Eşime Gelen Hediye

Hastanede çalışıyorum ve aynı şeyi düşünüyordum ki arkadaş çook güzel anlatmış..
İlaç mümessili olduğunu okuyunca direk bu geldi aklıma..
Çünkü hastanemizdeki hekimlerimizin ismine özel takvimlerini falan gördüm burda..
Daha ne promosyonlar hem de :))
Dert etmeye gerek yok gibi düşünüyorum bu bilgiler ışığında...

Bu arada kızın kartında bir ilaç firmasında bölge müdürü yazıyordu

vallahi canım ben şunu çok iyi biliyorum en yakınımdan
eşin sanırım doktor ve birazda tipi var ise tamam
bayanlar maalesef evli mi bekar mı bakmadan kanca atmaya çalışıyorlar
eniştem yani ablamın eşide doktor ve neler neler dediğin gibi
masa üstüne eşinin ve çocujlarının resmini koyuyor ve kadın görünce bir bozuluyor
sanki onun resmini koymasını bekliyor gibi
neyse valla canım dikkat et ilaç mümessili falan isede devamlı geliyordur
allah korusun aklını çalmaya çalışabilir
ama şuda var eşin demekki önemsememiş ve atmış dolabın arkasına
ama yiende takibi elden bırakma derim ben

eşime de hediye gelir genelde gösterir dolaba attığına göre ilgilenmemiş bulacagıızı biliyordur mutlaka acaba acıp bakmadı mı hiç çünkü ilgilenilmeyecek bir hediye değilmiş..
hediyenin tarzına gelince ben eşime bile böyle hediye almadım bu nasıl bir jesttir mutlaka eşinize sorun uyarınızı d ayapın kibarca hediye iadesi şart çünkü basit bir hediye değil özel bir hediye, almak aşkını kabul etmekle eş deger.

Size söylememesi ve o hediyeyi kabul etmekle kalmayıp saklaması tuhaf bence de..

Yoksa ille de biri hediye verdi diye suçlu olmaz ama saklaması tuhaf..

bence üzülecek birşey yok. okadar çok hediye alıyorki eşin, onun için bunlar birşey ifade etmiyor. etmediği içinde alıp dolaba biryere koymuş. kendi bile unutmuştur onu. inanın.
bizim şirkette ara ara öyle hediyeler yapar. daha çok bize kişiye özel takvimler gelir, adımız dediğiniz gibi kumsahilinde mesela yazıyor vs.
zaten o bayan muhtemelen ya ilaç firmasında çalışıyordur yada mümessilliğini yapıyordur. böylece eşinizin iş yeriyle anlaşması gibi birşey vardır, yani eşinizin firmasıyla çalışıyordur anlatabildimmi. böylece oradaki çalışanlara da yapmış olabilirler bunu, sadece sizin eşinize de olabilir, artık görevini bilmediğim için.

yani şunu söyleyim, bizede kişiye özel takvim geliyor, fakat ben takvimi eve götürme ihtiyacı duymuyorum, iş yerinde daha kullanışlı :)

gömlek desen, belki bir iyiliği dokunmuştur. nebiliğim mesela bizim çalıştığımız firmadan bir bayan bize çok yardımı dokunmuştu, patron gidin ona bir hediye alın demişti,
bende gittim mesela o bayana hediye aldım bir bluz aldım. teşekkür amaçlı. başka türlü olamaz zaten.
hem bayanın vizit kartı üzerinde varmış, ee işte, demekki aralarında kötü birşey yok, olsaydı zaten eşine vizit kartı değil, özel not bırakırdı

bence bu konuyu eşine hiç açma. sadece dolabı onarırken bunu buldum. çok güzelmiş gömlekler adının baş harfleri işlenmiş. nekadar ince bir hediye diye söyleyebilirsin
nerden geldi bu hayatım diye sor? onun üzerine sana tüm çıplaklıyla eşin anlatacaktır.

gelen hediyeleri ikramları dağıtıyormuş eşiniz bu gömlek şahsi olacağı için verememiştir kimseye millet ne düşünür.
belki zamanı da olmadığı için dolaba kaldırdı sonrada unuttu.
belki de iade edecekti kartviziti atmadı o yüzden ya da bir şey saklamıyor ki kartvizit durdu öylece yırtıp atardı bir şeyler çeviriyo olsa.
yanlış anlayacağınızı düşünüp gömlekleri evinize de getirmedi.

Bir sağlıkçı olarak konuşuyorum ki,doktorlara mümessiller tarafından böyle hediyeler gelebiliyor.İlaç firması göze girmek istiyorsa böyle özel hediyeler de hazırlayabiliyorlar..Formalara böyle isim yazdıranlar da mevcut..Ama yine de ''dolapta gördüm,o nasıl hediye öyle'' diye sorun.

