Eşime vurdum

Oha adam tam bir höďük çıktı rıza baba.

Eşinin açıklamasını merak ettim sen de onu merak et,sen vurdun diye tüm olay çöpe mi ğitti? Tavrını korumalısın

Az yapmışsın. Kocan aranıyor belli ki. Bir de pişkinliğe vurmuş işi.
Her gün börek yemekten bıktıysa gitsin başka şey yesin. Elin evli adamlarına rahatça dokunan kadınlardan ona hayır gelirse gitsin biraz daha elletsin kendini. Sal ipini hödüğün.

Vurmak hoş olmamış hakaret edip aşağılasaydın keşke, döner dolaşır sen bana vurmuştun diye söylenir.
Eşinin kızlarla bu şekilde samimi olması üzücü, Allah yardımcın olsun

wuuhhuuuuwww
erkeklere vurulmaz diye bişey yok. ama neydi............şiddetin her türlüsüne HAYIRdııııı...
erkeğe vurunca haketmiştir. kadına vurunca boşan ayrıl kadın sığınma evi bilmemne.. YAKIŞMAAAZZZZ

Editiyle beraber okudum.

Geçmiş olsun konu sahibi, eşin niyeti bozmuş.
Motorla gezdirmeler falan.. Milletten saklama gereği de duymuyor.

Hep börek yemekten sıkıldım ne demek ya
Adam şarampolden yuvarlanıyor resmen

Konuşabildiniz mi canım açıklaması ne oldu gece eve aldın mı en çok da kendinş ne şekilde savunduğunu merak ediyorum utanması gerekirken gülen bir adam hayal edip iyice öfkeleniyorum eşine !!
Gel yanıma otur sakin ol ne var bunda ben onu kadın olarak bile görmüyorum alay ettik sadece kamera arkasında 6 kişi vardı dedi sarılmaya çalıştı falan

Gel yanıma otur sakin ol ne var bunda ben onu kadın olarak bile görmüyorum alay ettik sadece kamera arkasında 6 kişi vardı dedi sarılmaya çalıştı falan
Sen ne dedin.. Klasik erkek lafları işte onu kadın olarak görmüyorum deyip falan sarılmaya çalışmış bir de... Canın börek istedi herhalde evli barklı adamsın kadını kene gibi arkana yapıştırıp motorla gezdirmeye utanmadın mı deseydin keşke !

Hadsiz ve edepsizsin evli bir erkeğe yakışmayan şeyler bunlar artık haddini bil bir daha bu kadınla bir ilgini duyarsam bu meseleyi büyütecem bir kıvılcım yeter artık dedim

Hadsiz ve edepsizsin evli bir erkeğe yakışmayan şeyler bunlar artık haddini bil bir daha bu kadınla bir ilgini duyarsam bu meseleyi büyütecem bir kıvılcım yeter artık dedim
Herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilsin ya simdi senin aklın sürekli iş yerinde olcak ne hakkı vardı buna.. Bir kadını en çok yıpratan şey içindeki kurttur. Kemirmeye bir kere başladı mı yer bitirir insanı.. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…