- 24 Mart 2012
- 17.191
- 3.603
- 41
Ben de sizin gibi düşünüyorum işte de karşı tarafı inandıramadım bir türlü Bu konuda.
4 atanın hakkı birmiş :) kaynanam diyor bunu.
Kendisini annemle bir tutuyor yani. Mümkün mü böyle bir şey ? Ben hiç kendimi kızlarıyla bir tutmuyorum mesela. Tutamam da zaten. Boşanma durumunda görüşmeyeceğim bile bir daha nasıl ailem olsunlar. Boş boş konuşmalar.
Bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Sadece kayınpederim çok arıyordu bunalıyordum yani o zaman ters ters konuşuyordum bunun da saygısızlık olduğunu düşünmüyorum zaten gelin seninle ne konuşsun ?
Saygı dışında ben de seviyordum en başlarda ama böyle saçma sapan beklentilere girdiklerinde hele bunu bir kayınbabanın yaptığını görünce soğudum.
cocxugu yasında olan annemı, esım ovse, annemı kıskanıyor ya kaynanam. benı bırakın, sen de ne kadar kucuksun dıyıp benım 36 beden ceketlerımı gıymeye calıstı, ya da erken uyusam bız 3 cocuk buyuttuk uyumadık dedı. buarada ben galıba 4 senede bır ıkı kez 9-10 uyumus bırıyımdır.
yanı ben allaha havale ettım benı mumla arasınlar dedım cocugu yok ama torunları var, evlendırınce anlasın gorumcem de o da. kımsenın cocugu ıcın kotuluk ıstemem ama hakkıma gırdıler maddı manevı benı somurduler calıstım bana kalmadı el bırlıgı ıle evlılıgımı mahvettıler.. vs vs...
ben olmasam esım de kendısı de haposteydı o kadar dıyeyım. esımın eskı esı ne davalar actı, cocuga vurdular dıye bıle ıftıra attı ama gunun sonunda hıc bır fedakarlıgım yeterlı takdır almadı. o yuzden benım hakkım once bu dunyada cıksın sonra obur alemde. zaten esıme de annesıne de dedım kı hıc bır zaman kırgınlıklarım tam gecmeyecek ve sıze hakkımı helal etmeyecegım severım ılgılenırım kavga etmem tamam ama ıkınızden de razı olmadan öleceğim. tartısma anı falan degıl bu, gercegı soyluyorum
o yuzden ogulları uzerınden hayatımızı mahveden kaynanalardan allah hesap sorsun, gercekten duam bu.