Eşime Gelen Hediye

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
Konu açmıştım okuyanlar bilir evime hırsız girmişti o günden beri eve tek başıma giremiyorum. Okuldan çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum yani kuyruk gibi eşimin peşinde geziyorum sonra işi bitince eve beraber gidiyoruz. Durum böyle olunca iş yerinde bir çok şeyine şahit oluyorum. Eşimin hastalarından çok hediye gelir yiyecek türü olan şeyleri eve hiç getirmez yanında çalışan bir bayan var ona verir ya da oranın kapıcısına verir. Bir tek gömlek falan geldiğinde getirir neyse uzatmayım dolapları düzeltiyordum arka tarafa atılmış bir paket vardı açtım baktım içinde iki tane gömlek vardı üzerinde gönderen kişinin kartı vardı bir bayan göndermiş tuhaf olan gömleklerin marka kısmında eşimin adı ve soyadı dokunmuş cep kısmında da yine adının ve soyadının baş harfleri dokunmuş. Bir de takvim çıktı o da eşime özel hazırlanmış bir takvim mesela deniz resmi kumsalda eşimin adı ve soyadı bütün aylarda böyle eşimin ismine özel resimler var. Tuhafıma gitti bunu bir erkek gönderse egosu olan görgüsüz biri derdim ama bir bayanın göndermesi böyle özel bir hediye üzüldüm kafama takıldı. Eşim bir de orada dolapta saklaması... Elimdeki kartla kızı internetten araştırdım face çıktı bekar, güzel biri ve bilgiler tutuyordu bu beni iyice gerdi. Abartıyor muyum sizce boşuna mı kafama taktım eşime de sormadım.

Bunu yapan erkek olunca niye kaba görgüsüz oluyor anlamadım?
Hediye ala ala bence sizde ipin ucu kaçmış :)

Konuya gelirsek,birisi eşine olta atmış,tutmamış.
Mesele yapılacak birşey olsaydı sen o hediyeyi orada bulamazdın.

eşinizle evde otururken sakin bir şekilde sorun ama kızı araştırdıgınızı söylemeyın. sadece "senın dolabını düzeltirken şunları buldum" deyin. eşinizin söylediği mantıklıysa güvenebilirsiniz yalan söylediğini anlıyorsanız bu işin ucunu bırakmayın bence

öyle mi derseniz önemsememiştir yani umarım öyledir. Bunu bir erkek alsaydı egosu tavan yapmaş biri derdim ama bir bayanın alması tuhafıma gitti

Peşini bırakmayıp ne yapayım ki sorsam mı bilemedim.

rahat olun, gömlekte , takvimde klasik bir ilaç firması hediyesi. Mümessil hanımlar zaten hep hoş ve bakımlıdırlar.

Esinizin meslegi geregi hediyeler gelebilir fakat o bayanin tarzindaki hediyeyi yanliz ben verebilirim esime..Baskasi soz konusu olamaz...
Yani kadin ne diye okadar ugrasiyor da ozel bir hediye yapiyor.
Canini sikmak istemem ama
Ben ozel bir ilgim olmayan kisiye oyle bir hediye vermem...

Gömleğin yakasına ismin dokunması vs..durumu hediyeye çok özenildiğini gösteriyor yani özetle demek istediğim bana çok da masum bir hediye gibi gelmedi.
Eşinde hiç hata olmayabilir kibarlıktan kabul etmiştir ama veren kişinin eşine çok önem verdiği kesin..

Tabi net cevabı eşine sormalısın bence.çünkü dediğim gibi hediye bana sıradan bir hediye gibi gelmedi..

Ben olsam sorardım..

rahat olun, gömlekte , takvimde klasik bir ilaç firması hediyesi. Mümessil hanımlar zaten hep hoş ve bakımlıdırlar.

belki de öyledir evet, bizim alışık olmadığımız ama bazı kesimlerce normal olan hediyelerdir bu kadar özenli hediyeler..

Dediğiniz gibi belki sorun yapmamak lazım ama ben olsam yine de sorarım eşime.

bilmiyorum ben mi çok kıskancım ama mutlaka sorardım sizin yerinizde olsam o kadar da geniş değiliz yani

Biz küçük bir ilde yaşıyoruz genelde gelen hastalar köy kesiminden hep yağ, yoğurt falan gelir böyle bir hediye ilk defa gördüm hele takvimi görseniz mesela kuşlar eşimin adını ve soyadını oluşturuyor falan resmen özel basılmış takvim.

o nası hediye öyle ya amma abartmış
eşiniz napmış olabilir ki o hediyeyi hakedecek kadar sonuçta işini yapıyo
çok gereksiz şeyler insan çikolata filan yaptırır hadi normal gömlek te alabilir de bu kadarı baya baya abartı yani
hemen şüphelenme eşinden belki senin kızıcanı düşünmüştür ondan dolapta saklamıştır
sonuçta tuhaf bi hediye bana öyle birşey gelse eşime göstermem yanlış anlar diye mesela

ama hediye bana hiç iyiniyetli gelmedi
bi erkek yaptırsa anlarım ama kadının düşünmesi lazım yanlış anlar mı diye
bilerek özenmiş bence belki ilgisini farkedip geri dönüş yapar diye düşünmüş olabilir
bu arada eşin nasıl yakışıklı karizmatik bi adam mı

Hediye iyi niyetli degil bu bariz.

Ama kafanızda kurup duracagınıza eşinize sorun.
Sordugunuz anda cevap verirken hareketlerini gözlemleyin.
Yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz...

hmm açıkcası ben olsam bende çok merak ederdım, ne alaka yanı eşınız görevını yapmış bu kadar abartılcak bı hedıye neden..
Takvım felan neysede, gömleğe takıldım ben, bırde özel ısım felan yazılmış...

Pekı eşınız nasıl bır ınsan? Güvenıyor musunuz.?
Açık açık sormalısınız

Bu arada kızın kartında bir ilaç firmasında bölge müdürü yazıyordu

bence kafana takmamalısın..eşin koymuş dolabın bir köşesine giymemiş ki..takvimi de atabilirdi..ne bileyim..bence evham yapma..

ilaç firmalarında çalışan hanımlar çok çok bakımlı oluyor..ve illa ki biraz da samimi oluyorlar nedense..benim gördüğün..bence canını sıkmaya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…