Eşime kirildim, para bi türlü yetmiyor..

Yogurt mayalamayi bilmesek, gerçi biz salağiz 9 bin kazanıp o parayi kreşe etude bakıcıya veriyoruz. O yüzden belkim yoğurdu bilen yanlış mayaliyor olabiliriz
En doğalını en pahalısını o yapıyor biz kimiz onunla aşık atacağız eminim onun yaptığı yoğurtlar mantılar hepimizinkinden kalitelidir

ben sizizn eşinizizn şirketi olduğunu hatırladım. eğer mal varlığı yüksek ve şirketiniz varsa harcanabilir. ben yorumlarımı emekli baba 8000 bin gelir için yaptım. şirket varsa ve mal varlığı fazlaysa al gitisn :)))

Maalesef luks merakim var.

Kaliteli yemek, giymek ve esya almayi seviyorum.

Aslinda cokta luks degil.

Mesela bu yaz geceligi 2bin500 liralik bi otele gittik. Kaliteli temiz 4 gece kafami

bebek arabasini cybex marka aldim 6300 tl.

odasini yapacagiz bi 10 bin tl odasi tutar.

Anne yani besigini chicco aldim 2800tl.
Evet bence lüks, lüks olduğunu bile bile sormanızda ki amaç ne?

Yani kusura bakmayın da adam haklı çok çok fazla açılıyorsunuz. Bu açılmaya aylık 100 bin eve girse de yine para yetmez.Gerçekten lüks yaşama alışmışsınız sizin de işiniz zor.

Yani kusura bakmayın da adam haklı çok çok fazla açılıyorsunuz. Bu açılmaya aylık 100 bin eve girse de yine para yetmez.Gerçekten lüks yaşama alışmışsınız sizin de işiniz zor.
Lüks yaşam, pahalı markalar bu değil. Konu sahibi kendi gelirine göre lüks yaşıyor. Yoksa ooo ne luksler var. Gelenle

hem rahatım bozulmasın evde oturduğum yerden çalışayım hem de lüks merakım da merakım. kayınpeder olmasa açsınız farkında mısınız? ayağınızı yorganınıza göre uzatmazsanız günün birinde arkanızı toplamayı da bırakırlarsa olan çocuğa olur.

Türkiye şartları insanı Mango ve Zara'dan alışverişi lüks, yılda bir haftalık tatili de zenginlik saymaya zorluyor Bu dediklerinizi ben bile yapıyorum üstelik benim fakirlikle imtihanlarımı bilenler bilir yani. Lükse alışmışsınız diyenler olmuş, ben ortada lüks bir şey göremedim gerçekten. Beşik falan anlamıyorum tabii, fiyatlar nasıl bilemem.

Konu sahibi siz de az değilsiniz he, alttan alta ben elitim havası vermeye çalışmışsınız ama cık olmamış. Kaliteli değil, normal yaşıyorsunuz aslında ama başta da dediğim gibi Türkiye şartları işte.

O kirada olan evler size ailelerinizden kalmıstır buyuk ihtimal ama sen bu kafayla gidersen hazira dağ dayanmaz. sen cocuklarina artik anne yanı besik birakirsın.

Para yetmiyor demişsiniz konu başlığında, yetmemesi normal değil mi?? Yanlış anlamayın ama gelirinize göre harcamalarınız, marka sevdanız biraz fazla bence özel doktor, 6000 tl lik bebek arabası vs yani bana şımarıklık gibi geldi, 15- 20 bin geliriniz yok, herkes ister güzel yaşamak, rahat harcamak, marka almak ama geliriniz buysa bu kadar pahalı tercihlere ne gerek var, sizin geliriniz sizin harcamalarınız tercihleriniz, ben konu açtığınız için yazdım

katılıyorum. zara mango ne zamandan beri lüks ve kaliteli oldu. dikişleri ve kumaş kaliteleri berbat bu markaların. tasarımları güzel sadece. :) yargıcı dese nispeten daha kaliteli. cidden lüks bir şey yok sadece bebek arabasını daha uygun fiyatlı alabilirdiniz. alt sınıftasınız. ülke şartlarında alt sınıfta olan birisinin parayı yettirememesi normal. eşiniz ne sıklıkta yediğini bilmiyorum ama ben dışarıdan yemeyi kestiğimde 750.- TL falan artırmıştım bir ayda. olacağı en fazla odur herhalde.

6bine bebek arabasi çok gereksiz. Tamam gidip 2. El almayin ama 2bine de kaliteli vardir. Evine 20k girenler bile cocuk beklediklerinde didik ediyorlar İkinci el alan var. Ama guzeldi yani yıpranmış eskimiş kalitesiz değildi.
Bebek arabaları da biraz deneme yanilma oluyor çogu begenmiyor ya da kullandikca ergonomik olmadigina karar veriyor
Bence isiniz mukemmelmiş. Ben de oyle is bulsam sizden daha yuksek almama ragmen bırakırdım heralde. Disarda alacaginiz 3bin tl fazla maasin 2bini bakiciya gider. Yemek yol masrafiniz 500 olsa
Her gun disariya cikacaginiz icin daha cok kiyafete gereksinim duyacaksiniz 500 de o olsa ki 500 de yetmez de... Bir de temizlikci falan alacaksiniz ayda 2 kere alsaniz 500 de ona gider. - girersiniz. Yani totalde daha az kazanirsiniz bunun yanina bebeginizden ayri kalmis olursunuz. Anladigim kadariyla evcimen bir insansiniz disarda calismakla mutlu da olamazsiniz gibi geldi

Bence is degistirmek yerine biraz daha kisabilirsiniz.

Ben sizi biraz büyük konuşmuş gördüm:)

Evet ama kira ve ev faturaları ödemeyen birine göre gayet iyi maaşları. Yani çok yatırım yapılmaz ama güzel geçinilebilir.

Aslinda ayraniniz yok icmeye ama neyse..bu kafayla o evden de olursunuz siz. Yazik esinize. Esi daha fazla kazansinmis napsinmis..fazla kazansa ne olacak siz yine savuracaksiniz 500 liralik şeye 6000 kusur vererek. Kocanizin iki kasigi olsa birini kiriyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…