İşten erken çıktım yanına gittim. Bu saatte hayırdır falan yaptı dolaptan gömlekleri aldım masasına koydum bunlar ne dedim. Verdiği ilk tepki sen benim dolabımı mı karıştırıyorsun oldu ben de tesadüf gördüm dedim. Dolabın kapakları tesadüf mü açılıyor diye çıkıştı, ben senden cevap bekliyorum bana niye soru soruyorsun dedim. Bana verdiği cevap beni o an şok etti ilaç firmasından bir çalışan getirdi hani x Bey var ya sen tanıyorsun o getirdi demez mi, ne yani getiren erkek miydi dedim kartı attım önüne yüzü kıpkırmızı oldu, niye böyle kızardın çekindiğin bir şey mi var dedim. Ne alakası var beni böyle sıkıştırınca gerildim, sen şimdi kızarsın boş yere birbirimizi üzmeyelim diye öyle söyledim dedi, ben anlayacağımı anladım dedim. Kolumdan zorla tutup beni arkadaşının odasına götürdü iki arkadaş çalışıyorlar sana gelen gömlekleri ne yaptın dedi dolapta heralde ne oldu falan derken dolaptan arkadaşına gelen gömlekleri çıkardı önüme attı bak sadece bana gelmedi o an ben kıpkırmızı oldum. Arkadaşının odasında bir şey söylemek istemedim. Odadan çıktım yalan söylemene ne gerek vardı dedim, sen önüme birden atınca panikledim, istemsiz çıktı ağzımdan dedi. Ben okula dönüyorum dedim ayrılırken sarıldı özür dilerim falan dedi saçma sapan bir hediye için bana ne olur surat asma dedi kafam karıştı bilemedim ya doğru söylüyor ya da yalan