Eşime çok sinirliyim.

Valla bende de adet doneminde baslayan bir migren var. Kafama sıkasım geliyor o durumda. Her ay reglin 2 gunu bas agrisi cekiyorum. Bel agrisi karin agrisi da cabasi. Valla en rahat donemim hamilelikti. Kan yok agri yok. Aksilik ya lohusalik bitti hemen adet gormeye basladim. Hic de azalma olmadi. Herif de alisti artik. Bana bir tane krem bulmus. Boyle mentollu yesil kapli bir krem. Basima, karnima , belime o kremle masaj yapiyor nasil rahatliyorum anlatamam. Kus gibi hafifliyorum bi anda 😅
O an kicini donup yatsa tekmelerim heralde adami yatakta. Aci cekiyoruz yani boru mu? Ustelik kendisi grip olsa bebek gibi dizime yatar, nane limonunu bile ben iciririm. Bi zahmet idare ediversin beni.
Kadin olmak ne zor ya :işsiz: :63:

Konuyu mayıs ayında açmistim ama madem gündeme geldi neticeyi yazayım;
Bu konudaki feciii agrimdan sonra hastaneye gittim. Hormon testi yaptırdim , sonucunda prolaktin değerim biraz yüksek çıktı, onun için dostinex hormon hapı kullandım 2ay. Bununla beraber yazz24 doğum kontrol hapına basladim. 3.kutusundayim ve iki kez regl oldum. eski ağrılarım yok. usutsem bile ağrım olmuyor. Çok ufak sızı sadece . Ama hapı bırakınca eskisi gibi mi olur bilmiyorum... ağrıyı kesti evet ama libidomu düşürdü , isteksizlestm biraz. Dün de jinekolojik muayene için ozel bı hastaneye gittim. Doktor sonuç temiz dese de sonrasında enfeksiyon var dedi. Doğum kontrol hapı da yapabiliyormus.Bir tane antibiyotik, iki vajinal fitil, bir vajinal krem (ki vajina kısmına krem sürülür mü hiç bilmiyorum) , bir de kayganlastirici verdi. Yine haplandim bı sürü :c inşallah ise yararlar
Canım ağrının sebebi yapısal mıymış? Yani herhangi bir sorun yok di mi?

Bence siz biraz poh pohlanmak ilgilenilmek istemişsiniz ama odun eşiniz oralı olmamış bizimki de öyle yapıyo bazen üzülüyorum ama erkeklerin de bazen naz çekesi olmuyor sanırım hepimiz insanız napalım

Vallahi her ay regl sancisi cekerim kimseden yogun ilgi alaka beklemedim bizler kadiniz anneyiz guclu olmak dogamizda var bi regl sancisi sizi bu hale sokuyorsa Allah korusun ciddi biseyde ne olacak bilmiyorum. Bence abartmissiniz.

X