Birikimimiz vardiNasıl geçiniyorsunuz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birikimimiz vardiNasıl geçiniyorsunuz peki
Peki siz bunu nasıl kaldiriyorsunuzben bu konularda farklı düşünüyorum biraz sanırım :)
kendi eşim için mesela, eğer müdürle kavga etmişse ve patron şirketi ise, derim ki "ayrıl o işten ya, çalışıp bu adamı zengin etmeye mi uğraşacaksın"
bu arada hamileyim ve eşim işsiz, sebep de benziyor gibi![]()
Nasıl geçiniyorsunuz peki
Arkadaşım bak sanada hak veriyoruz sende sağlıklı düşünemiyosun eşinde ben ce bu süreç biraz sizin için yıpratcı ve imtihan dönemi çocuğunda ar çok şükür hepiniz sağlıklısınızda yakında bu sorunlar geçer biter unutulur ama bunlar unutulmaz hep insanın içinde yara olur da kapanmaz.ki eşin dövmüyo sövmüyo çok şükür bence gamsızda değil koskoca adam onun burnunu bu laflar sürteceksen lazım değil lafları orda kalsın.en iyisi haksız olduğunu kabul et ki bu konuda haksızsın bi derin nefes al sonra eşini ara özrünü dile burdaki olumsuz yorumlarada kulak asma aynı şey abilerine yada babalarına yapılmış olsaydı böyle konuşurlarmıydı çok merak ediyorumÇok şükür babam ev verdi ama onlara muhtaç olmadık evimizi gecindiriyoruz eşim muhasebeci ama yavaş işte biraz bişeyi biyerde alana kadar yıl geçer hiç bir şekilde hakkını yiyemem ama bugün o uykusuzluğun üstüne çıktı işte ağzımdan ama ozurde dileyemiyorum
Peki siz bunu nasıl kaldiriyorsunuz
çok maddi sıkıntımız yok canım.
ben çalışıyorum zaten, az biraz da birikmişimiz var.
ama ne bileyim, evim var arabam var, satarım gerekirse de eşime bu lafı etmem, başkasının da etmesine izin vermem.
tabi burada şu var, ben eşimi çok iyi tanıyorum, kesinlikle tembel bir insan değildir, hani ben yatayım da biraz goha işleri yürütsün diye düşünmez. sadece çok yoruldu, stresli bir işi vardı, biraz geç başladı iş arayışına.
konu sahibinin aradaki yorumlarından da onun eşi hakkında bende böyle bir kanı oluştu. hani adam tembel değil, sadece son zamanda sürekli iş değiştirmek zorunda kalmış. bir de yaşadıkları şehre göre değişir, her şehirde her meslek için kolay iş bulma imkanı yok. hele ki işsizliğin arttığı bu dönemde...
not: soru bana mıydı, konu sahibine miydi, karıştırdım sanırım.
Bu u demek istedim bende,konu sahibi çalışmıyor birikimleri de bitmiş,sen çalışıyorsun para sıkıntısı yok birikmiş var isterse 10 is değiştirir ya da durumunuz göre 1 2 sene çalışmaz esin, ama bunu herkes yapamaz ki, borcu harcı olan insan nasıl kavga mı ettin çık gel desin
Adamın rahatlığı şu bence, onlar ev verdi dahasını da verirler, birsey diyen olursa sizin için işimi bıraktım buraya geldim derim
canım eşim kıymetlimdir, ben de onun.
ben doğum iznindeyken ücretsiz izin aldım, eşim ne zaman döneceğime karışmadı, ben mesleki kaygılar nedeniyle işime geri döndüm.
ki her zaman der, istemiyorsan çalışma, istiyorsan ben destekçinim.
böyle diyen bir adama bir süre işsiz diye laf edilir mi hiç.
Diğer yerde işi iyi ise esiniz kurulu düzenini bozmuş hiç bilmediği bir şehire gelmiş eger o şehirde kalsaydiniz esiniz belki işsiz olmayacaktı nedense ben Eşinizin sorumsuz olduğu düşünmedim şu yazmış olduğunuz mesajdan ötürü bencede Özür dilemeniz gerek.Kızlar herkese teşekür ederim aslında herkesin imrendigi bir evliliğini var bir ay önce tanışma yıldönümünü çok güzel süpriz le kutladı 6 yıl sevgili olduktan sonra tanıştık. Diğer yerde işimiz iyiydi ama yalnızdim şehre alisamadim ağır konuştum biliyorum ama onun yaptığı sorumsuzluk tüm birikimimizi tüketti sabrimi bitirdi
böyle de bakılabilir, konu sahibi kendi eşini tanır, kendi karar versin.
ama son cümlen hakkında, eş böyle düşünüyorsa benim gözümde yine de yüzde yüz haksız değildir gibi.
ya da ben bu ailelerin yanına taşınma olayını çok lüks gördüğüm için diğeri bana lüks bir tercih gibi görünmüyor diyeyim, tam ifade edebildim mi emin değilim :)
Kıymetten ziyade imkan bi yerde,var ki rahatsınız,sen ücretsiz izin alabiliyorsun o laf etmiyo ki etmemeli zaten keza senin etmiyorsun, borç olsa nasıl olacaktı 2 çocukla, mecbur çalışmak zorunda olan insanlar da var eşleri kıymetli ama napcan hayat
her yorumuna katılıyorumAlys