Arkadaşlar demişler ki,niye saklamış.Takvim yağıyor,şuan çekmecelerimiz takvim dolu.Hangi birini getirsin.Gerek görmemiştir..Gömlek dediği de formadır,yeterince vardır,daha kullanmaya fırsat bulamamıştır.Yada isim yazan forma kullanmak istemiyordur,atmıştır bir köşeye.

Son düzenleme:
Bazı firmalar hediye işini abartıyorlar.. gömlek tamam neyse dedim hani iyi bir firmaysa ki ilaç firmasıdır muhtemelen özel bir şey hazırlatması normal ama takvim olayında durdum yani… kadının kartına gelirsek de firmanın temsilcisi de olabilir, ama bunu özel ilgiye dönüştürmüş bir iş arkadaşı da olabilir. Takvim olayı hiç hoşuma gitmedi. Eşinin eve getirmemesi de ayrı bir muamma.

Bence de korkulacak bir şey yok. Gönderen kişi ilaç firması olmasaydı haklı olabilirdiniz ama bu firmalar cidden doktorlara çok değişik hediyeler getiriyorlar.
Benim de çalıştığım hocam Pediatri Doktoru günde en az 10 paket gelir bu bahsettiğiniz takvimlerden buraya da her sene gelir :))
Hatta hocam bu ne böyle dedi kaldırın şunu ne saçma şey demişti...

bırakın doktorlara hediye gelmesini
adamlar eczaneye bedava ilac verip üstüne bide klima veriyorlar
ama şuda var mümessil bir bayan
ve bazı mümessiller fazla yapışkan oluyor
sen geneded dikkat et arkadaşım

eşin seni aldatsa yada başka bir kadina ilgisi olsa bunu anlarsin inan bana canim kadinlar evde ters giden bir durum varsa anlarlar eğer herşey normal ise içini bulandirma.burda bazi arkadaşlarda yazmiş zaten ilaç firmalari böyle hediyeler verebiliyor diye.yinede için rahat edecekse uygun bir şekilde eşine sorabilirsin tabii

Merak ettim canım, konuştun mu eşinle??

merhaba, ilaç firmaları genelde yılbaşı vs günlerde doktor ve eczanelere kişiye özel hediye hazırlayabiliyorlar. sanmıyorumki eşiniz sizi aldatsın ki karttada ilaç firması bm olduğu yazıyormuş zaten.

selam evet ilaç mümessilleri böle öze günlerde hediyeler yaptırılar ama eşin eger bunda bir sakınca görmeseydı bence hediyeyı eve getirirdi özel bir hediye olmuş sonuçta ve dolaptada saklıyo ben olsam şüphelenirdim erkeklere asla güvenmiyorum helede bu doktorsa ipin ucunu bırakmayın derim etrafımda çok var çünkü

hayır neden abartı olsun canım sor .. Askım dolabı düzeltiyordum bu çıktı nedir bu bu bayan kim diye. Belkide bi doktor arkadasıdır. Nebiliyim bi işi halolmuştur jest yapmıstır. Eşin dolaba atmış baksana önemsememiş bile. Ve evde tutuyor bunu dolabı düzeltirken göreceğinide biliyor. Kötü düşünme

bazı arkadaşlar ilaç firmalarından gönderiyorlar demiş ama ilaç firmaları ne zamandan beri kişiye özel isminin yazılı olması gibi gömlek vs hediyeler gönderiyor acaba merak ettim yani senden saklamak istese tutupta dolabamı koyacak senin bulacağın yeremi saklar yani hediyeyi ismine özel olduğu için eve getirmiş kimseye veremeyeceği için atmış bi kenara işte önemsemediği için gibi duruyor şimdilik
ama bence bu iş bu kadar basitte olmayabilir sen tedbiri elden yinede bırakma uzaktan takip et canım öyle kadınlar varki onlar için evlilik vs farketmiyor bana kadın biraz art niyetli gibi geldi şimdi sen bu durumu eşine sorsan oda başta yazdığım gibi bir cvp verir sana diye düşünüyorum o yüzden sen boş bırakma eşine hissettirmeden takip et derim

fabrika silivride
eğitimi izmirde almıştık 2006 yılında :)
bahri beyi bilmiyorum benden sonra gelmiştir belki

o zaman sanırım aynı firma değil canım çünkü tüm türkiye eğitimi silivride alıyor başka eğitim yeri yok dönem dönem lansmanlar yapılıyor başka illerde ama ilk eğitim silivride.. yıllar aynı bu arada bende 2006 da başlamıştım ..bahri bey de kazık çakmış durumdadır firmaya tanınmama imkanı yok. olsun firmalar ayrı olsa da işleyiş hep aynı zaten :) ben evlenince bıraktım işi eşim istemedii hoş o istesede ben hem evlilik hem de bu sektörde yapamazdım zaten insanı öyle bir sömürüyorlar ki evle ilgilenmeye vaktim kalmazdıı..

bence çok anormal bir hediye değil canım ilaç sektörünü biliyorum böyle hediyeler oluyor belki birazda asılmıştır eşine ama bence eşin yüz vermemiş takma kafana ama sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…