Eşime kirildim, para bi türlü yetmiyor..

Ben de seye takildim; bebek bakmak kolay mi ya? Hem calisip hem bebeğe bakmak nasil mumkun olucak ayni anda o kadar rahat bir isse bence de baska is bakmasin zaten

Ben de seye takildim; bebek bakmak kolay mi ya? Hem calisip hem bebeğe bakmak nasil mumkun olucak ayni anda o kadar rahat bir isse bence de baska is bakmasin zaten

Valla bilmiyorum ki akşamdan köfte hazırlayıp dondurucuya atıyorum. Gün içinde çıkarıp 3 tane pişirecek halim olmuyor şu an. Yatılı Yardımcı lazım. Geniş ev lazım. Bilmiyorum umarım halleder.. belki ben beceremiyorumdur

Yok yani forumda ortalama 2 gunde 1 desteksiz bebek buyuten annelerin dayanamiyorum konusunu görüyoruz ki calismayan kadinlar oluyor.
Insallah halleder ama ben gercekci bakmadigini dusunuyorum. Insallah yaniliyorumdur da hayal edemedigim kadar rahat bir isi vardir

Esimin aylık geliri ortalama 8 bin 3 çocuğumuz var 2 ev 2 araba bir tanesi yeni biz alirken 190000 simdi 350000 olmuş birde yaylada bir evimiz bulunuyor bankada para cok şükür surekli kampanyaları takip ederim lcw çetinkaya ..internetTen alışveriş yaparım genelde bazen pazara giderim köy kadınlarından alırım ki en organiği onlardadr vs vs
Marka takıntı m yok ıkizlerim 6 aylık mama hipp bebelac
Arabaları chicco
Puset olarak kraft
Yani hesabımı biliyorum eşimde karışmaz
Şimdi yatirim ola-rak yine ev almayı düşünüyoruz
Bunun ilerisi var cocuklar büyüyecek üniversitesi var o zaman daha da dikkatli harcamalarım olur
Senede birdefa tatile çıkmam ara ara bi yerlere gidip gelmeyi daha çok severim
Siz öyle öğrendiniz ben böyle değişime açığız para önemli malesef gerekirse muslukları daha fazla sıkarım huzurlu bir ev gibisi yok

Evden de calissan bur yardimci lazim calisirken bebegin huysuzlugu tutabilir. Bebek bu oyuncak degilki biraktigin yerde dursunneyse su zamanda evine 10 binde girse geçinmek birikim icin harcamalardan kismak gerek.

Aynen oyle hayaller hayatlar degisiyor. Ki geceden kofteniz hazir yeri geliyor tuvalete girmeyi erteliyorum Benim de 2 cocugum var ucretsiz izindeyim nasipse yilbasinda ise baslayacagim. Kara kara dusunuyorum isten gelince mi yemek yaparim aksam cocuklar uyudugun da mi yoksa h.sonu 3 cesit yapip yanina destekleyici yemekler mi yapmali
Tek cocuga alismistik 2. Cocuga da alisacaz nasipse.

Ben de başlayacağım yılbaşında daha bakıcı bile yok ortada..

10 yillik evliyim eve giren hazır yoğurt sayılıdır bunun yarısında da çalışıyordum ama kimseye ben evde yoğurt mayalıyorum diye özellikle belirtme gereği duymadım. Çok zor, yapması yetenek isteyen birsey değil neticede.

Temizliği de üst üste vurgulamış, eve gelen yardımcıyi beğenmez kendi yapması gerekirmiş bu da marifet değil, tercih.

Çocukla işler dediğiniz gibi değişiyor bu özellikle ilk aylar. Yardımsız hem çalışıp hem nasıl çocuk bakacak yaşayıp görsün bakalım.

Gelecek planlarınızı sormadım, nerden mezunsunuz da demedim. Şuan tam zamanlı home office olmayan bir işiniz var mı, yok :) şuraya gitsem eşim de şöyle yapsa falan filan bana ne bunlardan :) Komplekslerinizi hırlayarak bastırmanız çok komik duruyor. Dışarıda insanlar haftanın 6 günü tam zamanlı çalışmalarına rağmen asgari ücret alıyorlar, sizin düzgün bir işiniz olmamasına rağmen fazla bile kazanıyorsunuz dedim. Ne var bunda? 1 tane yorumla ülkeden bir cacık olmamasına kadar geldiniz, bi Sakin olun ya böyle hayat geçmez bakın kısa sürede tak diye gidiverirsiniz Allah muhafaza :)

Ben de başlayacağım yılbaşında daha bakıcı bile yok ortada..
Güvenilir bakıcı olduktan sonra ise rahat gidiliyor. Ilk cocukta cok ağlıyordum ayrılıyorum diye şimdi bebegin biraz daha toparlanmasini bekliyorum .
hic vaktim yok h.ici evde tek başımayım kizim okulda eşim iste gun nasil bitiyor anlamiyorum aksam.oluyor bir fincan kahve içemiyorum.

Ben de sadece günü bitirmeye çalışıyorum hiçbir şey düşünmüyorum otomatiğe bağladım. Akiam 7de bebek gece uykusuna giriyor. Dakikaları sayıyorum artık.

Dün de sormuştum, ee o zaman konuyu neden actiniz? Size göre "kaliteli" yaşamınızı ve pırıl piril evinizi, çok rahat olan işinizi, görecektir eşinizin maaşının artacağını anlatmak için mi?

Tamam tamam sizsiniz

Penti de indirim vardı bir alana diğeri bedava diye bence o yüzden yaptınız alışveriş ben çalışmıyorum daha doğrusu gittiğim bir iş yok ama evde eşimin ek olarak yürüttü bir işi daha var sosyal medyada onunla ilgileniyorum ordan da bir gelirimiz var home Office gibi denilebilir aslında gelirimiz bı tık daha fazla sizden malesef bizde çok harciyorduk yani ben tutumlu biriyimdir ama pandemi gelince bı haller oldu bana da dehşet harcadım gereksiz şu son zamanlarda toplamaya başladım kendimi henüz çocuğumuz yok rabbim inşallah nasip eder su an bile diyorum paramız olsun Allah nasip ederse nakit gidicek ufak ufak biriktirmeye başladım artık daha temkinli ilerliyorum ev alışverişi bağımlısıydım şimdi yakinindan bile geçmiyorum yeteri kadar aldım diyip dizginliyorum kendimi eşinize kirilmayin kotu niyetli dememiştir siz alın tedbirinizi zaten erkekler ne anlar gecimden kadınlar evi daha güzel çekip çeviriyor para yönetimi sizde olsun siz halledersiniz rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuza

Yoğurt mayalamak övünülecek bi mevzu muydu ya?
Çalışmıyorum ve yoğurdumu kendim mayalıyorum diye övünebiliyorsak hem çalışıp hem yoğurdumu mayalıyorum ben
Bundan sonra benden korkun
Her mesaja yazacağım çalışıp yoğurdunu mayalayan bi insan olarak diye başlayacağım

Birbirimizi gömüyorsak bence ben konu sahibinden üstünüm bu konuda
O da beni temizliğini kendi yapmak konsunda geçiyor
Biz 1-1 berabere kaldık

Yalnız bu iç dökmek değil.iç dökülecek bir durum da yok kaldı ki.
Hikayenin başı ve sonu çok kopuk.konuya farklı girip farklı çıkmışsınız.derdinizi inandırıcı bulmadım.

Off anladık kocana evde yemek yapıyorsun yoğurt mayalıyorsun mantı açıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…