- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
-
- Konu Sahibi talimterbiye
rahat olun, gömlekte , takvimde klasik bir ilaç firması hediyesi. Mümessil hanımlar zaten hep hoş ve bakımlıdırlar.
o nası hediye öyle ya amma abartmış
eşiniz napmış olabilir ki o hediyeyi hakedecek kadar sonuçta işini yapıyo
çok gereksiz şeyler insan çikolata filan yaptırır hadi normal gömlek te alabilir de bu kadarı baya baya abartı yani
hemen şüphelenme eşinden belki senin kızıcanı düşünmüştür ondan dolapta saklamıştır
sonuçta tuhaf bi hediye bana öyle birşey gelse eşime göstermem yanlış anlar diye mesela
ama hediye bana hiç iyiniyetli gelmedi
bi erkek yaptırsa anlarım ama kadının düşünmesi lazım yanlış anlar mı diye
bilerek özenmiş bence belki ilgisini farkedip geri dönüş yapar diye düşünmüş olabilir
bu arada eşin nasıl yakışıklı karizmatik bi adam mı
ilaç firmasıymış ya, bence açıklığa kavuştu olay, kafanı yorcak bir durum yok
hastası olsa tuhaf da, demek ki doktorlara özel böyle bir güzellik yapıyor bu firmalar...
Ben hiçbir erkeğe güvenmeme taraftarıyımdır. Eve gelir gelmez uyudu bugün kafası çok doluydu yarın soracağım bakalım ne cevap verecek.
İlaç firması olması tabi ki içimi biraz rahatlattı.
Evet ben de buna şaşırıyorum bu kadar özel bir hediye. Güzellik, yakışıklılık göreceli bir kavramdır ama genel olarak dışarıda görenler beğenir 34 yaşında ama vücut yapısı falan genç duruyor yaşını göstermez. Ben buna benzer çok vukuat yaşadım o yüzden de tedirginim
canım panikleme ilaç firmaları gönderiyo demişler olabilir yani eşin de belki rahatsız olacağını düşünmüştür
belki de kullanmayacağı için dolaba atmıştır bunlar olabilir
ama ben de ilaç temsilcilerini de tehlikeli buluyorum hepsi değildir tabiki insanlar alınmasın ama arada doktorları tavlamaya çalışanlar oluyomuş
bizim tanıdığımız bi doktor onlardan biriyle işi pişirmiş kimseden de çekinmeden geziyolardı
kadın adamın arabasını bile kullanıyomuş öyle duyduk hastaneden çıkarken birlikte gidiyolarmış direksiyonda o kadın varmış tüm hastane biliyomuş olayı
adamın karısı çocukları var bide onlara da saygısı yoktu hiç çekinmiyodu ya
o kızlar güzel ve bakımlı olunca insan ürküyo valla
bi de dilleri de var tabi
inş eşin mesafeli bi adamdır
diğer vukuatlar ne ayrıca
hoşuna giderdi derken o kızlar getirdiği için mi hoşuna gidiyomuş
gerçi kötü niyeti olsa senin gözüne sokmazdı heralde
ama sana çiçek gelince farklı ona hediye gelince farklı davranıyo
Eşim oldukça mesafeli ve soğuk biridir hatta çoğu kişi ukala bulur. Vukuatlar dediğim bekarken bir süre aynı yerde çalıştık biri bana ilgi göstersin ortalığı karıştırırdı ama bir bayan buna ilgi göstersin bunu benim gözümün içine sokardı ama sonra ne sevgiliyken ne de evlendiğimizden beri böyle bir şey yaşamadım. İlaç firmasında çalışan bir bayan bence tehlikeli. Simoncum bu bahsettiğin şeyleri ben de çok gördüm çevremde Allah herkesten böyle insanları uzak tutsun.
ben olsam şimdiye kadar çooktan sormuştum.
canım beğenildiğini göstermeye çalışıyo kıskan diye bunu yapan çok erkek var zaten oraya takılma bence
tabi seni de kıskandığı için olay çıkarıyodur bu arada saçma birşey yaptığı ama erkekler yapıyo bunu maalesef
Ben birde abimde gördüm böyle saçma tavırlar eşimde de görünce dedim bütün erkekler nasıl aynı olabilir diye düşündüm :))