Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
Nikahsız çocuk yapıp yapmaması seni ilgilendirmez aynı şekilde boşanan eski eşinin de kimle beraber olduğu. Bunların ikisi de ahlaksızlık değil ama senin eşinin annene hakaret etmesi ahlaksızlık.Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
Mükemmel aileymiş.Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
22 yaşında kocaya git demedi kimse sana.Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz
Şu mesajı okuyana kadar yapma etme diyecektim ama vazgeçtim. Tek bir an bile kaybetmeden kocanıza dönün, sizin kadar uyumlu, birbirine yakışan bir çift daha görmedim. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. 19 yaşında evlenmişsin, 3 yılda üç kere ayrılmışsın, bin tane rezillik yaşanmış, arada barışık olduğunuz bir kaç saatte de hamile kalmışsın, doğana kadar da ayrılıp barışılmış tabi ki. Kavga da normal kavga değil evler ayrılıyor bin tane kötü söz ediliyor falan. Çalışıp hayat kurmayı da becerememişsiniz, annenin yanına taşınmışsınız. O senin annene o.... demiş(kocana ne oluyorsa, ona ne?ayrıca madem annen o...ymuş niye evine taşınmış?) sen onun kardeşine eski eşine laf etmişsin (sanane? İster evlenmeden çocuk yapar, ister her gün başkasıyla gezer, çocuğun değil, bir şey değil.) Al birinizi vur ötekine. 22 yaşında işiniz yok gücünüz yok, birbirinize saygınız yok, aklınız bi karış havada, bi halt edip evlenmişsiniz, yetmemiş çocuk yapmışsınız, annenin evine parazit gibi çökmüşsünüz, kendiniz çok onur, gurur, şeref abidesiymişsiniz gibi milletin hayatına laf ediyorsunuz? Annene acıdım valla ne çilesi varmış kadının yazık ya. İnşallah düzgün biriyle evleniyodur, seni de başından atar da, bundan sonra bir gün yüzü görür.Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim
Sen hep yaz sanki beni savunuyormuşsun gibi mutlu oluyorumUc yıllık evlilik besinci ayrılık falan saydım.
Anneye o....pu demek.(bu kısımda yazıklar olsun dedim ikinize de) Annenın evine sıgıncak kadar aile reisi olamamak.
Göz göre göre bu adamdan cocuk yapmak
Ve hala affetsem mı?
Affet bence. Ama annenden uzak dur.
Bı de bu bes para etmez kocalarınızı ve saygı barındırmayan sacma sapan evliliklerınızı anlatırken ZORLU YOLLARDAN GECTIK ZOR KAVUSTUK CABALADIK VAZGECMEDIK BİRBİRİMİZDEN guzellemesı yapmıyor musunuz...
Noluuor oyle olunca cok degerlımı oluyor o evlilik?
Bravo be falan mı diyoruz sanıyorsunuz?