• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi affetmeli miyim affedersem annemi nasıl ikna edicem

Burda soylemem gerek ki annenizin nikahi olmadigi bi erkekle ayni evde kalmasi toplum icinde ister istemez o kelimeyi akla getirir.
Dogrucu davudum ben.
Burda damadin bunu dillermesi hosmuydu? Hayir.

Bundan sonrasi icin soyle bi gercek var. Anneniz size ve cocugunuza su yastan sonra pervane olan birisi degilse ( ki oyle dusunuyorum sonucta bi erkekle evlilik yoluna girmis/ girecek yani kendi hayatini dizme yolunda). O zmn anneniz yuvasina yerlesirken sizde o yuvada cocugunuzla faylalik gibi olacaksaniz o zmn dayatmalar yuzunden sizde yuvanizdan olmayin derim ben. Yoksa en fazla 1 sene sonra tekrar evlenecez diye konu acarsiniz.

Eger anneniz dul, kendini size adamis ve gece gunduz sizin ve yavrunuz icin kosturan birisi olsaydi. Sizin kararinizdan dolayi eli bombos kalan, yasama azmi biten bi kadin olaydi. O zmn derdim ki " kocanizi secmis olmaniz annenizi kapiya atmak gibi bisey olur".
Su an boyle bi durum goremiyorum.
Asfafaaffafafa. Ne zamandan beri yobazlığın karlılığı doğrucu davutçuluk oldu

Asfafaaffafafa. Ne zamandan beri yobazlığın karlılığı doğrucu davutçuluk oldu
Bu yorumu yazan kisi hangi toplumda yasiyor merak ettim beraber yasayan kadina o.. gözüyle bakiliyormus. Benim beraber yasayan hic kimse icin aklima o kelime gelmedi ayrica kim nasil isterse yasar banane. Yorumu yazan kisi sen öyle düsünüyorsan soru sende bunu topluma mal etme!

Burda soylemem gerek ki annenizin nikahi olmadigi bi erkekle ayni evde kalmasi toplum icinde ister istemez o kelimeyi akla getirir.
Dogrucu davudum ben.
Burda damadin bunu dillermesi hosmuydu? Hayir.

Bundan sonrasi icin soyle bi gercek var. Anneniz size ve cocugunuza su yastan sonra pervane olan birisi degilse ( ki oyle dusunuyorum sonucta bi erkekle evlilik yoluna girmis/ girecek yani kendi hayatini dizme yolunda). O zmn anneniz yuvasina yerlesirken sizde o yuvada cocugunuzla faylalik gibi olacaksaniz o zmn dayatmalar yuzunden sizde yuvanizdan olmayin derim ben. Yoksa en fazla 1 sene sonra tekrar evlenecez diye konu acarsiniz.

Eger anneniz dul, kendini size adamis ve gece gunduz sizin ve yavrunuz icin kosturan birisi olsaydi. Sizin kararinizdan dolayi eli bombos kalan, yasama azmi biten bi kadin olaydi. O zmn derdim ki " kocanizi secmis olmaniz annenizi kapiya atmak gibi bisey olur".
Su an boyle bi durum goremiyorum.
Bu arada konu sahibinin annesi icin dul kelimesi kullanmissiniz, hic hos bir kelime degil.

Back