Eşimi affetmeli miyim affedersem annemi nasıl ikna edicem

Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim

Kendimi kiblicem kimse zahmet etmesin

Madem eski eşi k.şar ve o...u , sevgili kocanız da g.vat oluyor maalesef. Bu durumda sizin ne olduğunuzu buraya hiç yazmayayım ablacım. G.vat olmuş bir erkekle evlendin madem sızlanmicaksın. Parasız çulsuzmuş üstelik sen bu herifin neyine güvendin?

Anneye o kelimeyi sarf eden birine bence çocuk bile gösterilmemeli. Size her şey müstehak aman geceleri yalnız geçirmeyin. Çocuğunuzdan çok kendinizi düsünüyosunuz belli ki.

Nasıl acımasız bi yorum...İnsan bi düzene alışınca adam kötü bile olsa biranda gecenin yarısı evde bibaşına kalınca anlar yalnızlıgı...tek başına bi cocukla....o anda sanki guzelmiş gibi gelir kötü de olsa evde birinin ayak sesi olması varlığı olması...tüm günleri de kötü geçmemiştir zaten...
Lütfen bu kadar acımasız olmayalım

Esim anama o kufuru edecek olursa bilmiyorum olacaklari dusunmek istemiyorum... Yinede sen bilirsin senin hayatin ama benim fikrim donme be kardes

Ne münasebet anneme gelene kadar çocuklarının annesine laf söyle demek istedim. Ben zaten onu bilerek evlenmişim bunun için laf mı söyleyeceğim ona. Sonuöta benden önce

Ama böyle eşit olmuyor.

O sizin annenize o... deyince siz onun eski karısını işin içine katamazsınız

Siz de onun annesine o....demeniz gerekiyor

Derhal doğru yolu bulun:)

Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedim

Evet şerefsizliğine böyle başka kadınları küçük düşürerek tam first class cevap vermiş oluyorsunuz tabi. Te Allah'im ya...Seviye yerlerde, ama siz yine birleşirsiniz. Kendinize "sonuçta hakaretini tek ben duydum" diye geçiştirirsiniz

Bak merak etme ki bu hissi bilen çok fazla kadın var bu forumda ..
Mutlaka vardır yani şöyle söyleyeyim size. Öncelikle hakaret ederek yaklaşmadığınız için teşekkür ederim. Dönmemem doğru olan bunu bende biliyorum. Ben babasız büyüdüm. Annem ne kadar arkamda destek te olsa baba yokluğunu hep hissettim. Bunun için hiç annemi suçlamadım çünkü onlar ayrıldıkları da ben annemle yaşadım ve gördüm. Benim korkum kızımın beni ilerde suçlaması. Bundan korkuyorum

Madem eski eşi k.şar ve o...u , sevgili kocanız da g.vat oluyor maalesef. Bu durumda sizin ne olduğunuzu buraya hiç yazmayayım ablacım. G.vat olmuş bir erkekle evlendin madem sızlanmicaksın. Parasız çulsuzmuş üstelik sen bu herifin neyine güvendin?
Düzenleme: yanlış tespit 🌸

Eşimle 3 yıllık evliyiz severek evlendik ve bir çok zorlu yoldan geçtik.eşim daha önce evlenmiş boşanmış iki çocuklu ben ise bekardım. Annemle aynı kaderi paylaştığımı belirtmek istiyorum burda. Evliliğimiz boyunca 3 kez ayrıldık. Ailesinin hakaretleri evliliğim boyunca hiç bitmedi. Eşim savunmamız yaptı yapmasına ama daha sonrasında hep ısrar etti barışın çocuk olcak barışın diye. Bi dönem annemle yaşadık eşimle birlikte. Maddi sıkıntılardan dolayı. Annem hep kucak açtı eşime. Ama en son Bi makine muhabbetinden eşimin söylediği bir laf annemin zoruna gitti çok kadın evden çıktı gitti. O akşam bana hala annemler annemler deyince bende ayrılmak istediğimi söyledim. Doğumdan önce affettim. Geldi yalvardı yakardı. Barıştık tan 5 gün sonra bebeğimi doğurdum erken doğumla 34.haftada. Eşim ve annem konuşmuyodu. Annem evime eşim yokken geliyordu. Annem bekar Bi kadın. Ve şuan hayatında biri var. Eşim daha önce işinden dolayı kışın ne yapıcaz ben çocuğumu düşünmek zorundayım dedim diye benimle kavga etti ve annemin hayatındaki kişiyi sevmediği için annem için o...... Falan dedi. Ogün baya tartıştık kucağımda çocuğunu emzirirken resmen gözü dönmüş çıldırmış gibi bağırıyordu. Evden çıkınca o gün döndüm annemin evine. Şimdi yine yalvarıp yakarıyo. Annem barış ama evine gelmem seninle de arada Bi görüşürüz eskisi gibi arkanda durmam sürekli görüşmeyiz diyo. Eşimi seviyorum ama annem bana hem anne hem baba oldu onu da ezip geçemiyorum. Bu arada ben annemin evinde yaşıyorum annem nişanlısıyla yaşıyor. Gece kızım uyuduktan sonra çok yalnız kalıyorum eşimi ve onunla geçirdiğim günleri özlüyorum ben ne yapıcam lütfen fikir verin
Annenize dediğinden sonra neden döneceksiniz? Ne değişti? Ne düzeldi?

