sen öyle yaparsında ben yapamamyaptığının affedilir bir yanı yok.
ama olmam da Allah korusun yerinde ben olsaydım bu kadar özur dilemezdim, 1 ay boyunca, 2 kere derdim konuşurdum yanlışlıkla oldu falan diye, sonrasında akışına bırakırdım, hatta ailemin evine gider kafa dinlerdin, duzeleceği varsa duzelsin, duzeleceği yoksa da bitsin diye. adam affedeceği varsa şimdiye kadar affederdi derdim. yoksa da yapmışım bir hata Allah da belamı vermiş der köşeme çekilirdim.
Uzunca bir mektup yazın onu ne kadar sevdiğinizden ne kadar kıskandığıniza damardan biseyler yaz belki işe yarar
Bozulmuş bu der gibi.Niye barışmıyorsun diye 1 tokat daha at düzelir belki
Ya anlamıyorm bu eller bu kadar mı sahipsiz kontrolünz mü yok.. Tokat ne ya.. Büyük konuşmak istemem ama eşim bana vursa daha dönüp ardına bakmam.. İyi yine siznle aynı eve giriyorMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Onuru gururu kırilmiş. Kendi onurunuzu biraz önune sermeniz lazin. Basit birsey degil. Bir de neyden tokat attiniz acaba . O sebebe de bakmak lzm. Onunla alakasi olmayan birseyse yani daha da zoruna gitmistir. Ne biliyim bol bol misafir cagrin belko konusmak zorunda kalir yavas yavas konusur. Cunku bir kere konustumu aa tekrar kuseyim yapamaz. ErirMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Bence de boşansınPinhan tabi ölmüş olamaz da bir ayda kokardı ne kadar kış olsa da evler sıcak, adam darp raporu alip bosayabilirdi.
Adamı şamaroğlanina cevirmissiniz resmendaha önce babamda çok azarlamıştı haksız yere onun birikimide olabilir ama başkasına kızıp bana tepki gösterceck biride değil
Ya neyin yarışına girdin kendi içinde? Şiddet eğilimiyse sanane? Abi her yoruma muhalefet olmaktan vazgeçin. Valla kafanıza yazık.Pardon? Burda farkli bir fikir olabilir mi ya yumruk atmak fikir degil siddete egiliim.
Densiz istek derken?
Senin isteğin ve destekledigin şeyi sana söyledim ben. O sebeple densiz ben olmuyorum
Yorumlarini okurken benYa neyin yarışına girdin kendi içinde? Şiddet eğilimiyse sanane? Abi her yoruma muhalefet olmaktan vazgeçin. Valla kafanıza yazık.
Kendi düşüncen, benim yazdıklarıma ters diye ãy sen yaşarsın inşallaha bağladın.
Hadi abi hadi..
Ben hic görmedim kk da dayak yiyen kadina yuvani yikma yazani varsada 1 2 tane kendini bilmezdir ..şiddetin erkegi kadini yok siddet şiddettir affida olmaz olursa devami gelirBu kk enteresan ha, dayak yiyen kadin olsa yuvani yikma derler. Erkek olunca yok efendim erkeklik gururu var, vay aman bosansa yeridir filan.
Ozur dileyeceksiniz. Karsiniza alacaksiniz ciddi ciddi ozur dileyeceksiniz. Affederse ne ala affetmezse bosanacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?