- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Oha adam tam bir höďük çıktı rıza baba.Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Börek lafının ustune bende serce parmakla sevismekten biktim diyemediniz mi ay sinirlerim zipladi
Boyle yorulum yapilir mi insafsizBörek lafının ustune bende serce parmakla sevismekten biktim diyemediniz mi ay sinirlerim zipladi
Öyle lafa boyle yorum kardeşBoyle yorulum yapilir mi insafsiz
Eşinin açıklamasını merak ettim sen de onu merak et,sen vurdun diye tüm olay çöpe mi ğitti? Tavrını korumalısınEvet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane okkalı yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Gel yanıma otur sakin ol ne var bunda ben onu kadın olarak bile görmüyorum alay ettik sadece kamera arkasında 6 kişi vardı dedi sarılmaya çalıştı falanKonuşabildiniz mi canım açıklaması ne oldu gece eve aldın mı en çok da kendinş ne şekilde savunduğunu merak ediyorum utanması gerekirken gülen bir adam hayal edip iyice öfkeleniyorum eşine !!
Sen ne dedin.. Klasik erkek lafları işte onu kadın olarak görmüyorum deyip falan sarılmaya çalışmış bir de... Canın börek istedi herhalde evli barklı adamsın kadını kene gibi arkana yapıştırıp motorla gezdirmeye utanmadın mı deseydin keşke !Gel yanıma otur sakin ol ne var bunda ben onu kadın olarak bile görmüyorum alay ettik sadece kamera arkasında 6 kişi vardı dedi sarılmaya çalıştı falan
Hadsiz ve edepsizsin evli bir erkeğe yakışmayan şeyler bunlar artık haddini bil bir daha bu kadınla bir ilgini duyarsam bu meseleyi büyütecem bir kıvılcım yeter artık dedimSen ne dedin.. Klasik erkek lafları işte onu kadın olarak görmüyorum deyip falan sarılmaya çalışmış bir de... Canın börek istedi herhalde evli barklı adamsın kadını kene gibi arkana yapıştırıp motorla gezdirmeye utanmadın mı deseydin keşke !
Tabi tabi ...Gel yanıma otur sakin ol ne var bunda ben onu kadın olarak bile görmüyorum alay ettik sadece kamera arkasında 6 kişi vardı dedi sarılmaya çalıştı falan
Herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilsin ya simdi senin aklın sürekli iş yerinde olcak ne hakkı vardı buna.. Bir kadını en çok yıpratan şey içindeki kurttur. Kemirmeye bir kere başladı mı yer bitirir insanı.. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.Hadsiz ve edepsizsin evli bir erkeğe yakışmayan şeyler bunlar artık haddini bil bir daha bu kadınla bir ilgini duyarsam bu meseleyi büyütecem bir kıvılcım yeter artık dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?