Eşimi affetmeli miyim affedersem annemi nasıl ikna edicem

Eşimle 3 yıllık evliyiz severek evlendik ve bir çok zorlu yoldan geçtik.eşim daha önce evlenmiş boşanmış iki çocuklu ben ise bekardım. Annemle aynı kaderi paylaştığımı belirtmek istiyorum burda. Evliliğimiz boyunca 3 kez ayrıldık. Ailesinin hakaretleri evliliğim boyunca hiç bitmedi. Eşim savunmamız yaptı yapmasına ama daha sonrasında hep ısrar etti barışın çocuk olcak barışın diye. Bi dönem annemle yaşadık eşimle birlikte. Maddi sıkıntılardan dolayı. Annem hep kucak açtı eşime. Ama en son Bi makine muhabbetinden eşimin söylediği bir laf annemin zoruna gitti çok kadın evden çıktı gitti. O akşam bana hala annemler annemler deyince bende ayrılmak istediğimi söyledim. Doğumdan önce affettim. Geldi yalvardı yakardı. Barıştık tan 5 gün sonra bebeğimi doğurdum erken doğumla 34.haftada. Eşim ve annem konuşmuyodu. Annem evime eşim yokken geliyordu. Annem bekar Bi kadın. Ve şuan hayatında biri var. Eşim daha önce işinden dolayı kışın ne yapıcaz ben çocuğumu düşünmek zorundayım dedim diye benimle kavga etti ve annemin hayatındaki kişiyi sevmediği için annem için o...... Falan dedi. Ogün baya tartıştık kucağımda çocuğunu emzirirken resmen gözü dönmüş çıldırmış gibi bağırıyordu. Evden çıkınca o gün döndüm annemin evine. Şimdi yine yalvarıp yakarıyo. Annem barış ama evine gelmem seninle de arada Bi görüşürüz eskisi gibi arkanda durmam sürekli görüşmeyiz diyo. Eşimi seviyorum ama annem bana hem anne hem baba oldu onu da ezip geçemiyorum. Bu arada ben annemin evinde yaşıyorum annem nişanlısıyla yaşıyor. Gece kızım uyuduktan sonra çok yalnız kalıyorum eşimi ve onunla geçirdiğim günleri özlüyorum ben ne yapıcam lütfen fikir verin
Dün benzer bı konuda yorum yaptım oda babayla ilgiliydi hakaret yedim yapmayın bu kadar ailenizi toz bezi etmeyin böyle adamlara başka dicek bişeyim yok

3 yılda 3 kere ayrılmışsınız, pek hayırlı bir yuva yok zaten ortada.
Ama bebek var.

Ayrıca annenize kullandığı kelime affedilir gibi değil.
Boşanır mısınız devam mı edersiniz bilmem ama kocanız adam değilmiş.

Annenize o... diyen birini affetmeyi düşünebilmeniz bile çok uç geldi bana. Sırf yalnızım diye bunu sineye nasıl çekeceksiniz. Böyle terbiyesiz bi adamla büyüteceğiniz çocuğunuz da size ananesine öyle laflar söylese napcaksınız? Ne koca aşkı yahu bu adamın yapmadığı kalmamış hala seviyorum diyorsunuz, pes.

Koca bulunur, anne bulunmaz tarzı yorum yapmayacağım.
Anne önemli evet ama koca da öyle. Çünkü o da evladının babası, eş diye seçtiğin adam oluyor.
Anneyi yüceltirken kocayı önemsizleştirmek istemem.
Ama sizin koca saygısız, sizin annenize ettiği laf,tavırları, sizi kendi ailesine karşı ezmesi, 3 yılda 3 kez ayrılma noktasına getirmesi bunlar annenizi üzmeye değmeyecek biri olduğunu kanıtlar nitelikte zaten.

daha çok gel git yaşanacak gibi duruyor.

not: şiddet(sözel de olsa) her daim kendini yeniler. sanmayın ki annenize denilen o.. yarın size denilmeyecek.

Uslanmaz akillanmaz birisi goruyorum :kızgın: adam daha ne yapsin degismiyor sorunlar bitmiyor anneniz arkanizdayken vazgecin sonra cok gec olabilir

Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz
Hayır. Bilmiyorum
Ama şimdi annene söyleyen ilerde sinirle sana söylemesin.

