Eşime Gelen Hediye

merhaba bende olsam böyle bir tepki verirdim ama içiniz rahat olsun sadece eşinize gelmemiş hediye belli ki ilaç firması bütün doktorlara göndermiş bence eşinizi üzmenin gereği yok yeterli tepki vermişsiniz zaten bende eşime böyle bir kıskançlık yapmıştım bana keşke böyle iftiraya uğrayacağıma yapsaydım dedi demek istediğim uyuyan yılanı uyandırmayın kıza ilgisi yoksa bile sizin yaptığınız aklına gelip ilgilenebilir.

çok hoşsunuz siz de beni güldürdünüz gerçi ben de biraz sorguya çekmiş polis gibiydim önüne kartı attığım andaki yüz ifadesini hiç unutmayacağım

Bakin birde su yonden dusunun bence hediyeler hicte kullanilcak tarzda degil yani kim ister ki kendi ismi yazan gomlek falan kullanmak disarda bana cok abes geliyor bilmiyorum esinize de oyle gelmis dolabin bir kosesine atmis olabilir ne yalan soyliyim tam bi zevksizlik urunu.ki diger arkadasi da atmis dolaba o da mi aldatiyor esini sevgilisini..bos yere huzurunuzu bozmayin bana kalirsa

Hayır Araştırma Görevlisiyim, öğretmen değilim. Anlayacağınız çömez bir asistanım.
çok zarifsiniz :) ben sizin olayınızı dünden beri takip ediyorum arkadaşların yorumlarını da tamamen okudum. bence çok sert olmayan bir üslupla ama kararlılıkla dile getirin ki fikirlerinizi bir daha böyle bir şey olmasın. iyi akşamlar hoşçakalın

bende bi dönem ilaç firmasında çalıştım hakikaten zor işiniz böle takvim yada gömlek haricinde daha özel hediyeler bile gönderiliyor fakat hepsi firma bilgisi dahilinde korkulacak birşey yok... aniden yalan söylemeside istem dışı olan birşey gibi görünüyor nekadar üzerine giderseniz okadar karpuz kabuğu düşürürsünüz eğer önemsenecek şeyler olsa bunu daha farklı şekilde öğrenirdiniz eve getirebilirdi mesela kartı atıp .... bey getirmiş diyebilirdi eşinizede hak verin doktor olmak çok zor adamın bin tane işi var hoşgörün kazanan siz olursunuz

canım eşin masum bence panikten öyle söylemiştir
ama uyar ki bi daha böyle şeyleri saklamasın yalana da başvurmasın
bak durup dururken güvensizlik yarattı
kadını beğenip beğenmediğini de sorabilirsin tabiki ama cevap belli zaten olur mu öyle şey dicek
zaten o kadınlar süslü püslü konuşkan tipler oluyo fiziksel olarak beğenmiş olabilir sonuçta biz de yakışıklı birini görsek beğeniriz
niyeti bozmadıkları sürece sorun yok
sen yine de uyar ki hep mesafeli soğuk konuşsun
çünkü kadınlar da bazen erkeklerin kibarca konuşmalarını yanlış anlayabiliyo bu tip şeylere sebebiyet vermesin

Boşuna üzdün kendini arkadaşım.
Baştan belliydi sonuç zaten.
Daha böyle hediyeler de gelicektir.
Sende az zehir hafiye değilsin hani:))
Artık yapmayı bırak aklından bile geçiremez eşin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Son düzenleme:

Diğer arkadaşı bekar zaten :) tabi ki haklısınız yapacak bir şey yok oturup konuşuruz en azından ne düşündüğümü bilsin ona göre hareket eder veya etmez ama benim neler hissettiğimi bilmeli yoksa büyütmeyeceğim son kez konuşup konuyu kapatacağım.

ada özel takvim şirketlerde olan şeyler, bizlere de geliyor.

bence gömlek olayıda o şirkete özel bir hediye şekli olabilir. Bende kıskanç biriyim ama bu hediyelerin olağan şeyler olduğunu bildiğim için kıskanmam.

Aynen sakince konusun sizden saklamamasi gerektigini bilsin yeter :))) ya ayrica o bayanlar tekk gezmiyor benim bildigim yanlarinda bi de ekurileri oluyor bir bayan ya da bey yani sormayin bence o kadini begeniyormusun gibisinden diger arkadaslarin dedigi gibi esinizin aklina boyle bisey sokmayin.

Haklısın dedektif gibiyimdir okulda bir arkadaşım var sürekli bana akıl danışır ne yapayım falan diye bunu bana biri daha demişti :)

Böyle şeyler birilerin söylemesiyle akla girmez ki, giriyorsa da o insanın mayasında vardır

hediye olayı normal ama zaten o güzel mümessil kızlar eşinize kalmadı merak etmeyin ne yakışıklılar var çevrelerinde :)

ay yazık kadının kafasında bir sürü şüphe uyandırmışsınız ,yani sektörel olarak farklılık gösterse bile benimde müşterilerim adıma özel şeyler gönderirler ,bir tek bana değil ayrıca ,şirkette çalışan diğer üst düzey yöneticilerede gelir ,
mesela benim firmalarımdan 5-6 tanesi bu yılbaşında ismime özel ajanda ,dediğiniz takvimin aynısı ,üzerinde adım yazan kupa ve kalem göndermişlerdi ,şirketler müşteri bilgisi istiyor ve isme özel çalışma yapıyor ,sekreterden adımı soyadımı alan çok olmuştur bu sebepten ..
muhtemelen bu o ilaç mümessili kadının firmasının eşinize ve eşiniz gibi dr olan diğer kişilere de yapmış olduğu bir jest .

sevgililer günü hediyesi dir

bence öfkeyle kalkıp zararla oturma belliki bu kız diğer hastaları gibi değil telefon numarasını eşinin telinde arat delil topla iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…