Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Canım bir karı bir koca olsan, ye her gün kuru ekmek.
Ama bebek varken o mümkün değil. Bir hastalansa, Allah göstermesin, ilacını alamazsın. Bebek bebek olarak kalmıyor, ek gıdası bilmem nesi bir sürü masraf. Ben anne değilim, hatta evli bile değilim. Bebeği olan arkadaşlar yazsınlar ne kadar masraf oluyor?

az önceki yorum da ne sıkıntılar çektiğimi yazdım
yine diyorum bebek büyük sorumluluk bunu en iyi maddiyat yüzünden erteleyenler bilir

az önceki yorum da ne sıkıntılar çektiğimi yazdım
yine diyorum bebek büyük sorumluluk bunu en iyi maddiyat yüzünden erteleyenler bilir
İsteyen herkese versin inşallah.
Ama işte tek kendisi olsa bu kadar kaygılanıp, bunalıma girip eşini darlamayacak. İşte bebek olduğu için endişesi katlanmıştır diye tahmin ediyorum ben de.

Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim
O kötü sözü soylemissin esin hicbirsey soylemedimi yani bence sansini fazla zorlamissin zaten adam issiz kayinpederinin evinde oturuyor birde sen o lafi soyluyorsun adami tam ezmissin her adam bunu kaldiramaz bu sekil devam edersen esine karsi sana geri donusu o psikolojiyle cok kötü olabilir evlilik bu iyi günde Kötü Günde hastalıkta sağlıkta birbirinizin yaninda destek olmalısınız kendinize soylenmemesi yapilmamasini istemidiginiz seyleri karsinizdakine yspmayiniz söylemeyiniz gönlünü almaya bakin cunku cok agir bi laf eminim esinde is bulacaktir yeterki sen destek ol esine

İyi etmişsiniz. Bence sizin ailenizin olduğu şehre taşındınız diye bilerek yapıyor bu kaprisleri. Kendi ailesinin olduğu yere taşınsanız 10 iş birden bulurdu.
Bebeği olan adam evde oturmaz, otursa da çocuğu kucağından indirmez.
Siz eşinizin babasının verdiği evde otursanız hiç gurur yapmaz ama.
'Erkekler' ya, aman aman..

Haklisiniz aslinda ama ifade edis sekliniz yanlis ve rencide edici. Hayatim madem evdesin cocukla biraz sen ilgilen diyebilirdiniz.
Ama işte tek kendisi olsa bu kadar kaygılanıp, bunalıma girip eşini darlamayacak. İşte bebek olduğu için endişesi katlanmıştır diye tahmin ediyorum ben de.
İyi etmişsiniz. Bence sizin ailenizin olduğu şehre taşındınız diye bilerek yapıyor bu kaprisleri. Kendi ailesinin olduğu yere taşınsanız 10 iş birden bulurdu.
Siz dostmusunuz dusmanmi bu sekil konu sahibine destek verip herseyin daha kötü yerlere gitmesine sebep olabilirsiniz bunun farkinda degilmisiniz kullandigi sözün yanlis oldugunu soyleyebilirsiniz allah korusun bu sekil konusmayi aliskanlik ysparsa esine karsi birgün basina bisey geldiğinde vicdan azabi duymayacakmisiniz hic

Bakabilme endisesi varsa bebek yapilmamali ama neyse olsunda bi bizimle buyur gider mantığıyla bebek sahibi olanlar kat be kat sıkıntı çekiyor
Eşimin bir arkadaşı var adam bi işyerinde durmuyor hiç bi lafı kaldirmiyo hemen çıkıp gidiyor en son kiz dedi ki Bari bi çocuk yapiyim de adam gibi çalışsın sonuç bebeğin d.gununde pasta almak için arkadaşı eşimden borç istedi

Ben 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim geçen sene düşük yaptığımda uzulmusum ama şimdi diyorum ki Allahim varmış bir bildiğin belki bizde cok buyuk sıkıntılar yasatacaktik o gün bugündür de maddiyati düzeltmeden çocuk sorumluluğuna girmek istemiyoruz

Dadı mı bu adam

Siz dostmusunuz dusmanmi bu sekil konu sahibine destek verip herseyin daha kötü yerlere gitmesine sebep olabilirsiniz bunun farkinda degilmisiniz kullandigi sözün yanlis oldugunu soyleyebilirsiniz allah korusun bu sekil konusmayi aliskanlik ysparsa esine karsi birgün basina bisey geldiğinde vicdan azabi duymayacakmisiniz hic
Alışkanlık yaparsa kendisinin sorunu, koca kadına nasıl konuşacağını biz öğretecek değiliz. Başına bir şey gelse o adamın adam olmadığı da anlaşılır.
Git daha çok söv demiyorum ama hakettiğini düşünüyorum.

