- Konu Sahibi talimterbiye
bazı arkadaşlar ilaç firmalarından gönderiyorlar demiş ama ilaç firmaları ne zamandan beri kişiye özel isminin yazılı olması gibi gömlek vs hediyeler gönderiyor acaba merak ettim yani senden saklamak istese tutupta dolabamı koyacak senin bulacağın yeremi saklar yani hediyeyi ismine özel olduğu için eve getirmiş kimseye veremeyeceği için atmış bi kenara işte önemsemediği için gibi duruyor şimdilik
ama bence bu iş bu kadar basitte olmayabilir sen tedbiri elden yinede bırakma uzaktan takip et canım öyle kadınlar varki onlar için evlilik vs farketmiyor bana kadın biraz art niyetli gibi geldi şimdi sen bu durumu eşine sorsan oda başta yazdığım gibi bir cvp verir sana diye düşünüyorum o yüzden sen boş bırakma eşine hissettirmeden takip et derim
ilaç firmaları çok uzun zamandır kişiye özel hediyeler veriyorlar (takvim, gömlek, kalem , kupa, havlu,telefon kılıfı vs, aklınıza ne gelirse). Hatta o takvimden olmayan doktoru tanımadım desem yalan olmaz. Bir ara fotoğraflısını bile yapıyorlardı. Demem o ki hediyeler çok sıradan hediyeler, içinizi ferah tutun, kocanızı rahat bırakın.