• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime vurdum

Herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilsin ya simdi senin aklın sürekli iş yerinde olcak ne hakkı vardı buna.. Bir kadını en çok yıpratan şey içindeki kurttur. Kemirmeye bir kere başladı mı yer bitirir insanı.. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.
Ona dedim sana olan güvenim sarsıldı şimdi ben nerden bileyim başka yerlerini de elletmediğini yada bundan sonra elletmeyeceğini

Sanırım ben iş yerinde eşimi ziyaret eder o kadına da benim kaslarıma da dokunmak ister misin tatlım derdim herhalde.

Evet çok utanıyorum ve pişmanım

Olay şöyle gerçekleşti

Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm

Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan

Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane okkalı yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti

Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok

off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin

Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo

Hatırı sayılır bi aile büyüğüne söyleyin ya da börek yemekten sıkıldıysa güzel bir dayak yesin kendine gelir

bi çok kişi iyi yapmışsın diyo ama ben diyemicem. tam tersi olsaydı herkes derdi 'hiçbişey ona dövme hakkını vermiyor' diye.

şiddete karşı mıyım, mwah bilemedim ama böyle karı-koca şeylerinde karşıyım.

boşanırdım çok net. adamın saygısı yok sana. ne var ki bunda dediğine göre daha neler yaptırıyo neler. ayrıca kocan izin veriyo bu kadar yakınlaşmasına o kızın.

vurmak hoş değil, ani sinirle karşılık verebilirdi de ve etkiye tepki gibi olurdu, fakat durum şu ki

1- eşiniz kesilikle kadınla flört ediyor
2- henüz yapmamışsa bile bu durumun daha ileri gitmesi işten bile değil
3- size karşı tavrı ve konuşma şekli hiç hoş değil
4- bu flörtüyle gurur duyuyor ki bunu birine göndermiş, belli ki onun için normal yani vicdanı bile sızlamıyor, yanlış yapıyorum diye.

valla geçmiş olsun ve kolay gelsin.

Evet çok utanıyorum ve pişmanım

Olay şöyle gerçekleşti

Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm

Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan

Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane okkalı yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti

Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok

off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin

Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo

eline sağlık, iyi yapmışsın. üzülme boşa. ortada daha büyük sorun var. vurman değil seni aldatmaya meyilli olması.

Tabi ki bir daha böyle vurmak gibi yanlış eylemlere girmeyin ama eşinize çok pişmanım pardon falan diyip konuyu kendinize de çekmeyin

Kadınla görüşün arayın iş yerini nedir bu hareketler sorun bakalım

Kadına karşı eşinizi suçlamayın ama eşinizde suçlu bunu bilin

Back
X