Eşime Gelen Hediye

İşten erken çıktım yanına gittim. Bu saatte hayırdır falan yaptı dolaptan gömlekleri aldım masasına koydum bunlar ne dedim. Verdiği ilk tepki sen benim dolabımı mı karıştırıyorsun oldu ben de tesadüf gördüm dedim. Dolabın kapakları tesadüf mü açılıyor diye çıkıştı, ben senden cevap bekliyorum bana niye soru soruyorsun dedim. Bana verdiği cevap beni o an şok etti ilaç firmasından bir çalışan getirdi hani x Bey var ya sen tanıyorsun o getirdi demez mi, ne yani getiren erkek miydi dedim kartı attım önüne yüzü kıpkırmızı oldu, niye böyle kızardın çekindiğin bir şey mi var dedim. Ne alakası var beni böyle sıkıştırınca gerildim, sen şimdi kızarsın boş yere birbirimizi üzmeyelim diye öyle söyledim dedi, ben anlayacağımı anladım dedim. Kolumdan zorla tutup beni arkadaşının odasına götürdü iki arkadaş çalışıyorlar sana gelen gömlekleri ne yaptın dedi dolapta heralde ne oldu falan derken dolaptan arkadaşına gelen gömlekleri çıkardı önüme attı bak sadece bana gelmedi o an ben kıpkırmızı oldum. Arkadaşının odasında bir şey söylemek istemedim. Odadan çıktım yalan söylemene ne gerek vardı dedim, sen önüme birden atınca panikledim, istemsiz çıktı ağzımdan dedi. Ben okula dönüyorum dedim ayrılırken sarıldı özür dilerim falan dedi saçma sapan bir hediye için bana ne olur surat asma dedi kafam karıştı bilemedim ya doğru söylüyor ya da yalan

Konunu sessizce takip ediyordum.Güzel sonuçlanmasına sevindim.

Benim ilaç firmam olsa ve böyle promosyon dağıtıyor olsam veee bu konuyu okusam :)
Kesinlikle bu tür promosyonlara son veririm.
Baksana hem sorun yaratıyor hem de adamlar zaten umursamamışlar,dolaba atmışlar.
Gereksiz masraf...

tehlike çanları çalıyor,terbiyesiz kadın evli bir erkeğe nasıl yollar. eşinize sorun fakat sert tepki vermeyin,suçu olmayadabilir.hediye sonuçta.riskli görse eve getirmezdi diye düşünüyorum

tehlike çanları çalıyor,terbiyesiz kadın evli bir erkeğe nasıl yollar. eşinize sorun fakat sert tepki vermeyin,suçu olmayadabilir.hediye sonuçta.riskli görse eve getirmezdi diye düşünüyorum

Canım konuştuk zaten ben biraz tehdit ettim :)) ortada büyütülecek bir şey yokmuş.

Konunu sessizce takip ediyordum.Güzel sonuçlanmasına sevindim.

Benim ilaç firmam olsa ve böyle promosyon dağıtıyor olsam veee bu konuyu okusam :)
Kesinlikle bu tür promosyonlara son veririm.
Baksana hem sorun yaratıyor hem de adamlar zaten umursamamışlar,dolaba atmışlar.
Gereksiz masraf...

Gömlekler tam bir zevksizlik örneğiydi hele o takvim direk çöpe atılacak bir şey

Canım konuştuk zaten ben biraz tehdit ettim :)) ortada büyütülecek bir şey yokmuş.

evet eşiniz için yok ama kadın arsızmış baksana. hiç anlıyamıyorum böyle kadınları,evli bir erkeğe asılarak kendi kalitelerini gösteriyorlar bence. sen yinede eşine belli etmeden ,eşinin huzurunu kaçırmadan o kadını izlemeye bak.bunlardan herşey beklenir.:KK47:

Son düzenleme:
evet eşiniz için yok ama kadın arsızmış baksana. hiç anlıyamıyorum böyle kadınları,evli bir erkeğe asılarak kendi kalitelerini gösteriyorlar bence. sen yinede eşine belli etmeden ,eşinin huzurunu kaçırmadan o kadını izlemeye bak.bunlardan herşey beklenir.:KK47:

Hiç sorma ara sıra kadının face girip bakıyorum :)

canım daha önce de söylemişler ama bu çok basit bir promosyon örneği, bazı arkadaşlar terbiyesiz kadın falan demşler ama durumu bilmiyorlar sanırım. benim eşim de yılbaşı gibi zamanlarda müşterileri için böyle lüks hediyeler alır ve bunların içinde de dediğiniz gömleklerden var. bunlar özel üretim olduğu için firmalar özellikle yaptırırlar iyi müşterileri için. benim eşim bu hediyeleri başka firmalarda iş yaptıkları bayan arkadaşlarına da götürür ve içine mutlaka kartını koyar, hediyenin hangi firmadan geldiği anlaşılsın diye. yani bu hediyeleri firmalar ayarlar ve sen kendi firmanı temsilen karşıdaki firmada kimle muhatap oluyorsan ona götürürsün. bu cidden böyle basit bir şey...dediğiniz tip masa üstü takvimlerden daha geçen gün 3 doktorda daha gördüm zaten...
inanın endişelenmenize gerek yok, kaldı ki karşıdaki kadının hiç suçu yok çünkü bu hediyeler firmaların tanıtım departmanı tarafından ayarlanır ve müşterilerle muhatap olan temsilcilere gönderilir.

X