Eşime kirildim, para bi türlü yetmiyor..

konuyu açtığı yoruma göre siz haklısınız ama eşinin ailesinin ultra zengin olduğunu kendisi yazdıktan sonra geçim derdi falan yok diyorum konu sahibininnn

zara mango ne zamandan beri lüks ve kaliteli oldu. dikişleri ve kumaş kaliteleri berbat bu markaların. tasarımları güzel sadece. :) yargıcı dese nispeten daha kaliteli. cidden lüks bir şey yok

Ne zamandan beri mi E ben söyliym, döviz kurları yükseldiğinden beri lüx oldu mango/zara vs, bu sorunun cvbı ortada değil mi zaten??? 2017-2018 den beri euro sürekli yükseliyo, ama bizim gelirlerimiz yerinde sayıyo, bu mağazalar 6000-7000 geliri olan 2-3 kişilik bi aile için lüx kalıyo, ülkemiz şartları Kaliteli olmayabilir ama çok pahalı..

Kusura bakmayın ama siz bu kadar lüks içinde yaşarken eşinize sigarayı bırak demeniz çok saçma olmuş. Mangodan zaradan giyinmeyiverin. Pardon da 7-8 bin aylık kazanç çok bişey değil. Yarın bebeğiniz doğunca nasıl geçineceksiniz acaba.. tav oluyorum böyle marka meraklısı insanlara

yaşantınız lüx geliriniz yetersiz acaip özentili bir kadınsınız bebek gelince parasızlık yüz üstüne çıkacak bu kesin

Çok şanslısınız yanlış anlamadiysam kayınpeder ev vermiş kirada değiliz diyordudunuz.üstune kiralik
Elinize geçen 8000 9000 ve bunun 4000-5000 lirasını biriktirelimmi dediniz eşinize benmi yanlış okudum acaba..Resmen hayal dünyasında yaşıyorsunuz .Allah'tan çok şanslısınız kirada değilsiniz. .Otirdugunuz evide büyük bir ihtimal kayınpeder verdi Üstüne kira geliri üstüne sizin faturalariniz ..masrafların çoğunu zaten kayınpeder karşılıyor...Geciminiz bile bir başkasına bağlıyken.. ( O olmasa kira vereceksiniz fatura ödeyeceksiniz .Belki eşinizle ikinizin aldığı kiraya bile yetmeyecekti.).... siz Zara'dan organik yumurtadan marka takintinizdan bahsediyorsunuz.. Biraz gerçekçi olabili ilirsiniz.dogumla ilgili konularda degil ama diğer konularda esiniz haklı.

Zara'dan giymeyince birşey kaybetmiyorsunuz .elinizdeki sartlarla szin lüks istekleriniz abesle iştigal

Marka olayına bu kadar takılmanız anlamsız bence. Ben kızıma sadece bebek odası be hastane çıkışı aldım. Kalan tüm eşyalar çocuğu büyüyen eş dost akrabadan geldi. Kıyafetler ayakkabılar dahil. İki yaşına geldi hala sırayla bir sürü çocuk giyiyor kıyafetleri küçülenleri bende başkalarına veriyorum. İleride sizin ne beklediğini bilmiyorsunuz, kızımda cilt problemleri var mesela bi krem alıyorum ona 400 tl bu ek masraflarımızdan sadece biri o yüzden bütçeye göre gitmekte fayda var. Ki eşim ticaretle uğraşıyor bende mühendisim evimize hatrı sayılır bir para geliyor ama lüzumsuz harcama yapmanında anlamı yok bence. Tabiki sağlıklı beslenmek hakkınız bundan bahsetmiyorum ama bebek arabası için çok mesela söylediğiniz rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…