- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.699
Yani vulva dediğimiz dış kısma sürülüyor evet ama , vajinanın yer aldığı ic kisima surmekten bahsediyorum.Derken ? Nasıl yani ? Dr. Verdiyse sürülebiliyor demekki
Tam bunu yazmaya gelmiştim ki siz zaten başlamışsınız ilaca.
Doğum kontrol hapları azaltıyor regl ağrısını, ama evet cinsel isteği de azaltıyor. Çok etkili bir doğum kontrol yöntemi, aksiyon sıfır, risk sıfır
Yok hayır. Geçmiş yıllarda yumurtalık kistlerim vardı, pko dendi ama şimdi yokmuş.Çikolata kistinizmi war
Bende bu agrilari cok yaşiyorumda endometriozis odaklari olabilir .adetiniz yogun we uzunmu sürüyor yada kahwerengi akinti geliymu sonundaYa evet ama ben nedense garip şekilde guvenemiyorumeşim de korunmayı kabul etmezse içim rahat etmiyor. Yani saati saatine aldığım halde sanki korumayacak gibi hissediyorum ağrı ve hormonlar için kullanıyorum şimdilik ilerisi ne olur hiç bilmiyorum.sivilce de hala çıkıyor, bu da çare olmadi maalesef.
Yok hayır. Geçmiş yıllarda yumurtalık kistlerim vardı, pko dendi ama şimdi yokmuş.
Evet. Dogum kontrol hapı kullanmadan evvel oluyordu o lekeler ama normal buluyordum. Regl sürem de 5-6gun olurdu..ilk üç günü yogun sekilde. Ama şimdi asla o kadar değilBende bu agrilari cok yaşiyorumda endometriozis odaklari olabilir .adetiniz yogun we uzunmu sürüyor yada kahwerengi akinti geliymu sonunda
Yazz ben de kullandım, sivilceye 2-3 ay sonra etki etmişti. 1. Kutudan sonra da güvenebilirsin korkmana gerek yokYa evet ama ben nedense garip şekilde guvenemiyorumeşim de korunmayı kabul etmezse içim rahat etmiyor. Yani saati saatine aldığım halde sanki korumayacak gibi hissediyorum ağrı ve hormonlar için kullanıyorum şimdilik ilerisi ne olur hiç bilmiyorum.sivilce de hala çıkıyor, bu da çare olmadi maalesef.
Yok hayır. Geçmiş yıllarda yumurtalık kistlerim vardı, pko dendi ama şimdi yokmuş.
Endometriyozis mi var siz deBende bu agrilari cok yaşiyorumda endometriozis odaklari olabilir .adetiniz yogun we uzunmu sürüyor yada kahwerengi akinti geliymu sonunda
Evet. Dogum kontrol hapı kullanmadan evvel oluyordu o lekeler ama normal buluyordum. Regl sürem de 5-6gun olurdu..ilk üç günü yogun sekilde. Ama şimdi asla o kadar değil
Cikolata kistim war dolayısıyla endometriozis odaklarida war canimEndometriyozis mi var siz de
Bende endometriozis var bir kere probe kurtaj oldum cocuga engel degil dedi ama icim rahat degil ondan sordumCikolata kistim war dolayısıyla endometriozis odaklarida war canim
Adetliyken benim de dövesim geliyor. Adam resmen batıyor gözüme. Hele ki ağrılı geçerse.Günaydın herkese.
Benim reglde özellikle ilk 2 günüm aşırı sancılı geçer. 5 dakika bile sabit ve ağrısız olarak oturamam. Dün akşam da 21:00'dan neredeyse sabaha kadar sancı çektim. Her ay iğnelerden, ağrı kesicilerden öyle bunaldım ki dün de içmedim hiçbir ağrı kesici. Ağrıyla savaştım yani resmen.
