Eşime kırıldım (iç dökme)

Biraz geri adım attı :) Bir anda beni haksız çıkarmasa büyütmezdim zaten de dediğiniz gibi biraz sakinleşince konuşur kapatırız konuyu :)

acaba o giybet yapilirken istemeden yanlis biseymi konustunuz eşiniz yanlis biseymi anladi da ailesinin yaninda belli etmedi gidincemi tepki verdi bilemedimki simdi ortada anlattiginiza gore bi sorun yok yani

Tam olarak öyle, bir de geleceklerini son dakika öğrendim. Eşim de hiçbir şey diyememiş. El öpmeye gelmiş gibi oldular biraz bayram bayram..

Tam olarak öyle, bir de geleceklerini son dakika öğrendim. Eşim de hiçbir şey diyememiş. El öpmeye gelmiş gibi oldular biraz bayram bayram..
Yani bunu kabul eden eşte de hata var. Benim de eşim hayır diyemeyen yumuşak bir insandı. Ama ben kavga ede ede biraz yonttum. Kavgadan korkmayın. Krizse kriz. Anne baba bile son dakika geliyoruz diye 15 gün kalamaz. Planınız da olabilirdi.
Son dakika geliyoruz dediğinde gelmeyin şu gün gelin anne planımız var deseydi bir daha böyle bir şey yapamazlardı.

Ama iç sesimi yazıya döktünüz. Eşimin kendi ailesine tahammül seviyesi de 3 gün aslında da bu kez niyeyse bir haller oldu. Neyse çıkar ortaya konu açılınca :)

acaba o giybet yapilirken istemeden yanlis biseymi konustunuz eşiniz yanlis biseymi anladi da ailesinin yaninda belli etmedi gidincemi tepki verdi bilemedimki simdi ortada anlattiginiza gore bi sorun yok yani
Ben de bilemiyorum, hatırladığım kadarıyla çok ileri gitmedim ama öyle bir yanlış anlaşılma olduysa ortam sakinleşince söyler, biraz da niye anlayıp dinlemeden geriyorsun tribi yaparım :)

Çok benzer nankörlüğü hatta aynısını ben yaşadım bayram tatilinde.Dua et senin küçük bir koalan var.Benim teselli bulacağım tutunacağım bir şey de yok.

İlk geldiklerinde söylediği o olmuştu, bir dahakine planımız var derim şimdi boş bulundum demişti. Ama ben sonra da boş bulunabilir endişesindeyim. Tepkimi net ortaya koyacağım ani ziyaretler için, teşekkür ederim

İlk geldiklerinde söylediği o olmuştu, bir dahakine planımız var derim şimdi boş bulundum demişti. Ama ben sonra da boş bulunabilir endişesindeyim. Tepkimi net ortaya koyacağım ani ziyaretler için, teşekkür ederim

Ben de bilemiyorum, hatırladığım kadarıyla çok ileri gitmedim ama öyle bir yanlış anlaşılma olduysa ortam sakinleşince söyler, biraz da niye anlayıp dinlemeden geriyorsun tribi yaparım :)
sormadinmi ne bu hareket diye esiniz beyfendiye

Benim eşim de tam tersi mesela bir olay olur o an bana hak vermez daha sonra hak verir . 2 hafta cidden uzun bir süre hele ki 1.5 yaşında çocukla birlikte sıkıntılı . Çünkü adamlar işe gidiyorlar aile ile zaman geçiren aslında biz oluyoruz

Anlık tepkiler veriyor gibi eşiniz de..o da zor. Evet, çocukla çok çok zor oldu..yemek, çamaşır, bulaşık. İş konusunda biz tam tersi ben her gün işe gidiyorum hafta içi, eşim 2 buçuk gün gidiyor. O daha çok maruz kalıyor olası misafirlere

Aaa iyiymiş sizin bizimkiler geliyordu çocuk yoktu o zaman 1 hafta kalıyorlardı bunalım geçiriyordum sabahtan akşama kadar evde onlarla . Sonra bir olay oldu da gelmeyi bıraktılar öyle senede 1 kere 2 gün geliyorlar artık . Gerçi galiba bundan sonra onu da gelemez olacaklar gibi eşim evet anlık tepki veriyor sonra pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor açıkçası . Bu bayram izne gittik ablası yüzünden bir sorun yaşadık geçmişte de ablası yüzünden büyük bir sorun yaşamıştık şimdi de öyle oldu . O yüzden mesafem vardı şimdi iyice mesafe koydum . Eşinizle de boşverin o konuşup olayı çözene kadar çokta kafaya takmayın . Kaçan kovalanır bunu anladım ben

Teşekkür ederim empati için, biraz hoşgörülmeye çok ihtiyacım vardı.. görümcelerimin ikisi de yurtdışında, o yüzden şanslı hissediyorum:)) ben de üstüne düşmekten yana değilim, çok haklısınız

Ailesi gidene kadar suratın düşmesin ailesi üzülmesin diye huyuna gidip gönlünü yapmış, onlar gidince de yapacağını yapmis gibi geldi bana
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Bir yandan da ailesinin yanında olsa aileyle yüz göz olsam daha kötü de olabilirdi, en azından hangi durumda nasıl davrandığını ve ne anlama geldiğini deneyimlemiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…