Eşime Gelen Hediye

rahat olun, gömlekte , takvimde klasik bir ilaç firması hediyesi. Mümessil hanımlar zaten hep hoş ve bakımlıdırlar.

bunu yeni okudum olabilir bak
yoksa bi hastasının yaptırması cidden çok saçma olurdu
ilaç temsilcileri de hep bakımlı süslü püslü bayanlar oluyo genelde
ama o zaman niye eve getirmedi diyebilirdi ilaç mümessili getirmiş diye ama demedi saklamayı tercih etti
kafam karıştı şimdi

Hanım ilaç mümessiliyse , hediye ilaç firmalarının birindendir şekerim. benim de doktor arkadaşlarım var, onlara da bazen o aptal takvimlerden gelir..dert etme yani, masumca sor ama üstüne gitme. Mesela şöyle bir şey diyebilirsin : ''Şekerim senin egoistik takvimini buldum, benden saklamana hiç gerek yoktu :) '' Burda zaten adam bir şey söyler, ama muhtemelen dediğim gibidir. Benim eski tez danışmanıma da danışmanlık yaptığı bankadan her sayfasında adının yazdığı bir takvim gelmişti, o da karalasın diye oğluna vermişti. :)

Evet ben de buna şaşırıyorum bu kadar özel bir hediye. Güzellik, yakışıklılık göreceli bir kavramdır ama genel olarak dışarıda görenler beğenir 34 yaşında ama vücut yapısı falan genç duruyor yaşını göstermez. Ben buna benzer çok vukuat yaşadım o yüzden de tedirginim

ilaç firmasıymış ya, bence açıklığa kavuştu olay, kafanı yorcak bir durum yok

hastası olsa tuhaf da, demek ki doktorlara özel böyle bir güzellik yapıyor bu firmalar...

bence ciddi bisey yoktur kesinlikle sor cunku aklina takilir.eger aralarinda bisey olsaydi. hediyeyi is yerinde saklardi sucluluk duygusuyla ama o kimsw takmis esine.esine guveniyoran bos ver bisey olmaz ama genede dikkat et derim cünkü bayan belliki takmis.esin de hediyeyi eve getirmis empati yap sana bi hastan hediye verse onu ya sürekli gelen hediyelerden biri görüp kapala dolaba koyarsin yada özel biriyle saklarsin.belkide hediyeyi sirf özel buldugun icin saklarsin.ama evli olsan ve o bayanla bi ilski olsa hediyeyi is yerinde saklarsin eve getirmezsin.yani demek istedigim esinin cokta art niyetli oldugunu sanmam.ama dikkatli ol bi aptallik yapmasin.ve son olarak ne kadar sor desemde hediyeyi oldugu yerden hic ellemeyip onun o hediyeyi ne yapacagini takip edebilirsin..hediyenin dolap icindeki yerini degistir biraz bakalim sana söyleyecekmi bisey.yada ordan al baska yere koy sana soracakmi nerde diye.sorarsa dersin ne var bunun icinde?dogru cevap verisede önemli degildir ama tedirgin olursa biseyler vardir.yada direk gidip soracaksin eger esine dogru cevabi verecegine güveniyorsan

Ben hiçbir erkeğe güvenmeme taraftarıyımdır. Eve gelir gelmez uyudu bugün kafası çok doluydu yarın soracağım bakalım ne cevap verecek.

İlaç firması olması tabi ki içimi biraz rahatlattı.

korktuğun gibi bi durum olsa, eşinin o paketteki kartı imha etmesi yeterli,

kim aldı desen ahmet bey getirdi derdi, sen de ahmet bey ne görgüsüzmüş diye düşünürdün

yine de sor tabi, aklında takılı kalmasın

canım panikleme ilaç firmaları gönderiyo demişler olabilir yani eşin de belki rahatsız olacağını düşünmüştür
belki de kullanmayacağı için dolaba atmıştır bunlar olabilir

ama ben de ilaç temsilcilerini de tehlikeli buluyorum hepsi değildir tabiki insanlar alınmasın ama arada doktorları tavlamaya çalışanlar oluyomuş
bizim tanıdığımız bi doktor onlardan biriyle işi pişirmiş kimseden de çekinmeden geziyolardı
kadın adamın arabasını bile kullanıyomuş öyle duyduk hastaneden çıkarken birlikte gidiyolarmış direksiyonda o kadın varmış tüm hastane biliyomuş olayı
adamın karısı çocukları var bide onlara da saygısı yoktu hiç çekinmiyodu ya

o kızlar güzel ve bakımlı olunca insan ürküyo valla
bi de dilleri de var tabi
inş eşin mesafeli bi adamdır

diğer vukuatlar ne ayrıca

Son düzenleme:
Biz sevgili olmadan önce bir dönem beraber çalıştık böyle şeyler olurdu o zamanlar bu durum hoşuna giderdi gözümün içine soka soka gösterirdi acaba bu hediye de çok hoşuna gitti mi merak ediyorum tabi ben bunu sorarsam benimle kavga eder. Bir kere bana aynı yerde çalışırken bana çiçek gelmişti hafif kızlar gibi sevinme demişti. Bunları söylesem kavga ederiz dolaba tıkacağına at bari çöpe veya ver birine

hoşuna giderdi derken o kızlar getirdiği için mi hoşuna gidiyomuş
gerçi kötü niyeti olsa senin gözüne sokmazdı heralde
ama sana çiçek gelince farklı ona hediye gelince farklı davranıyo

Eşim oldukça mesafeli ve soğuk biridir hatta çoğu kişi ukala bulur. Vukuatlar dediğim bekarken bir süre aynı yerde çalıştık biri bana ilgi göstersin ortalığı karıştırırdı ama bir bayan buna ilgi göstersin bunu benim gözümün içine sokardı ama sonra ne sevgiliyken ne de evlendiğimizden beri böyle bir şey yaşamadım. İlaç firmasında çalışan bir bayan bence tehlikeli. Simoncum bu bahsettiğin şeyleri ben de çok gördüm çevremde Allah herkesten böyle insanları uzak tutsun.

hoşuna giderdi derken o kızlar getirdiği için mi hoşuna gidiyomuş
gerçi kötü niyeti olsa senin gözüne sokmazdı heralde
ama sana çiçek gelince farklı ona hediye gelince farklı davranıyo

Aklı sıra beni kıskandırmaya çalışıyordu ama bekarken yaptığı saçmalıklardı ben çok komik bulurdum :)

canım beğenildiğini göstermeye çalışıyo kıskan diye bunu yapan çok erkek var zaten oraya takılma bence
tabi seni de kıskandığı için olay çıkarıyodur bu arada saçma birşey yaptığı ama erkekler yapıyo bunu maalesef

Ben birde abimde gördüm böyle saçma tavırlar eşimde de görünce dedim bütün erkekler nasıl aynı olabilir diye düşündüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…