- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozurdileyemiycem sanırım içimden gelmiyo is bulana kadarda tavır yapıp surat aşmak istiyorum
çok yanlış yaparsınOzurdileyemiycem sanırım içimden gelmiyo is bulana kadarda tavır yapıp surat aşmak istiyorum
Adam rahata alışmış ailen ev vermiş işsiz olduğu dönemlerde de onlar bakıyor belli ki, nasıl olsa bakan var diyo adam
Ama gene de o laf olmamış
iyi de konu sahibi eskiden yaşadıkları yere alışamadı diye taşınmışlar bu şehre.
hangi şehir ve eşi hangi meslek bilmiyoruz. hatta o konuyu açarken konu sahibi kendi demiş, eşim taşınacağımız şehirde iş bulabilecek mi kolay acaba diye, yani riskli bir karar verdiklerinin gayet farkındalarmış.
eski yaşadıkları şehirde düzenli bir işi vardı belki adamın, ama sırf karısı mutlu olsun diye şehir değiştirdi, hatta Türk toplumunda hoş görülmeyen bir şekilde eşinin ailesinin evine yerleşti belki, belki bunun ezikliğini yaşıyor.
Çok şükür babam ev verdi ama onlara muhtaç olmadık evimizi gecindiriyoruz eşim muhasebeci ama yavaş işte biraz bişeyi biyerde alana kadar yıl geçer hiç bir şekilde hakkını yiyemem ama bugün o uykusuzluğun üstüne çıktı işte ağzımdan ama ozurde dileyemiyorum
Eşi hamileyken müdürle kavga edip işten ayrılmasından bunu çıkardım,çokta mecbur hissetmiyo yani kendini, aç kalmayacaklarını biliyo
Yok calismiyordum canım hamileydim o dönemde birikimimiz vardı ama şimdi oda yok buda çok sıkıyor canimi4 ay işsiz kaldı demişsin ondan dedim, o zaman sen de çalışıyorsun ya da birikmisiniz var yoksa 4 ay nasıl döner ev maaşsız
ben bu konularda farklı düşünüyorum biraz sanırım :)
kendi eşim için mesela, eğer müdürle kavga etmişse ve patron şirketi ise, derim ki "ayrıl o işten ya, çalışıp bu adamı zengin etmeye mi uğraşacaksın"
bu arada hamileyim ve eşim işsiz, sebep de benziyor gibi![]()