Eşime Gelen Hediye

Konunu sessizce takip ediyordum.Güzel sonuçlanmasına sevindim.

Benim ilaç firmam olsa ve böyle promosyon dağıtıyor olsam veee bu konuyu okusam :)
Kesinlikle bu tür promosyonlara son veririm.
Baksana hem sorun yaratıyor hem de adamlar zaten umursamamışlar,dolaba atmışlar.
Gereksiz masraf...

tehlike çanları çalıyor,terbiyesiz kadın evli bir erkeğe nasıl yollar. eşinize sorun fakat sert tepki vermeyin,suçu olmayadabilir.hediye sonuçta.riskli görse eve getirmezdi diye düşünüyorum

tehlike çanları çalıyor,terbiyesiz kadın evli bir erkeğe nasıl yollar. eşinize sorun fakat sert tepki vermeyin,suçu olmayadabilir.hediye sonuçta.riskli görse eve getirmezdi diye düşünüyorum

Canım konuştuk zaten ben biraz tehdit ettim :)) ortada büyütülecek bir şey yokmuş.

Gömlekler tam bir zevksizlik örneğiydi hele o takvim direk çöpe atılacak bir şey

Canım konuştuk zaten ben biraz tehdit ettim :)) ortada büyütülecek bir şey yokmuş.

evet eşiniz için yok ama kadın arsızmış baksana. hiç anlıyamıyorum böyle kadınları,evli bir erkeğe asılarak kendi kalitelerini gösteriyorlar bence. sen yinede eşine belli etmeden ,eşinin huzurunu kaçırmadan o kadını izlemeye bak.bunlardan herşey beklenir.

Son düzenleme:

Hiç sorma ara sıra kadının face girip bakıyorum :)

canım daha önce de söylemişler ama bu çok basit bir promosyon örneği, bazı arkadaşlar terbiyesiz kadın falan demşler ama durumu bilmiyorlar sanırım. benim eşim de yılbaşı gibi zamanlarda müşterileri için böyle lüks hediyeler alır ve bunların içinde de dediğiniz gömleklerden var. bunlar özel üretim olduğu için firmalar özellikle yaptırırlar iyi müşterileri için. benim eşim bu hediyeleri başka firmalarda iş yaptıkları bayan arkadaşlarına da götürür ve içine mutlaka kartını koyar, hediyenin hangi firmadan geldiği anlaşılsın diye. yani bu hediyeleri firmalar ayarlar ve sen kendi firmanı temsilen karşıdaki firmada kimle muhatap oluyorsan ona götürürsün. bu cidden böyle basit bir şey...dediğiniz tip masa üstü takvimlerden daha geçen gün 3 doktorda daha gördüm zaten...
inanın endişelenmenize gerek yok, kaldı ki karşıdaki kadının hiç suçu yok çünkü bu hediyeler firmaların tanıtım departmanı tarafından ayarlanır ve müşterilerle muhatap olan temsilcilere gönderilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…