- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Thes ise saff
Yelkenleri suya indirme hemen
Eline sağlık
Eline sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf yoruma gel heleYatakta yakalarsanız ne yapardınız acaba, düşünmek istemiyorum...
Her türlü şiddet e karşıyım.
canim ellerine sağlık az bile yapmışsınEvet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
ya boyle ya..ak kadinlar olduktan sonra nerdeyse kocayi disiriya salamicaz herterden boyle bir kafin cikiyir .Allah sana sabir versin bu videoyu yu gordukten sonra kocani ayni is yerine gondermen bile zor olcak kocan gitti mi kendi kendini yer bitutrrsinEvet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin