- 7 Mart 2021
- 329
- 518
- 53
- 36
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
-
Aile gidince mi huzursuzluk çıkardıeşim bir anda beni haksız çıkarıp, demagoji yapıp gerginlik çıkardı.
Evet, sanırım aile gitmeden önce arıza çıkarmayayım diye bana hak veriyordu :)Aile gidince mi huzursuzluk çıkardı
Aslında benim aileminkini de yapardık da bu kez niye böyle oldu bilemedim.Eşle gıybetin böyle sıkıntıları olabiliyor. Hemen ailelerinin sevilmediğini düşünüyorlar
Eee ama siz ,Evet, sanırım aile gitmeden önce arıza çıkarmayayım diye bana hak veriyordu :)
Çünkü belli ki verdiği tepkiye bakılacak olursa sizinki elimle yedirdim dirseğimle vurdum moduna gecmıs bi anda eşinizin acısından .Aslında benim aileminkini de yapardık da bu kez niye böyle oldu bilemedim.
Şimdi sizin yazdığınızı okuyunca sahiden bir anlamsız geldi tavrım tribim. Şöyle ki ben aile buradayken bana hak verip de sonradan farklı davranınca o zamana beni idare etmiş gibi düşünüp içlendim galiba. Bebe de ortamdan uzaklaşmama olanak vermediği için tuz biber ekti, onu alıp biraz uzaklaşsam torunlarını kaçırıyor gibi olacaktım. Yani 2 hafta çok değil gibi uzaktan ama aldığım nefese kadar kontrol altında tutulmak süreyi uzun algılamama sebep oldu gibi gibi..ama büyük bir sorun da değil haklısınızBen sorunu anlamadım.
Öyle ayda bir falan gelen tipler değillerse insanlar oğullarının evine bayramda gelebilirler. Siz de sorun çıkarmadan ağırlamışsınız. Eşiniz de sizin gerginliğinizi idare etmiş. Ama her ailesi geldiğinde geriliyorsanız da onun sitemini sonradan etmiş. Ne güzel misafir ağırlarken gerginliğinizin üstüne gerginlik bindirmemiş konuşmak için zamanını beklemiş. Bebenin konuyla alakasını hiç çözemedim. Ama ağlanacak kadar büyük bir sorun yok sanki.
Evet işte hissettiklerim birbiriyle çelişti. Aslında olan biten hayrımıza oldu sanırımEee ama siz ,
ailesi ve karısı arasında kalıp eşiniz üzülmesin istiyorsunuz ?
Yaa olabilir gerçekten de..teşekkür ederim sunduğunuz bakış açısı için :)Çünkü belli ki verdiği tepkiye bakılacak olursa sizinki elimle yedirdim dirseğimle vurdum moduna gecmıs bi anda eşinizin acısından .
Aile yanınızdayken sitem etse daha kötü olurmuş. Düşünceli davranmış bence.Şimdi sizin yazdığınızı okuyunca sahiden bir anlamsız geldi tavrım tribim. Şöyle ki ben aile buradayken bana hak verip de sonradan farklı davranınca o zamana beni idare etmiş gibi düşünüp içlendim galiba. Bebe de ortamdan uzaklaşmama olanak vermediği için tuz biber ekti, onu alıp biraz uzaklaşsam torunlarını kaçırıyor gibi olacaktım. Yani 2 hafta çok değil gibi uzaktan ama aldığım nefese kadar kontrol altında tutulmak süreyi uzun algılamama sebep oldu gibi gibi..ama büyük bir sorun da değil haklısınız
Kesinlikle doğru. Şu an her şey makul görünüyor gözüme. Teşekkür ederim.Aile yanınızdayken sitem etse daha kötü olurmuş. Düşünceli davranmış bence.
İki hafta uzun bir süre bence. Ama eşlerimiz de ağaç kovuğundan çıkmadı. Aileler yanında eşantiyon olarak geliyor. Yılda birkaç kez birkaç hafta maruz kaldığınız için şanslı bile sayılırsınız. Dert etmeyin bence.
Böyle bir eş üzülsün bence ya. 2 hafta bakmışsınız paşam ses çıkarmamış onlar gitmiş ses çıkarmışMerhabalar. Çok doldum ve içimi size dökmek istedim. 3 yıldır evliyim. Kayınvalidemle bu zamana kadar doğrudan bir anlaşmazlık yaşamadık ama çok baskın ve müdahaleci olduğu için ve ben tahakküme gelemediğim için en başından saygı çerçevesinde sınır çizdim. Eşim de sadece ailesine karşı değil herkese yumuşak huylu yaklaştığı için zaman zaman sınırlarım delindi :)) Bir şekilde idare ettik..
Taa ki bayramdan bir hafta önce kayınvalidemin ve kayınpederimin 2 haftalığına emrivaki ziyaretine kadar..:) bayram tatili de birleşti, devamlı "Anne! Anneee!!" diye gezen 1.5 yaşında çocuğum tam bir koalaya evrildi ve ben kaçacak yer bulamadım.
Bu iki hafta boyunca eşim sağolsun sızlanmalarımın hepsine hak verdi, gıybet terapisiyle rahatlattı beni ve kazasız belasız kavgasız uğurladık kendilerini :) Vee...kriz ortamı son bulur bulmaz eşim bir anda beni haksız çıkarıp, demagoji yapıp gerginlik çıkardı. Sabahtan beri 2 hafta boyunca gösterdiğim özveriye yapılan nankörlüğe o kadar içerledim ki, istemsiz ağlayıp duruyorum.
Eşimin, ailesi ve benim aramda kalıp üzülmesini istemiyorum. Ama devamlı kendimi istemediğim durumların içinde bulmak da istemiyorum. Yalnızlaşan Bihter Ziyagil triplerine gireyim diyorum minik koala ona da izin vermiyor. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
Ben de ondan üzüldüm ama gelen yorumlara bakınca da ucuz atlatmışız diye düşünmeye başladım :)Böyle bir eş üzülsün bence ya. 2 hafta bakmışsınız paşam ses çıkarmamış onlar gitmiş ses çıkarmış
Aile buradayken yaptık gıybeti o zaman sorun yoktu, ailesi gittikten sonra bir anda beni haksız buldu ben de aile buradayken idare edildim demek ki diye içerledim. Ama şimdi düşününce biraz idare edilmem gerekiyormuş galiba :)Ben bisey anlamadim eşinizin ailesi geliyor 2 hafta bakıyorsunuz hic bir sorun yok sonra onlar gidince arkalarindan dedikodularini (gıybet) yaptiniz beraber yani tam olarak ne dedikodusuyduki bu kadar icerlediniz esinizin soyledigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?