O... lafının sinirle söyledim gibi bahanesi olamaz hala seviyorum diyosunuz çok yazık sizin gibi kadınlara

Eşimle 3 yıllık evliyiz severek evlendik ve bir çok zorlu yoldan geçtik.eşim daha önce evlenmiş boşanmış iki çocuklu ben ise bekardım. Annemle aynı kaderi paylaştığımı belirtmek istiyorum burda. Evliliğimiz boyunca 3 kez ayrıldık. Ailesinin hakaretleri evliliğim boyunca hiç bitmedi. Eşim savunmamız yaptı yapmasına ama daha sonrasında hep ısrar etti barışın çocuk olcak barışın diye. Bi dönem annemle yaşadık eşimle birlikte. Maddi sıkıntılardan dolayı. Annem hep kucak açtı eşime. Ama en son Bi makine muhabbetinden eşimin söylediği bir laf annemin zoruna gitti çok kadın evden çıktı gitti. O akşam bana hala annemler annemler deyince bende ayrılmak istediğimi söyledim. Doğumdan önce affettim. Geldi yalvardı yakardı. Barıştık tan 5 gün sonra bebeğimi doğurdum erken doğumla 34.haftada. Eşim ve annem konuşmuyodu. Annem evime eşim yokken geliyordu. Annem bekar Bi kadın. Ve şuan hayatında biri var. Eşim daha önce işinden dolayı kışın ne yapıcaz ben çocuğumu düşünmek zorundayım dedim diye benimle kavga etti ve annemin hayatındaki kişiyi sevmediği için annem için o...... Falan dedi. Ogün baya tartıştık kucağımda çocuğunu emzirirken resmen gözü dönmüş çıldırmış gibi bağırıyordu. Evden çıkınca o gün döndüm annemin evine. Şimdi yine yalvarıp yakarıyo. Annem barış ama evine gelmem seninle de arada Bi görüşürüz eskisi gibi arkanda durmam sürekli görüşmeyiz diyo. Eşimi seviyorum ama annem bana hem anne hem baba oldu onu da ezip geçemiyorum. Bu arada ben annemin evinde yaşıyorum annem nişanlısıyla yaşıyor. Gece kızım uyuduktan sonra çok yalnız kalıyorum eşimi ve onunla geçirdiğim günleri özlüyorum ben ne yapıcam lütfen fikir verin
Annene o.. diyen bir adamı sevmeyi başarabiliyorsan bravo. Kalp değil kanalizasyon maşallah. Affet tabi mutlaka. Kocan olsun da sinek kadar olsun.

Madem o...u anneniz yaşamayın evinde çıkın gidin?? Kadının maddi imkanlarını yerken iyi kavga ederken mi kötü oluyor?

Bu herifin niye evlenip boşandığı belli saygısız terbiyesiz ailesi de tonla laf saymış hala peşine takılmış gidiyorsunuz üstüne anneniz parasını verip üstüne hakaret yiyor. Sizin gibi bir cücükkafaya müstehak anneye ve bebeğe yazık.

Son düzenleme:
Ne münasebet anneme gelene kadar çocuklarının annesine laf söyle demek istedim. Ben zaten onu bilerek evlenmişim bunun için laf mı söyleyeceğim ona. Sonuöta benden önce
Siz hem karnim doysun hem pastam dursun olmaz oyle anneniz hakli

Kari-koca pek uyumlusunuz bence de ayrilmayin
Burda annemi savunmaya geçmem kadar doğal Bi olay göremiyorum ben. Aile yapımı eleştirene kadar kendi etrafındakilere dön bak demenin Bi başka yolu. Sadece anladığı dilden konuştum o kadar. Ki öyle de etrafını yargılayana kadar dönüp kız kardeşine bakıcak. Elbette beni ilgilendirmez nikahlı mı nikahsız mı. Ama birilerine laf söylerken kendi aile yapısını da göz önünde bulundurmalı insan

3 yıl içinde 3 kez ayrılıp çocuk niye bacım ya? Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah orası ayrı ama zaten adamın ne olduğu belliymiş. Sakin kafayla düşünüp kendinize ve bebeğinize bir yol çizin.

Back