Ciddi misiniz? Okumadım inanın.Valla burada da orantısız güç var. Adama nasıl tokat attıysa artık o hızla adamın kafası gidip dolaba çarpmış kanamış falan. Belki de adam beyin kanamasından öldü ama farkında değiller. Sesi çıkmıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor, hiçbir şeye tepki vermiyor diyor baksaniza.
Leopar desenli tayt değil miydi o?
öffffderya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş
nedenki
Abi sizinle aynı fikirde olmak zorundamıyım? Nesiniz siz ilah mı Allah mı? Benim düşündüğüm bu şakayla karışık söyledim. Densiz isteklerini kendine sakla.Size yapılırsa bizde helal olsun diyelim o zaman. Hadi kismet bakalim. Gün devran misali.kendimden bunu yazarken.
derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
etmiyorsun...haklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...
Pardon? Burda farkli bir fikir olabilir mi ya yumruk atmak fikir degil siddete egiliim.Abi sizinle aynı fikirde olmak zorundamıyım? Nesiniz siz ilah mı Allah mı? Benim düşündüğüm bu şakayla karışık söyledim. Densiz isteklerini kendine sakla.
zaten hep boyle olur iliskilerde bi kere iki mülayim insanin birbirini buldugunu gormedim bo taraf hep alttan alan ya da cizgisini beyefendi ya da hanimefendiligini bozmayan taraf bi taraf da olabildigince fütursuzca ,bencilce, şımarıkca ,nasil olsa benim sözüm gececek deyip sırf söz gecirme derdinde olan sonra da butun bunlara sevgi diyen taraf olur biri ezdikce ezer sindirdijce sindirir digeri dolar da dolar bi yere kadar sonra hastalıklar çıkar ortaya ,patlamalar sonra benim babam gibi kalbi dayanmaz genc yasinda ani kalp krizi ile göçer gider bu dunyadan engelli kiz kardesim olmasa cekmezdi de annemi iste...adami tokatlamissiniz ustelik size sesini bile yukseltmeyen bir adami, konunun sonuna birde aldatacak bir erkek değil yazmaniz bana cok garip ve sacma geldi.
kimsenin kimseye siddet gostermeye hakki yok, adam sizi tokatlasa belkide coktaaan bosanma davasini darp raporunu maddi manevi tazminat listelerini onune koymustunuz, yine iyi adam sadece konusmuyormuş.
bazi insanların gururu herşeyden önce gelir, bayanda olsa erkekte olsa yapacagi harekete karsisinda ki insanin verecegi tepkiyi once bir dusunmeli bence.
haketmişsiniz maalesef bu tepkiyi belki de daha fazlasini
karsidaki adamin mulayimligini ay beni cok seviyo ne yapsam sesi cikmaza yorduklari icin herseyi yapmayi kendilerine hak goruyolar sanirimzaten hep boyle olur iliskilerde bi kere iki mülayim insanin birbirini buldugunu gormedim bo taraf hep alttan alan ya da cizgisini beyefendi ya da hanimefendiligini bozmayan taraf bi taraf da olabildigince fütursuzca ,bencilce, şımarıkca ,nasil olsa benim sözüm gececek deyip sırf söz gecirme derdinde olan sonra da butun bunlara sevgi diyen taraf olur biri ezdikce ezer sindirdijce sindirir digeri dolar da dolar bi yere kadar sonra hastalıklar çıkar ortaya ,patlamalar sonra benim babam gibi kalbi dayanmaz genc yasinda ani kalp krizi ile göçer gider bu dunyadan engelli kiz kardesim olmasa cekmezdi de annemi iste...
nedense konu sahibi anlattikca masumlar apartmanindaki naci ögretmen canlandi gozumde naif,ne olursa olsun beyefendiligini bozmayan ,yazik gunah ya cok uzuluyorum biliyor musuniz boyle insanlara sen beyefendi olursun ya da hanim efendi ,iyimser olursun ,hümanist ama karsi taraf ezik diye dusunurMaalesef biraz var gıcıklık.
Ama işte ağzı var dili yok adama şiddeti de görmezden gelip ay şöyle yap böyle yap barış diyemem.
Umarım adam sizden boşanınca mutlu bir ilişkisi olur, kendisi gibi naif birini bulur.
aynen ama huy biliyor musun ben konu sahibi gibi insanlarin degisecegini sanmiyorumkarsidaki adamin mulayimligini ay beni cok seviyo ne yapsam sesi cikmaza yorduklari icin herseyi yapmayi kendilerine hak goruyolar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?