Eşime Gelen Hediye

bazı arkadaşlar ilaç firmalarından gönderiyorlar demiş ama ilaç firmaları ne zamandan beri kişiye özel isminin yazılı olması gibi gömlek vs hediyeler gönderiyor acaba merak ettim yani senden saklamak istese tutupta dolabamı koyacak senin bulacağın yeremi saklar yani hediyeyi ismine özel olduğu için eve getirmiş kimseye veremeyeceği için atmış bi kenara işte önemsemediği için gibi duruyor şimdilik
ama bence bu iş bu kadar basitte olmayabilir sen tedbiri elden yinede bırakma uzaktan takip et canım öyle kadınlar varki onlar için evlilik vs farketmiyor bana kadın biraz art niyetli gibi geldi şimdi sen bu durumu eşine sorsan oda başta yazdığım gibi bir cvp verir sana diye düşünüyorum o yüzden sen boş bırakma eşine hissettirmeden takip et derim

ilaç firmaları çok uzun zamandır kişiye özel hediyeler veriyorlar (takvim, gömlek, kalem , kupa, havlu,telefon kılıfı vs, aklınıza ne gelirse). Hatta o takvimden olmayan doktoru tanımadım desem yalan olmaz. Bir ara fotoğraflısını bile yapıyorlardı. Demem o ki hediyeler çok sıradan hediyeler, içinizi ferah tutun, kocanızı rahat bırakın.

Bütün yorumları okudum tek tek alıntı yapamıyorum hepinize tşk ediyorum. Eve hala tek giremiyorum çok sağlam bir kapı siparişi verdik bir de kamera takılacak. Köpek de alacağız belki bu önlemlerden sonra bu korkuyu aşabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İşten erken çıktım yanına gittim. Bu saatte hayırdır falan yaptı dolaptan gömlekleri aldım masasına koydum bunlar ne dedim. Verdiği ilk tepki sen benim dolabımı mı karıştırıyorsun oldu ben de tesadüf gördüm dedim. Dolabın kapakları tesadüf mü açılıyor diye çıkıştı, ben senden cevap bekliyorum bana niye soru soruyorsun dedim. Bana verdiği cevap beni o an şok etti ilaç firmasından bir çalışan getirdi hani x Bey var ya sen tanıyorsun o getirdi demez mi, ne yani getiren erkek miydi dedim kartı attım önüne yüzü kıpkırmızı oldu, niye böyle kızardın çekindiğin bir şey mi var dedim. Ne alakası var beni böyle sıkıştırınca gerildim, sen şimdi kızarsın boş yere birbirimizi üzmeyelim diye öyle söyledim dedi, ben anlayacağımı anladım dedim. Kolumdan zorla tutup beni arkadaşının odasına götürdü iki arkadaş çalışıyorlar sana gelen gömlekleri ne yaptın dedi dolapta heralde ne oldu falan derken dolaptan arkadaşına gelen gömlekleri çıkardı önüme attı bak sadece bana gelmedi o an ben kıpkırmızı oldum. Arkadaşının odasında bir şey söylemek istemedim. Odadan çıktım yalan söylemene ne gerek vardı dedim, sen önüme birden atınca panikledim, istemsiz çıktı ağzımdan dedi. Ben okula dönüyorum dedim ayrılırken sarıldı özür dilerim falan dedi saçma sapan bir hediye için bana ne olur surat asma dedi kafam karıştı bilemedim ya doğru söylüyor ya da yalan

Sağlık sektöründe firmacı dediğimiz, ilaç reprezantları, medikal malzeme satış elemanları bu tip hediyeler verebilir. Tatillere falan bile yolluyorlar neler neler. Muhtemelen bu bayanın firmasıda müşterilerinin hepsinin ismine göre bu gömleklerden ve takvimlerden yaptırmıştır.

Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle sormalısınız. Hiç belli olmaz böyle işlere. Eşinizin gömlek olan hediyeleri aldığını söylemiştiniz. Yine gömlek olan hediyeyi almış eşiniz fakat neden dolabın birazcık arkasına koyduğunu anlamadım :44: sonuçta sizin onu her halükarda göreceğinizi bilir :26: demek ki gizlediği bir şey değil

o zaman sanırım aynı firma değil canım çünkü tüm türkiye eğitimi silivride alıyor başka eğitim yeri yok dönem dönem lansmanlar yapılıyor başka illerde ama ilk eğitim silivride.. yıllar aynı bu arada bende 2006 da başlamıştım ..bahri bey de kazık çakmış durumdadır firmaya tanınmama imkanı yok. olsun firmalar ayrı olsa da işleyiş hep aynı zaten :) ben evlenince bıraktım işi eşim istemedii hoş o istesede ben hem evlilik hem de bu sektörde yapamazdım zaten insanı öyle bir sömürüyorlar ki evle ilgilenmeye vaktim kalmazdıı..

ben de aynı sebepten bıraktım işi ama açıkcası allah muhtac etmesin ama daha fazla dayanabilecegimi de sanmıyordum
isabet oldu yani :)

İşten erken çıktım yanına gittim. Bu saatte hayırdır falan yaptı dolaptan gömlekleri aldım masasına koydum bunlar ne dedim. Verdiği ilk tepki sen benim dolabımı mı karıştırıyorsun oldu ben de tesadüf gördüm dedim. Dolabın kapakları tesadüf mü açılıyor diye çıkıştı, ben senden cevap bekliyorum bana niye soru soruyorsun dedim. Bana verdiği cevap beni o an şok etti ilaç firmasından bir çalışan getirdi hani x Bey var ya sen tanıyorsun o getirdi demez mi, ne yani getiren erkek miydi dedim kartı attım önüne yüzü kıpkırmızı oldu, niye böyle kızardın çekindiğin bir şey mi var dedim. Ne alakası var beni böyle sıkıştırınca gerildim, sen şimdi kızarsın boş yere birbirimizi üzmeyelim diye öyle söyledim dedi, ben anlayacağımı anladım dedim. Kolumdan zorla tutup beni arkadaşının odasına götürdü iki arkadaş çalışıyorlar sana gelen gömlekleri ne yaptın dedi dolapta heralde ne oldu falan derken dolaptan arkadaşına gelen gömlekleri çıkardı önüme attı bak sadece bana gelmedi o an ben kıpkırmızı oldum. Arkadaşının odasında bir şey söylemek istemedim. Odadan çıktım yalan söylemene ne gerek vardı dedim, sen önüme birden atınca panikledim, istemsiz çıktı ağzımdan dedi. Ben okula dönüyorum dedim ayrılırken sarıldı özür dilerim falan dedi saçma sapan bir hediye için bana ne olur surat asma dedi kafam karıştı bilemedim ya doğru söylüyor ya da yalan

arkadasım içinin rahatlamasına sevindim ancak bana sorarsan gerçekten boşu boşuna eşinden şüphe etmişsin.eski bir mumessil olarak bu hediyelerin çok sıradan oldugunu soyleyebilirim.bosu bosuna eşinin arkadası da konuya dahil olmus ve gercekten eşini de zor duruma sokmussun durduk yere.neyse umarım konu uzamaz fazla ve tadınız kacmaz.

canım doğru söylüyo olabilir sen sert davrandıysan paniklemiştir
ama bilemedim ilaç firmasından bi bayan getirdi dese nolurdu ki hemen yalana başvurmuş
halbukki doğruyu söylese senin güvenini sarsmazdı en azından
bi de dolaplarımı mı karıştıyosun demiş ya resmen suçlu gibi davranmış o an

bence senin çıkışman iyi olmuş böylece anlamıştır böyle şeylerden hoşlanmadığını
ama birşeyler karıştırdığını sanmıyorum yine de
yani inş beğenme gibi bir durumu yoktur o getiren bayanı

hanımefendi kıskancak bir şey yok gibi . ama eşinizin de yalan söylemesine gerek yoktu bence

Son düzenleme:
hayır yanlış anladınız size hitap ettim hanımefendi diye. yalana gerek yoktu diye eşinize dedim yanlış anlamayın.

canım doğru söylüyo olabilir sen sert davrandıysan paniklemiştir
ama bilemedim ilaç firmasından bi bayan getirdi dese nolurdu ki hemen yalana başvurmuş
halbukki doğruyu söylese senin güvenini sarsmazdı en azından
bi de dolaplarımı mı karıştıyosun demiş ya resmen suçlu gibi davranmış o an

bence senin çıkışman iyi olmuş böylece anlamıştır böyle şeylerden hoşlanmadığını
ama birşeyler karıştırdığını sanmıyorum yine de
yani inş beğenme gibi bir durumu yoktur o getiren bayanı

Biraz kafam karıştı herşeyi düzgün söyledin o yalanı niye attın ki x bey getirdi değildi bu bayan getirdi deseydi zerre şüphelenmezdim.

