Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim

Sinir, stres, çocuk ,işsizlik derken bunalmışsınız eşinize feci patlamışsınız
Üslubunüze ileriniz açısından dikkat etmeniz gerekiyor yoksa aranızdaki saygıyı yitirirsiniz.
Vicdan azabı birazcık çekin ben niye böyle ağır konuştum diye ! gelincede küs kalmayın ;)
En zor gününde eşinizin yanında olun zira aksi sizi sıkıntıya sokar huzurunuz kaçar.

Yani bence hak edene hakkını vereceksin. Belki o kelime olmasaymış iyi olurmuş ama herkes de üstüne düşeni bir zahmet yapsın. Konu sahibinin kendi ailesi iş vermiş ama eşi bir yerde duramıyor anladığım kadarıyla. Sokak sokak gezip iş de aranmaz ki.
Belli bir mesleği yok mu? Erkek adam evini geçindiremiyorsa evlenmeyecek bu kadar kısa ve net.

haklısınız ama çok kırıcı olmuş o sana küsse yeridir geldiğinde sakin olursa eşin oturup konuşmalısın gerildiğini ondan böyle yaptığını izah etmelisin susup küsmek işe yaramaz

Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim

Iste bosanmalar bu sekilde basliyor, sorunlari konusmak yerine gereksiz sinir patlamalri, uzatilan kusmeler vb vb
Kocaniz gelince ozur dileyin hormonlar falan diye isi toparlayin.. Tamam adam is konusunda sacmaliyor olabilir ama inanin sorunlari bu sekilde cozemezsiniz. Sakince konusun bence

ağır olmuş ama iyi olmuş bebeği olan bir insan iş seçmez patronuyla kavga etmez.

kelime hoş olmamış ama bi zahmet iş bulsun ve patrona da sabretsin..hepimiz gülüm yalım değiliz patronlarımızla:KK53:

Ayıp etmişsiniz.

Çok ağır olmuş buna benzer ağzımdan kaçmıştı benimde ama o an nasıl kırıldığını gördüm.
Böyle diklenerek çözülmüyor malesef işler.
Biraz dolusunuz tamam ama ailenize yakinsiniz fln sana guveniyorum bulursun vs sozlerle gaza getirin bence eşinizi..
Umarım yakin zamanda bulur
Allah yardımcınız olsun

sızde dogm dolayısıyla streslısınzdr esınzde ıs dolayısıyla ıknzde streslı olması nrmal yanı ama nrmalde ıyı bı ewlılıgnz varsa tartsmayı uzatmayn bnce huzursuzluk yaratmayın kendınıze.. hersey duzelır elbet zamanla her aılede olur böyle maddı manevı cıkmazlar. allah yardmcnz olsun

çok ağır olmuş.
sizin tarafınızdan bakarak da düşünüyorum. yorgunluk, uykusuzluk, eşin iş kaygısı da var zor tabi. ama en son söylenecek söz bile değil. o yüzden sağlam bir özür gerekiyor.

Kızlar herkese teşekür ederim aslında herkesin imrendigi bir evliliğini var bir ay önce tanışma yıldönümünü çok güzel süpriz le kutladı 6 yıl sevgili olduktan sonra tanıştık. Diğer yerde işimiz iyiydi ama yalnızdim şehre alisamadim ağır konuştum biliyorum ama onun yaptığı sorumsuzluk tüm birikimimizi tüketti sabrimi bitirdi

Eğer bu işe girmeleri çıkmaları sizi bıktırdı ve zor durumda bıraktıysa çok bence yerinde bi kelime olmuş.Bende olsam söylerdim ne yalan söyliyim.Hem bir sürü sıkıntıya giricem hem zamanında hem çalış hem iş bak demişim bakmamış hem çocuğa uyanıp azıcık bakmaktan bile aciz. Laf duymak istemiyosa doğru düzgün düzenini oturtsun yani.Olmuyosa kısmet değilse bana yardımcı olsun.İkisinide yapamıyosa bence hakettiğini söylemişsiniz.Bilmiyorum belki ben çok acımasızım ama bunun hiç bi eksisini görmedim.İnsanlar alttan alıp pohpohladıkça aman üzülmesin kırılmasın dendikçe kendilerinde hata olduğunu düşünmüyolar ve bazı şeyleri düzeltmek içinde çabalamıyolar.Canı yanmasın isteyen ona göre yaşasın bi zahmet.

Dolmuş söylemişsin anlıyorum kolay değil durumunuz da ama doğru olmamış. Pişmanken hazır kendinizi doldurmayın umarım o lafın ağırlığını biraz hafifletebilirsiniz özür dileyerek.

Kızlar herkese teşekür ederim aslında herkesin imrendigi bir evliliğini var bir ay önce tanışma yıldönümünü çok güzel süpriz le kutladı 6 yıl sevgili olduktan sonra tanıştık. Diğer yerde işimiz iyiydi ama yalnızdim şehre alisamadim ağır konuştum biliyorum ama onun yaptığı sorumsuzluk tüm birikimimizi tüketti sabrimi bitirdi

canım laf ağır bir kere
ne olursa olsun en önemli şey saygı sevgide bir yere kadar

adam sırf sen alışamadın diye bütün düzenini bozmuş

Allah razı olsun ailen ev vermiş eşinin işine vesile olmuş bulmuş
ama demekki o işte kısmeti o kadarmış kimden ne duyduğunu bilemezsin insanların bir tahammül nktası var
borç var bebek var diyede herkesin her dediğine eyvallah çekecek değil yani

Ozurdileyemiycem sanırım içimden gelmiyo is bulana kadarda tavır yapıp surat aşmak istiyorum

Back
X