Ben zaten canımın derdindeyim, bir de eşimle uğraştım. Sanırım bir kaç şey sormuş ama ben ağrıdan ne dediğini algılayamadığım için algılasam da konuşmaya mecaalim olmadığı için kafa sallamak dışında hiçbir cevap veremedim. - soru sorulduğunda da cevap verilmemesi de beyefendinin hiiçç gelemeyeceği bir şey- ben acı çekerken bana trip yapıyor gibiydi adeta. Bir kez hastaneye gidelim mi diye sordu sadece ondan sonra yatıp uyudu. Deliksiz uyuyamaz normalde her şeye uyanır, ben gece defalarca kalktım ettim evde dolandım merak edipte kalkmadı bile. Bayılsam etsem sabaha anca farkederdi yani. Arabayı alıp tek başıma hastaneye gidesim geldi. Neyse dedim sonra, bünye alıştı acıya öylece uyumuşum. Sabah kalktık hala aynı tavır ne bir şefkat ne bir şey. Normal günde de muhakkak yazar ederdi, şimdi nasıl oldun diye sormuyor bile, geberip gitsem en son kendisinin haberi olacak çok afedersiniz.
Yukarıda yazdığım şey dışında da aramızda herhangi bir durum yok, bana göre o da bir şey değil. Karşımda hasta bi insan gözünden yaş döke döke yatsa cevap vermedi diye böyle davranamam ben. Şefkati de geçtim canımın nasıl yandığını göre göre kendini haklı gibi ağırdan satması beni öldürdü. Hala ağrım var ama sinirim daha ağır basıyor.
Öyle diyolar ama zor oluyo ugrasyrm 10aydirBende endometriozis var bir kere probe kurtaj oldum cocuga engel degil dedi ama icim rahat degil ondan sordum
Şöyle bir söz vardır.. komşu seni var sever, koca seni sağ sever.Günaydın herkese.
Benim reglde özellikle ilk 2 günüm aşırı sancılı geçer. 5 dakika bile sabit ve ağrısız olarak oturamam. Dün akşam da 21:00'dan neredeyse sabaha kadar sancı çektim. Her ay iğnelerden, ağrı kesicilerden öyle bunaldım ki dün de içmedim hiçbir ağrı kesici. Ağrıyla savaştım yani resmen.
Ben zaten canımın derdindeyim, bir de eşimle uğraştım. Sanırım bir kaç şey sormuş ama ben ağrıdan ne dediğini algılayamadığım için algılasam da konuşmaya mecaalim olmadığı için kafa sallamak dışında hiçbir cevap veremedim. - soru sorulduğunda da cevap verilmemesi de beyefendinin hiiçç gelemeyeceği bir şey- ben acı çekerken bana trip yapıyor gibiydi adeta. Bir kez hastaneye gidelim mi diye sordu sadece ondan sonra yatıp uyudu. Deliksiz uyuyamaz normalde her şeye uyanır, ben gece defalarca kalktım ettim evde dolandım merak edipte kalkmadı bile. Bayılsam etsem sabaha anca farkederdi yani. Arabayı alıp tek başıma hastaneye gidesim geldi. Neyse dedim sonra, bünye alıştı acıya öylece uyumuşum. Sabah kalktık hala aynı tavır ne bir şefkat ne bir şey. Normal günde de muhakkak yazar ederdi, şimdi nasıl oldun diye sormuyor bile, geberip gitsem en son kendisinin haberi olacak çok afedersiniz.
Yukarıda yazdığım şey dışında da aramızda herhangi bir durum yok, bana göre o da bir şey değil. Karşımda hasta bi insan gözünden yaş döke döke yatsa cevap vermedi diye böyle davranamam ben. Şefkati de geçtim canımın nasıl yandığını göre göre kendini haklı gibi ağırdan satması beni öldürdü. Hala ağrım var ama sinirim daha ağır basıyor.
Adet psikolojisinden anlamayan erkekler... benim esimde surekli o donemlerimi secer resmen catismak icin snrada sorun sende adetlisin diye ters oluyosun der cozumu yok galibaGünaydın herkese.