtim. Tek bir an bile kaybetmeden kocanıza dönün, sizin kadar uyumlu, birbirine yakışan bir çift daha görmedim. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. 19 yaşında evlenmişsin, 3 yılda üç kere ayrılmışsın, bin tane rezillik yaşanmış, arada barışık olduğunuz bir kaç saatte de hamile kalmışsın, doğana kadar da ayrılıp barışılmış tabi ki. Kavga da normal kavga değil evler ayrılıyor bin tane kötü söz ediliyor falan. Çalışıp hayat kurmayı da becerememişsiniz, annenin yanına taşınmışsınız. O senin annene o.... demiş(kocana ne oluyorsa, ona ne?ayrıca madem annen o...ymuş niye evine taşınmış?) sen onun kardeşine eski eşine laf etmişsin (sanane? İster evlenmeden çocuk yapar, ister her gün başkasıyla gezer, çocuğun değil, bir şey değil.) Al birinizi vur ötekine. 22 yaşında işiniz yok gücünüz yok, birbirinize saygınız yok, aklınız bi karış havada, bi halt edip evlenmişsiniz, yetmemiş çocuk yapmışsınız, annenin evine parazit gibi çökmüşsünüz, kendiniz çok onur, gurur, şeref abidesiymişsiniz gibi milletin hayatına laf ediyorsunuz? Annene acıdım valla ne çilesi varmış kadının yazık ya. İnşallah düzgün biriyle evleniyodur, seni de başından atar da, bundan sonra bir gün yüzü görür.

Uc yıllık evlilik besinci ayrılık falan saydım.
Anneye o....pu demek.(bu kısımda yazıklar olsun dedim ikinize de) Annenın evine sıgıncak kadar aile reisi olamamak.
Göz göre göre bu adamdan cocuk yapmak
Ve hala affetsem mı?
Affet bence. Ama annenden uzak dur.

Bı de bu bes para etmez kocalarınızı ve saygı barındırmayan sacma sapan evliliklerınızı anlatırken ZORLU YOLLARDAN GECTIK ZOR KAVUSTUK CABALADIK VAZGECMEDIK BİRBİRİMİZDEN guzellemesı yapmıyor musunuz...

Noluuor oyle olunca cok degerlımı oluyor o evlilik?
Bravo be falan mı diyoruz sanıyorsunuz?
Sen hep yaz sanki beni savunuyormuşsun gibi mutlu oluyorum :KK70:
❤️ you😘

Annen kaç yaşında? Kocaman kadın değil mi? Yazdıklarınıza bakılırsa gayette aklı başında bir kadın. Eşiniz kim? Hangi hakla annenize böyle cümleler söyleyebiliyor? Bu ne cüret böyle? Annenize karışma hakkını nasıl kendinde buluyor? Bu yüzü kim veriyor eşinize? ister sevgilisiyle yaşar, ister nişanlısıyla isterse yalnız. Kimseye hesap vermek zorunda değil. Siz eşinizin babasına ş.... demeyi deneyin bakalım ne olacak? Bir saniye bir düşünün bakalım. Annenize ettiği küfür zaten başlı başına falso da adamın zihniyeti de çok sıkıntılı. Erkekle münasebeti olan kadın namussuz mu oluyor? Nedir yani?

Bana göre durum çok basit....
22 yaş reşit bir yaş reşit olalı 4 yıl olmuş kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz istiyorsanız geri dönün
Ha ama bence durum farklı annen arkanda olmam dediği için korkuyorsunuz...
Çünkü bu barışmanın da sonunun fiyasko olma ihtimal oldukça yüksek bu sefer hepten desteksiz kalacaksınız...

Bence işin özü bu eminim anneniz başta da bu evliliğe karşı çıkmıştır kaderiniz aynıymış ya
Ama siz pek kulak asmamışsınızdır...
Ee şimdi de asmayın ha o....pu demiş ha başka bir şey zaten önemi yok....
22 yaşında anne olmak eminim zordur...
Sonuçlarında yalnız kalacağınız bir seçim yapmak üzeresiniz....

annenizin yanındasınız pekala anneniz çocuğunuza bakabilir sizde bir iş bulup çalışırsınız belki annenizin nişanlısından çekiniyor olabilirsiniz ayrı eve bile çıkabilirsiniz ama sorun şurada siz kocanızı seviyorsunuz , annenizin yerinde olsam işte kapı orada derdim. Çok güzel hayatlar yaşıyormuşçasına başkalarının hayatlarını eleştirmeye kalkmayın bence . Önce kendimize bakalım biz ne kadar mükemmeliz diye . Yap tercihini ama sonuna kadar pişman olmayacağın düşsen de düştüm demeyeceğin bir tercih olsun. 100 koca bulunur yaşınız henüz genç ama anne bulunamaz.

Back