Eşime çok sinirliyim.

Ben o ağrıların ne demek olduğunu iyi bilirim, yıllarca çektim, her seferinde hastanelik oluyordum, bulantı,kusma, baygınlık. Hafta içine denk geldiyse her ayın bir günü raporu oluyordum işyerinde. Doğumdan sonra çok çok azaldı şükür.

Eşinizin siz bu ağrıları çekerken çok ekstra yapacağı birşey yok aslında zaten hastaneye gidelim mi diye sormuş. Ama sorusuna cevap veremediniz diye de tavır yapması saçma olmuş. Siz o kadar acıyı çekerken bir beklentiye niye giriyorsa artık. Ayın bir iki günü bu kadar zor geçirilen bir duruma eslerde daha anlayışlı ve şefkatli yaklaşabilir, yaklaşabilmeli diye düşünüyorum.

Seninki iyi gün dostu
Ben hastalanınca daha çok ilgi gösteririm ki morali düzelsin ya

En iyi yöntem sizin dediğiniz. Ben de onu yaparım. Anladığım an bir ya da iki ağrı kesici içerim çok rahat geçer ama o ağrı kesici eşiğini kaçırınca vay benim halime

Seninki iyi gün dostu
Ben hastalanınca daha çok ilgi gösteririm ki morali düzelsin ya
geçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.
ha triplenmeden önce elini alnıma koyup dua okudu dün akşam onu yazmayı unuttum. ondan sonra daha kötüye gittim zaten.
ay sinirlerim bozuldu şuan

geçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.
ha elini alnıma koyup dua okudu dün akşam onu yazmayı unuttum. ondan sonra daha kötüye gittim zaten.
ay sinirlerim şey oldu şuan
Okuma sen deseydin
Doktora götürür be insan
İnsan rahatsızlanınca sevdiğinden ilgi görmek ister ya

Vallahi bi alem yorumlar. Haksiz oldugunuzu dusunmuyorum ben cok da haklisinz cunku ben de her ay oyle oluyorum tamam her ay olan bisey alismak lazim biz de biliyoruz ama bizmki cogu kadindan daha zor geciyor sanirim. Burda adamdan istenen extra bisey yok ki biraz anlayis, adam kadinin basini omzuna karnini ovalasa bile yeter, üstüne surat yapıyor, kadinin cani yaniyor ilgiyi kocasindan beklemeyecek de kimden bekleyecek. Ben de oyle agir oluyorum o karnimi ovdugunda o kadar iyi geliyo ki psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. Hassas doneminle alakasi yok esiniz biraz dusuncesiz.

Benim en çok belime vuruyor ya o an biri silah verse kendimi vurup acıyı dindirecegim
Benim saçma ama ise yarıyor yontemim ağrı gelince belimi sıkıyorum elimle sağını solunu geçiyor sonra bende anlamış değilim alakası ne bu yaptığımın ama sonuç veriyor

Ben adet dönemini normal ağrıyla geçiriyordum. Diğer kadınlar abartıyor çok nazlılar diye düşünüyordum. Allah’ım affet nolursun

Geçen ay korkunç sancılar çekince anladım. Resmen cezamı aldım ya. Bulantı, ishal, göz kararması, acı, kan, gözyaşı Demek ki bazı insanlar bu dönemi böyle geçiriyor. Ne kadar zormuş bütün gün soğuk terler döktüm.

Demek istediğim kadınlar bile kendi başına gelmediğinde küçümsüyor bu ağrıları. Eşiniz de takmamış. Bütün kadınların başına geliyor ya amaaan ne abarttı diye düşünmüştür. Eğer böyle düşündüyse yazıklaaar olsun ona. Üstüne trip atıyor bir de. Düşüncesiz

Regl agrınız için katkılı gıda kesinlikle tuketmeyip doğal beslenin bol su için ve asla ilaç almayin.regl dönemine yakın bitki çayları için ıhlamur papatya gibi..birde yumurtalık bölgesi yani sırt tarafından kupa terapisi (hacamat)olun.gercekten agrınız ciddi oranda hafifleyecek,siz bile şaşıracaksınız.

Doktora gidin her ay igne ilac olmaz belli ki bi rahatsizliginiz var. Ada cayi papatya cayi sicak su torbasini deneyin. Bunye bi sure sonra ilaclara bagisiklik yapiyor ( eşinize de takilmayin regli sancisini bilmedigi icin abarttiginizi dusunmus olabilir)

Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Her ay aşırı agrım olurdu benim de. Artık asla olmuyo

Bi de migren eklenince cenaze alayi oluyor

Neden inat edip ağrı kesici içmediniz? Yada doktora görünmüyorsunuz?inanın anlamadım.
Doğum sonrası ilk ve ikinci reglimde,hatta regl olmadan önce yatak döşek yatacak hale geldim ağrıdan,tekrarı olsaydı kesinlikle doktora gidecektim yani,yolunda olmayan birşeyler var diye düşünüp. Neyse ki geçti de gerek kalmadı.
Hassas oluyoruz,sinirli oluyoruz,herşeye ağlayacak kadar duygusal oluyoruz evet ama ayda 1 kez bu yaşanıyor ve her seferinde ne yapsın ki eşiniz. İnat ettim ağrı kesici içmedim diyorsunuz ya,için ağrı kesicinizi,doktora da gidin hatta,sudan sebeple kendinizi doldurmaktan iyidir emin olun.

Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Her ay aşırı agrım olurdu benim de. Artık asla olmuyo

yıllar evvel, bekarken bir kadın doğumcu yazmıştı kistlerim için doğum kontrol hapını. içtim ve bir gün şiddetli bir şekilde acı cekerken uyandım. adet düzensizliğim yoktu ama öyle bi söktürürmüştü ki, ama innnanılmaz bir acıyla. sonra hastaneye götürdüler apar topar, o yaşadığım acıyı asla unutamıyorum bu zamana kadar o kadar şiddetlisini yaşamamıştım. apandistin aralıksız olarak oraya vurması gibi bir şeydi.sonrasında doğum kontrol hapları öldürüyor die haberler çıktı vs. bidaha kullanmadım. kullanmak istesem de yaşadığımdan ötürü korkuyorum.

Çok şaşırdım. Adet sokturmuyo aslinda aşırı kanamayı engelliyo. Benim adet sancılarım cok kötüydü lisede felan hep eve gelirdim. Midem felan bulanırdı ayakta duramazdım asla. Evlenene kadar öyle devam etti. Hamilelik sonra hapı bıraktım tâbi yine ayni şekilde sancılar devam etti. Emzirme bitince tekrar basladim. Öldürüyo felan sanmıyorum canim milyonlarca kadin kullanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…