Biraz kafam karıştı herşeyi düzgün söyledin o yalanı niye attın ki x bey getirdi değildi bu bayan getirdi deseydi zerre şüphelenmezdim.

şimdi nasıl aranız bi daha konuştunuz mu gelince
bence tekrardan konuşun sakince niye yalan söyleme gereği duymuş anlatsın

Keske sormasaydiniz bence burda cogu kisi soyledi standart hediye diye.kotu olmus.
O an Yalan soylemesinin sebebinin panik oldugunu dusunuyorum siz boyle konulara fazla tepki verirseniz size hicbirsey soylemeyecektir bundan sonra da.
Kendimden biliyorum.esimde benden amirinin bayan oldugunu saklamisti ne kadar slktlysam artik onu bana 40 yasindaki evli barkli kadini bile soylemeye korkmus.o kadar da degil yani.o gunden sonra degistim simdi kapidan girer girmez herseyi anlatir,rahatladi ve en azindan ben rahatladim artik bana yalan soylemeyecigini biliyorum.
degismeniz gerek yoksa bu kadar basit bir konuda bile sizden korktugu icin saklayip yalan soylemeye devam edecek.

şimdi nasıl aranız bi daha konuştunuz mu gelince
bence tekrardan konuşun sakince niye yalan söyleme gereği duymuş anlatsın

Ben okula geri döndüm defalarca aradı ama ister istemez ses tonumdan anladı. Akşam konuşuruz dedim bir hastasının doğumu başlamış eve hiç gelemedi normal doğummuş bu gece gelemez heralde. Ben de mecburen kayınvalideme köye geldim. Bir daha konuşamadık ama sağlam bir konuşma yapacağım içinde böyle bir beğenme hissi varsa bile açıklamak zorunda kalacak. Ben evlilikte gelemem böyle oyunlara şeffaf olucaksın hayatta herşey bizler içindir kimsenin kimseyi aldatmaya yalan söylemeye hakkı yok.

Keske sormasaydiniz bence burda cogu kisi soyledi standart hediye diye.kotu olmus.
O an Yalan soylemesinin sebebinin panik oldugunu dusunuyorum siz boyle konulara fazla tepki verirseniz size hicbirsey soylemeyecektir bundan sonra da.
Kendimden biliyorum.esimde benden amirinin bayan oldugunu saklamisti ne kadar slktlysam artik onu bana 40 yasindaki evli barkli kadini bile soylemeye korkmus.o kadar da degil yani.o gunden sonra degistim simdi kapidan girer girmez herseyi anlatir,rahatladi ve en azindan ben rahatladim artik bana yalan soylemeyecigini biliyorum.
degismeniz gerek yoksa bu kadar basit bir konuda bile sizden korktugu icin saklayip yalan soylemeye devam edecek.

Evet haklı olabilirsiniz ama sabahtan beri düşünüyorum ben hiç onu sıkmıyorum ki tam tersi o beni bunaltır. Nereye gittin, arayan kim v.s. hiç yapmam böyle şeyler bana karşı rahat olması gerekir diye düşünüyorum.

Bence eşin gerçekten masum.

Hediyeyi verenin erkek oldugunu söylemesi de
sanırım senin olayı sorgularken yüzündeki ifade idi.

Kadın deseydi, seni tanıyan eşin eminim olacakları tahmin etmişti :)
Ama kadınların ne kadar akıllı varlıklar oldugunu unutup o kartı önüne atacagını tahmin etmemişti :)

O nedenle hemen aklanma çabasıyla arkadaşının odasına götürdü seni :)

Şahsen ben böyle bir olay yaşasam o an kahkahalara bogulurdum :KK70:
Eşimin düştügü duruma gülerdim yani :KK70:

Son düzenleme:
X