Evet şerefsizliğine böyle başka kadınları küçük düşürerek tam first class cevap vermiş oluyorsunuz tabi. Te Allah'im ya...Seviye yerlerde, ama siz yine birleşirsiniz. Kendinize "sonuçta hakaretini tek ben duydum" diye geçiştirirsiniz
Beni yargılarken bu şekilde hakaret ederek değil daha düzgün Bi üslupla karşılık verebilirsin. Herkesin anladığı Bi dil var hanım efendi. Ben çok düzgün konuşunca bu adam anladı mı anlamadı bir de böyle denedim. Annemi işin içine katan o, ailesinin terbiyesizliklerini yüzüne vurunca kötü olan ben. Dilerim Allah size yaşatmaz ☺️

Ahahahaahaha yürü kız misscherryblossom :)

Bu ne sinir? Ne oldu böyle? Ters birşeyler mi var?

Nasıl acımasız bi yorum...İnsan bi düzene alışınca adam kötü bile olsa biranda gecenin yarısı evde bibaşına kalınca anlar yalnızlıgı...tek başına bi cocukla....o anda sanki guzelmiş gibi gelir kötü de olsa evde birinin ayak sesi olması varlığı olması...tüm günleri de kötü geçmemiştir zaten...
Lütfen bu kadar acımasız olmayalım

Aynen kötü bile olsa yanımda biri olsun diye diye çürütsün ömrünü, psikolojisi mahvolsun, travmalı psikolojisi bozuk bi çocuk yetiştirsin. Yalnız kalmayım diye kendini ve çocuğunu böyle bi adamın kucağına atmayı normal mi buluyosunuz? Bu kadına acımasız yorum yapılmazsa dönecek kocasına, sizin için bir sorun olmaz gerçi sonuçta önemli olan gici yırısı ıyık sisliri

Bakın ben eşine hakaret etmedim.
Ahahahaahaha yürü kız misscherryblossom :)
Bakın ben eski eşine hakaret etme maksadıyla söylemedim. İki çocuğunun annesi,bende çocuğunun annesiyim ve benim annemde Bi çocuğun annesi. Bazı insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor. Sizin demenizle o... Pu mu oluyorum ahahhahaha. 😂😂😂😂😂 Şimdi şu iğrenç kelimelerinizi alıp defolun gidin.

Anneme or. diyenin gozunu cikaririm.
Terbiyesize bak ya. Sinirim zipladi.
Anneme kufur edeni degil ozlemek, ismini bile duymak istemem.
Eşden önce size hem anne, hem de baba olan bir anneniz var.
O eşden size hayir gelmez.

Affetseniz bile bu evliliyin sonunu gormuyorum.

Beni yargılarken bu şekilde hakaret ederek değil daha düzgün Bi üslupla karşılık verebilirsin. Herkesin anladığı Bi dil var hanım efendi. Ben çok düzgün konuşunca bu adam anladı mı anlamadı bir de böyle denedim. Annemi işin içine katan o, ailesinin terbiyesizliklerini yüzüne vurunca kötü olan ben. Dilerim Allah size yaşatmaz ☺️

Ben size hakaret etmedim. Annelere laf eden şerefsizdir net. Ben düzgün konuşunca anlamadığı için aynı seviye e indim gibi bir savunma da kabul etmiyorum. Allah bana yaşatsa bosanmaktan korkmam ve o adamı da özlemem.

Beni yargılarken bu şekilde hakaret ederek değil daha düzgün Bi üslupla karşılık verebilirsin. Herkesin anladığı Bi dil var hanım efendi. Ben çok düzgün konuşunca bu adam anladı mı anlamadı bir de böyle denedim. Annemi işin içine katan o, ailesinin terbiyesizliklerini yüzüne vurunca kötü olan ben. Dilerim Allah size yaşatmaz ☺

Ailesinin terbiyesizliği?
Eski eşi bekar bir kadın. Ne yapıp yapmayacağı kocanızı ilgilendirmez. Sizi ise hiç ilgilendirmez.
Kız kardeşinin nikahsız çocuğu da terbiyesizlik değil. Öyle olsaydı bile sizi ilgilendirmezdi.

Konuda tek bir terbiyesiz var; o da dönmek için çırpındığınız eşiniz.
Bir halta yaramayan, ev geçindiremeyen, "üremezse ayıp olur" sınıfından genlere sahip olduğu için bilmem kaç tane çocuk yapan ama tekine bile hayrı olmayan adamla "geceleri yalnız kalmayayım" diye barışacaksanız siz bilirsiniz.
Annenizin yüzüne bakarken utanmayacaksanız barışın. 2.'yi de doğurun hatta. Mükemmel bir ortam çünkü.

Mutlaka vardır yani şöyle söyleyeyim size. Öncelikle hakaret ederek yaklaşmadığınız için teşekkür ederim. Dönmemem doğru olan bunu bende biliyorum. Ben babasız büyüdüm. Annem ne kadar arkamda destek te olsa baba yokluğunu hep hissettim. Bunun için hiç annemi suçlamadım çünkü onlar ayrıldıkları da ben annemle yaşadım ve gördüm. Benim korkum kızımın beni ilerde suçlaması. Bundan korkuyorum
Ben de babasız büyüdüm.
27 yaşındayım bir gün bile annemi suçlamadım. Üzüldüğüm tek şey beni düşünüp daha erken boşanmaması oldu. Çünkü mutsuzdu. Kızınız bunun için sizi suçlamaz. Kaldı ki suçlasa kaç yazar. Anneme o.. diyen adamın alnını karışlarım. 5 yıllık ilişkimi düğünden iki hafta önce bitirdim anneme saygısızlık yaptığı için.
Kızınızın arkasına saklanmayın, gram inanmıyorum size. Sizin korkunuz bu değil. Yalnız kalmak, tek başına çocuk büyütmek vs vs. Bu yüzden de kendinize böyle rezil bir insanı reva görüyorsunuz. Annenizin verdiği emeklere yazık..

Back