Eşime vurdum

Ayyy iyiki benimkinin kasları yok

Konu sahibi çok safsin.
Iki kelimesine kanmışsın
Yok 6 kişi varmış yok dalga gecmisler. Umursamadığı biri için biraz fazla ilgi degilmi. Çok yılışık geldi bana ıyyy
O Börek cümlesi facia zaten ona yorum bile yapamicam

Eline saglık..hiç boşyere vicdan azabı çekme aynı şekilde senin başka bir erkekle videon olsaydı eşin senin kadar medeni davranırmıydı bir düşün??

Bu kaslı erkeklerin ortak özelliği mi acaba gerizekalı olmak....
Allah bi yerden alıp başka biyerden vermiş demekki.
Genelleme yapmayalım. Benimde eşim kasli adama dünden beri sinir olmuş durumdayim. Zaten giyimine karisiyordum neredeyse kışlık kazak giydirip ise yollayacaktim az önce mesele eşime güvenmemek değil çok şükür en ufak hatasını görmedim. Ama benim kişiliğim bu asla babama bile gözü kapalı guvenmem! Sonuçta hepimiz insanız beşer şaşar demişler. Bütün kizlarada tavsiyemdir,güvenin ama asla ortalığı boş bırakmayın. Arada kolaçan edin,karıştırın gizli gizli araştırın. Güveniyoruz ama salak yerine konmamiza gerek yok.

Erkek milleti iste. Benim cevremde cok var karisini aldatan. Hatta birbirleriyle yaris ediyolardi marifet gibi. Onlar bizim yukledigimiz anlami yuklemiyolar kimisi icin eglence.

Napacagnizi bilmiyorum gaza getirmek icin de yazmiyorum ama ben olsam evire cevire doverdim kocami sanirim :)

Kizdaki de ne taktikmis ama. Şıllık. Evli barkli adami ayartma taktigine bak. Kocanizin da hosuna gitmis yolluyor videosunu. O da ayri olay. Gaza gelmeyin sakin yazdiklarimdan. Napmaniz gerektigini bilmiyorum. Sinirimi attim. Şıllık.

Vurmak incitmek kotu evet ama ben olsam tırnakla işimi hallederdim etkili ve uyuz edici.
Ayrıca video konusunda açıklama isteyin saçma sapan hareketler hiç hoş degil. Baya müsamaha var kocanızda Eminim o temiz kalpli de olsa kadınlar bazen bundan faydalanır ne yazık ki. Ya da tam tersi

Az bile yapmışsın bence kafasını kısaydı keske

İyi yapmışsınız erkekler de bazen hak ediyor ama o kızı bulun ona da iyi bir gözdağı verin tehdit ettirin hatta imkanınız varsa o kızı dövdürün bile derim, yılanın başını küçükken ezmek lazım

Şiddete karşı değilim. Gücü olanın güçsüz olana uyguladığı şiddette karşıyım. Kendini yeteri kadar savunabilen ve laftan sözden anlamayan insanı bi güzel dövüceksin ya da berabere bitireceksin. Arkadaş fiziki müdahelenin de bir haysiyeti var )))
Konu sahibesi bence çok haklı yani kaslar vücudumuzda bir parça değil mi iyi o zaman elin herifi de gelsin senin parçalarının isimlerini saysın göstersin. Beyimiz bunu kabul eder mi

Adam resmen azıtmış. Kadın desen hafif. Bi de börek yemekten sıkıldıysa niyeti belli. Son durum ne acaba? Vurduğunuzu boşverin bence bu işin sonu iyi görünmüyor onu düşünün.

Güven ya vardır ya da yoktur...
Güveniyorum ama diye başlayan cümlelere itibar etmem.
Benim eşim de kaslarıyla dikkat çeken biri.
Bi yamuğunu görmedim ama güvenmem yine de.
Güvenmediğimi de bilir.
Bilsinki aptal sanmasın.

Ooooohhh cok gızel olmus yalnız sana su nktada kızdım bır tane az gelmıs ıkı tane vursaydın kız hangı kaslarına kac defa dkındıysa sende o kaslarına onkadar vırsaydın ay cok sınır oldum... Ne demek ıstıyor esın her gun borek yemekten sıkıldım? Bırazda ıs yerındekı kızı mı yıyecekmıs arsız!!! Gııııııt annesıne babasına syle ben bu adamı bsarsam sasırmayın de! ay cok sınırlendım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…