Bakabilme endisesi varsa bebek yapilmamali ama neyse olsunda bi bizimle buyur gider mantığıyla bebek sahibi olanlar kat be kat sıkıntı çekiyor
Eşimin bir arkadaşı var adam bi işyerinde durmuyor hiç bi lafı kaldirmiyo hemen çıkıp gidiyor en son kiz dedi ki Bari bi çocuk yapiyim de adam gibi çalışsın sonuç bebeğin d.gununde pasta almak için arkadaşı eşimden borç istedi

Ben 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim geçen sene düşük yaptığımda uzulmusum ama şimdi diyorum ki Allahim varmış bir bildiğin belki bizde cok buyuk sıkıntılar yasatacaktik o gün bugündür de maddiyati düzeltmeden çocuk sorumluluğuna girmek istemiyoruz
Haklısınız, işsiz adama bebek doğurmak yanlış katılıyorum. Ama artık olmuş yani, bunu dile getirmenin faydası olmayacak diye değinmedim bile.

Üzüldüm kaybınız için. Umarım durumunuz düzelir ve sizin de tatlı bir bebeğiniz olur. :KK24:

Niye kraldan çok kralcı kesildiniz ki biri paragöz der biri gaza getiriyorsunuz der

Burası forum herkes kendi baktığı yerden yorum yapar konu sahibi ortasını bulur ya da bambaşka bir hamle yapar yorumunuzu yapın geçin, zan altında bırakan her yorumu kiblicem

KONU SAHİBİ BURDA AİLENİZİN HUZURUNU KAÇIRACAK HİÇBİR YORUMA KULAK ASMAYIN ÇOĞU EVLİ BİLE DEĞİL KİMSE SİZİNLE AYNI EVDE YAŞAMIYO EŞİNİZİN BİLMİYO SİZİ BİLMİYO.BAKIN BEN AYNI BÖYLE BİR ORTAMDA BÜYÜDÜM HUZURSUZLUK SAYGISIZLIK ALDI BAŞINI GİTTİ AİLEDEN KURTULMAK İÇİN ÖZELLİKLE DE ANNEMDEN BİR EVLİLİK YAPTIM AMA...SİZİN ÇOCUĞUNUZDA BÖYLE Mİ OLSUN İSTİYORSUNUZ BABASINI BU ŞEKİLDE EZERSENİZ SİZE KİN BESLER YAPMAYIN HERŞEYİN BİR YOLU BULUNURRR

Alışkanlık yaparsa kendisinin sorunu, koca kadına nasıl konuşacağını biz öğretecek değiliz. Başına bir şey gelse o adamın adam olmadığı da anlaşılır.
Git daha çok söv demiyorum ama hakettiğini düşünüyorum.
Buraya konu aciyorsa dogrusunu yanlisini soylemek zorundayiz cunku bircogu buradaki yorumlardan etkileniyor yada dogru bisey yaptigini zannediyor adam kayinpederinin evinde zaten esi bu sekilde konusuyor ezik durumda o psikolojiyle cinnet gecirse geri dönüşü olmayan seyler yspsa cokmu iyi olacak bisey yazarken bu tarafinida düşünün lütfen

Adam çalışmayan biri değil. Patronla ne yaşayıp tartıştığını bilmiyoruz. Oda ayrılmak istemezdi. Herkes haklısınla başlamış.
İyi yapmıssın diyen bile var. Konu sahibinin eşi o cümleyi duyduktan sonra sinirle eşine vursaydı bu seferde eşin haklı ama sana vurunca haksız duruma düştü diyip bırakacakmıydık. Yada içimizden birileri eşiniz iyi yapmış mı diyecekti.
Konu sahibi eşinizi memleketinize getirip aileniz ev vermiş. Bunun rahatlığıda mı var sizde. Ev ailemden, çalışmıyorsun, bi işe yaramıyorsun, çocuğa bile bakamıyorsun. Üstüne bide eve gelince tavırmı yapayım diye soruyorsunuz. Ayıp.

Adamı kellendirmişsin :) ama olsun bunlar böyle gaza geliyorlar. Tripte yapma vicdan azabınada girme normal davran

Bu cümleyi eşime söylemiş olsaydım, kara kara bir daha onun yüzüne nasıl bakacağımı düşünürdüm.
Eğer bana karşı söylenmiş bir cümle olsaydı, ipleri koparır ona ne işe yaradığımı hayatından giderek gösterirdim.
Azıcık tutun şu dilinizi yahu!

Buraya konu aciyorsa dogrusunu yanlisini soylemek zorundayiz cunku bircogu buradaki yorumlardan etkileniyor yada dogru bisey yaptigini zannediyor adam kayinpederinin evinde zaten esi bu sekilde konusuyor ezik durumda o psikolojiyle cinnet gecirse geri dönüşü olmayan seyler yspsa cokmu iyi olacak bisey yazarken bu tarafinida düşünün lütfen
Biz kayınpederin evinde yaşayınca niye ezik psikolojide olmuyoruz? Erkeklerin bizden gururlu ya da güçlü olduklarını siz onlara empoze ediyorsunuz ki kendilerini kral sanıyorlar.

Biz de simdi size ii b.k yemissin desek mesela

Empati kurmaniz icin soyluorum. Esler arasinda saygi siniri asilmamali die dusunuorum. Hakli bile olsaniz haksiz konuma sokabilecek tavirlar bunlar. Umarim esinizin gonlunu alir ve sikintilarinizi daha ilimli yontemlerle cozebilirsiniz.

Back
X