- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
-
- Konu Sahibi talimterbiye
konu sahibi arkadaşım evlenene kadar iyi bir ilaç firmasında reprezantlık yaptım. bence içini rahat tut. bu tamamen ilaç firmalarının hekimlere jest olsun diye verilmiş hediyelerinden biri... evet özel olarak isim yapılmış ve resimler seçilmiş çünkü her çalıştığımız doktorlara her sunum yaptığımız ve ilacımızı yazmasını beklediğimiz doktorlara günlük olarak o kadar çok promosyon dağıtırdık ki anlatamam. ama bazı özel hekimlerimiz vardı bunlar ya o ilacımızı çok yazan doktorlar , yazmasını istediğimiz doktorlar ki bunlar ( mutlaka hasta sayısı yüksek olan hekimlerdir ya da muadil ilacımızı yazan hekimlerdir) onların reçetelerine girebilmek istediğimiz işin özellerdir ya da anlaşma yaptığımız ( şu an burdan ayrıntısını veremeyeceğim ama sen mutlaka eşinden dolayı biliyorsundur) hekimlerdir. onlara daha özel kişisel hediyeler seçilir uğraşılır ama her kişisel hediye verilen hekimlede illa özel bir bağımız olacak diye bişey yok. orda önemli olan reçetesine kendi ilacımızı yazdırabilmek ve hatta ne kadar bizim ilacı yazdığıdır. bu ve bunun gibi özel hediyeler her firma tarafından her mümesilin bölgesinde bulunan özel olan hekimlere yani potansiyali yüksek hekimlere daima verilir. zaten burdaki esas amaç diğer rakip firma çalışanlarından daha da özelini verebilmektir. ama benim burada tek takıldığım neden hediyeleri eve getirmediği. yani neden hediyeleri eve getirip bunlarıda x firmasından x kişi yaptırmış demediği ...
Konu açmıştım okuyanlar bilir evime hırsız girmişti o günden beri eve tek başıma giremiyorum. Okuldan çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum yani kuyruk gibi eşimin peşinde geziyorum sonra işi bitince eve beraber gidiyoruz. Durum böyle olunca iş yerinde bir çok şeyine şahit oluyorum. Eşimin hastalarından çok hediye gelir yiyecek türü olan şeyleri eve hiç getirmez yanında çalışan bir bayan var ona verir ya da oranın kapıcısına verir. Bir tek gömlek falan geldiğinde getirir neyse uzatmayım dolapları düzeltiyordum arka tarafa atılmış bir paket vardı açtım baktım içinde iki tane gömlek vardı üzerinde gönderen kişinin kartı vardı bir bayan göndermiş tuhaf olan gömleklerin marka kısmında eşimin adı ve soyadı dokunmuş cep kısmında da yine adının ve soyadının baş harfleri dokunmuş. Bir de takvim çıktı o da eşime özel hazırlanmış bir takvim mesela deniz resmi kumsalda eşimin adı ve soyadı bütün aylarda böyle eşimin ismine özel resimler var. Tuhafıma gitti bunu bir erkek gönderse egosu olan görgüsüz biri derdim ama bir bayanın göndermesi böyle özel bir hediye üzüldüm kafama takıldı. Eşim bir de orada dolapta saklaması... Elimdeki kartla kızı internetten araştırdım face çıktı bekar, güzel biri ve bilgiler tutuyordu bu beni iyice gerdi. Abartıyor muyum sizce boşuna mı kafama taktım eşime de sormadım.
Bu arada kızın kartında bir ilaç firmasında bölge müdürü yazıyordu
Konu açmıştım okuyanlar bilir evime hırsız girmişti o günden beri eve tek başıma giremiyorum. Okuldan çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum yani kuyruk gibi eşimin peşinde geziyorum sonra işi bitince eve beraber gidiyoruz. Durum böyle olunca iş yerinde bir çok şeyine şahit oluyorum. Eşimin hastalarından çok hediye gelir yiyecek türü olan şeyleri eve hiç getirmez yanında çalışan bir bayan var ona verir ya da oranın kapıcısına verir. Bir tek gömlek falan geldiğinde getirir neyse uzatmayım dolapları düzeltiyordum arka tarafa atılmış bir paket vardı açtım baktım içinde iki tane gömlek vardı üzerinde gönderen kişinin kartı vardı bir bayan göndermiş tuhaf olan gömleklerin marka kısmında eşimin adı ve soyadı dokunmuş cep kısmında da yine adının ve soyadının baş harfleri dokunmuş. Bir de takvim çıktı o da eşime özel hazırlanmış bir takvim mesela deniz resmi kumsalda eşimin adı ve soyadı bütün aylarda böyle eşimin ismine özel resimler var. Tuhafıma gitti bunu bir erkek gönderse egosu olan görgüsüz biri derdim ama bir bayanın göndermesi böyle özel bir hediye üzüldüm kafama takıldı. Eşim bir de orada dolapta saklaması... Elimdeki kartla kızı internetten araştırdım face çıktı bekar, güzel biri ve bilgiler tutuyordu bu beni iyice gerdi. Abartıyor muyum sizce boşuna mı kafama taktım eşime de sormadım.
soylediklerine sonuna kadar katılıyorum canım
ve buyuk ihtimalle aynı firmada calısmıs olabiliriz cunku sektörde 3 ay egitim veren tek firma sanırım S...
fabrika silivrideevet o zaman aynı firmadır hoş silivri değilmi ;:)))) peki bahri bey de varmıydı :)))
konu açmıştım okuyanlar bilir evime hırsız girmişti o günden beri eve tek başıma giremiyorum. Okuldan çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum yani kuyruk gibi eşimin peşinde geziyorum sonra işi bitince eve beraber gidiyoruz. Durum böyle olunca iş yerinde bir çok şeyine şahit oluyorum. Eşimin hastalarından çok hediye gelir yiyecek türü olan şeyleri eve hiç getirmez yanında çalışan bir bayan var ona verir ya da oranın kapıcısına verir. Bir tek gömlek falan geldiğinde getirir neyse uzatmayım dolapları düzeltiyordum arka tarafa atılmış bir paket vardı açtım baktım içinde iki tane gömlek vardı üzerinde gönderen kişinin kartı vardı bir bayan göndermiş tuhaf olan gömleklerin marka kısmında eşimin adı ve soyadı dokunmuş cep kısmında da yine adının ve soyadının baş harfleri dokunmuş. Bir de takvim çıktı o da eşime özel hazırlanmış bir takvim mesela deniz resmi kumsalda eşimin adı ve soyadı bütün aylarda böyle eşimin ismine özel resimler var. Tuhafıma gitti bunu bir erkek gönderse egosu olan görgüsüz biri derdim ama bir bayanın göndermesi böyle özel bir hediye üzüldüm kafama takıldı. Eşim bir de orada dolapta saklaması... Elimdeki kartla kızı internetten araştırdım face çıktı bekar, güzel biri ve bilgiler tutuyordu bu beni iyice gerdi. Abartıyor muyum sizce boşuna mı kafama taktım eşime de sormadım.
fabrika silivride
eğitimi izmirde almıştık 2006 yılında :)
bahri beyi bilmiyorum benden sonra gelmiştir belki