En iyi yöntem sizin dediğiniz. Ben de onu yaparım. Anladığım an bir ya da iki ağrı kesici içerim çok rahat geçer ama o ağrı kesici eşiğini kaçırınca vay benim halimeİnanın hiçbir çözümü yok. Benim de çok kötü geçerdi, doğumdan sonra azaldı bitmedi. Ben adet olacağımı anladığım anda ağrı kesici alıyordum, ayda 1 kez olduğu ve hamilelerin bile kullandığı ağrı kesici olduğu için düşünmeden alıyorum. Şöyle söyliyim normal doğum için doğum sancısını anlatırlar ya yok kaburga kemiği kırılması ile aynı derecedeymiş diye, regli ağrısının yanına bile yaklaşamaz. Bu ağrı insanda can bırakmaz, kolay kolay geçmez, geçse bile insanı sersemletir, normal olamazsın. Okulda iş yerinde ne yapıyordunuz diyenlere, birşey yapmıyoruz hayat devam ediyor. Regli ağrısı için izin almadım şimdiye kadar.
geçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.Seninki iyi gün dostu
Ben hastalanınca daha çok ilgi gösteririm ki morali düzelsin ya
Okuma sen deseydingeçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.
ha elini alnıma koyup dua okudu dün akşam onu yazmayı unuttum. ondan sonra daha kötüye gittim zaten.
ay sinirlerim şey oldu şuan
geçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.
ha triplenmeden önce elini alnıma koyup dua okudu dün akşam onu yazmayı unuttum. ondan sonra daha kötüye gittim zaten.
ay sinirlerim bozuldu şuan
Testere disli aslanpencesi cayi icmeyi denedin mi hic?
hiç bilmiyorumne duası okuduysa
Evet aktarda satiliyor. Yeni olmasina dikkat et, bir yildan fazla beklemisse etkisi azaliyormus. Her gun duzenli yapmalisin. Ben onu ictigim ay hic agri yasamamistim.hayır hiç denemedim nerde bulabilirim aktarlarda mı
hiç bilmiyorum
Vallahi bi alem yorumlar. Haksiz oldugunuzu dusunmuyorum ben cok da haklisinz cunku ben de her ay oyle oluyorum tamam her ay olan bisey alismak lazim biz de biliyoruz ama bizmki cogu kadindan daha zor geciyor sanirim. Burda adamdan istenen extra bisey yok ki biraz anlayis, adam kadinin basini omzuna karnini ovalasa bile yeter, üstüne surat yapıyor, kadinin cani yaniyor ilgiyi kocasindan beklemeyecek de kimden bekleyecek. Ben de oyle agir oluyorum o karnimi ovdugunda o kadar iyi geliyo ki psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. Hassas doneminle alakasi yok esiniz biraz dusuncesiz.geçen haftalarda o da rahatsızlandı. elimden ne geliyorsa yapmıştım.
ha triplenmeden önce elini alnıma koyup dua okudu dün akşam onu yazmayı unuttum. ondan sonra daha kötüye gittim zaten.
ay sinirlerim bozuldu şuan
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Her ay aşırı agrım olurdu benim de. Artık asla olmuyoGünaydın herkese.
Benim reglde özellikle ilk 2 günüm aşırı sancılı geçer. 5 dakika bile sabit ve ağrısız olarak oturamam. Dün akşam da 21:00'dan neredeyse sabaha kadar sancı çektim. Her ay iğnelerden, ağrı kesicilerden öyle bunaldım ki dün de içmedim hiçbir ağrı kesici. Ağrıyla savaştım yani resmen.
Ben zaten canımın derdindeyim, bir de eşimle uğraştım. Sanırım bir kaç şey sormuş ama ben ağrıdan ne dediğini algılayamadığım için algılasam da konuşmaya mecaalim olmadığı için kafa sallamak dışında hiçbir cevap veremedim. - soru sorulduğunda da cevap verilmemesi de beyefendinin hiiçç gelemeyeceği bir şey- ben acı çekerken bana trip yapıyor gibiydi adeta. Bir kez hastaneye gidelim mi diye sordu sadece ondan sonra yatıp uyudu. Deliksiz uyuyamaz normalde her şeye uyanır, ben gece defalarca kalktım ettim evde dolandım merak edipte kalkmadı bile. Bayılsam etsem sabaha anca farkederdi yani. Arabayı alıp tek başıma hastaneye gidesim geldi. Neyse dedim sonra, bünye alıştı acıya öylece uyumuşum. Sabah kalktık hala aynı tavır ne bir şefkat ne bir şey. Normal günde de muhakkak yazar ederdi, şimdi nasıl oldun diye sormuyor bile, geberip gitsem en son kendisinin haberi olacak çok afedersiniz.
Yukarıda yazdığım şey dışında da aramızda herhangi bir durum yok, bana göre o da bir şey değil. Karşımda hasta bi insan gözünden yaş döke döke yatsa cevap vermedi diye böyle davranamam ben. Şefkati de geçtim canımın nasıl yandığını göre göre kendini haklı gibi ağırdan satması beni öldürdü. Hala ağrım var ama sinirim daha ağır basıyor.
Bi de migren eklenince cenaze alayi oluyorBen adet dönemini normal ağrıyla geçiriyordum. Diğer kadınlar abartıyor çok nazlılar diye düşünüyordum. Allah’ım affet nolursun
Geçen ay korkunç sancılar çekince anladım. Resmen cezamı aldım ya. Bulantı, ishal, göz kararması, acı, kan, gözyaşıDemek ki bazı insanlar bu dönemi böyle geçiriyor. Ne kadar zormuş bütün gün soğuk terler döktüm.
Demek istediğim kadınlar bile kendi başına gelmediğinde küçümsüyor bu ağrıları. Eşiniz de takmamış. Bütün kadınların başına geliyor ya amaaan ne abarttı diye düşünmüştür. Eğer böyle düşündüyse yazıklaaar olsun ona. Üstüne trip atıyor bir de. Düşüncesiz
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Her ay aşırı agrım olurdu benim de. Artık asla olmuyo
Çok şaşırdım. Adet sokturmuyo aslinda aşırı kanamayı engelliyo. Benim adet sancılarım cok kötüydü lisede felan hep eve gelirdim. Midem felan bulanırdı ayakta duramazdım asla. Evlenene kadar öyle devam etti. Hamilelik sonra hapı bıraktım tâbi yine ayni şekilde sancılar devam etti. Emzirme bitince tekrar basladim. Öldürüyo felan sanmıyorum canim milyonlarca kadin kullanıyo.yıllar evvel, bekarken bir kadın doğumcu yazmıştı kistlerim için doğum kontrol hapını. içtim ve bir gün şiddetli bir şekilde acı cekerken uyandım. adet düzensizliğim yoktu ama öyle bi söktürürmüştü ki, ama innnanılmaz bir acıyla. sonra hastaneye götürdüler apar topar, o yaşadığım acıyı asla unutamıyorum bu zamana kadar o kadar şiddetlisini yaşamamıştım. apandistin aralıksız olarak oraya vurması gibi bir şeydi.sonrasında doğum kontrol hapları öldürüyor die haberler çıktı vs. bidaha kullanmadım. kullanmak istesem de yaşadığımdan ötürü korkuyorum.