Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Açıköğretim çalışmak zorunda olup örgün üniversiteye gidemeyenler için var zaten. İnsanlar hem çalışıp hem de okuyabilsin diye. Herkes böyle yapıyor. Ama çalışıp da parayı kocanızın eline saymayın tabii. Bu çaçaronluğunuzu eşinize gösterseydiniz keşke. İki sene geçmiş, adama hala “güzel bir dille” çalış diyorsunuz.

Nasıl hamile kalmamışsınız hayret. Sizde tam çocuk yapıp böyle bir evliliği iyice şahlandıracak tip var. Çünkü iki aydır tanıdığınız adama kaçmanızdan da anlaşılıyor ki pek bir muhakeme gücünüz yok belli ki. Buram buram cehalet…

Yarısından sonra okumadım ama sana şunu söyleyeyim.sanirim daha öncede çalışmadı.30 yaşına kadar hiç çalışmayan insan ,30 yaşından sonra çalışmaz.bunyesi el vermez..kimse para vermez,ac kalır,açıkta kalır o zaman belki..belki de işin kolayına kacar, dilencilik yapar..bu adam calismaz

Ben ençok kayınvalideye üzüldüm.Hayırsız kocası aldatmış , bir çocukla terkedip gitmiş.. Kadın yıllarca çalışmış emekli olmuş ..iyi kötü oğlunu büyütmüş..şimdi de çalışmayı kölelik olarak gören çok zeki oğlu hem kendisine hem elinden tutup getirdiği karısına bakmasını istiyor.Kadın o yaşta işe girse tüm gün çalışsa karıkoca rahata erecek ve tek sıkıntısını yaşadıkları "evde özgürce sevişememe" problemleri de çözülmüş olacak Ben sorunu çözdüm sanırım kayınvalide çalışsın, hem evde bol bol kendilerini geliştirmeye devam eder hem daha rahat yiyip içerler ..

Son düzenleme:
Gr
Gir bir işe çalış , çocuk sakın yapma, paranı da biriktir,. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama oku aynı zamanda sonra zaten sağlıklı karar verirsin. Lütfen çalış ve sakın çocuk yapma. Demiştim ama yapılan yorumları ve cevaplarını okudum. Uslübunuz çok çirkin mal mısın vs diye çalış denmiş izin vermiyor demişşin izin almayacaksın yada boşanacaksın ya da oturup bu duruma katlanacaksın. Ne gibi bir cevap beklediğinizi anlamadim.

Son düzenleme:
Bir-kac kişi sormuş ama cevap vermemişsiniz.gercekten 2.5 aydır tanıdığınız birisine kaçma sebebiniz nedir?üstelik babanız da para veriyormuş size...

Sen çalış diyenler muhteşem kocani savunmuyor. Çalışıp kocana bak demiyor. Babandan yol parası isteyene kadar sende çalışabilirsin. Kendi ihtiyaçlarını giderebilirsin. Sonuçta ciddi anlamda dusunmuyormussun boşanmayi.(okumadan yorum yapmayın demişsin ya hani , okuduğunu anlamakta önemli) Dusunmuyorsan şikayet etmeyeceksin 2 yıldır ikna edemediğin adamı buradaki yorumlar mi ikna edecek. Bak benzer çok konu var hiçbiri ikna edememiş. Bende de iki örnek var birinin 3 çocuğu 50 yasina geldi hala evde işsiz oturur karısı çalışıyor. İkincisi 35yaslarinda 2 çocuklu karısı çalışıyor (memur) babaları çocuklara bakıyor. Seviyorlar kocalarını kabullenmjsler ama kocalarida güzel bakıyor çocuklara ,evin temizliği vs herseye koşuyorlar.

Sosyal güvencesi yok ki maç yaparken sakatlanınca ameliyat parasına o rakamlar ödenmiş...yazık günah bir sorumsuz insan tüm aileyi nasıl etkiliyor ki teyze gitmiş ödemiş ameliyat parasını

Canım bu adam maalesef çalışmaz. Alışmış böyle yaşamaya. Hem çalışırsa da annesinin evinden çıkacak mı bakalım, ayrı eve çıkalım deyince annemi istemiyorsun oluyor. Yok para biriktirelim yok eşya yok şu yok bu diyecek, bu zamanda ev kurmak da kolay değil, kolaya kaçacak seni de annemi istemiyorsun diye suçlayacak. Gerçekten ev üzerine ev olmaz, anlıyorum ve üzüldüm halinize, bu kadar sabretmişiniz. Madem aileniz yanınızda ayrılın derim. Üzücü biliyorum ama ileride aşksal duygular bitince bu adama saygınız da kalmayacak iyice mutsuz olacaksınız gibime geliyor.

İşi gücü olmayan, annesiyle oturan adamın yanına kaçtın. Bunların olacağı zaten belliydi, sen kabullenerek gittin, ee bir anda sihirli değnek değmeyeceğine göre?

Maddi gelirin olmadığı için bu kocayı çekeceksin. Boşanmayacaksın da. Bu küçücük yaşında ölene kadar esaret hayatı yaşayacaksın kayınvalidenin dizinin dibinde.

Kızım var büyük söylemiyorum,şiddete de çok karşıyım amma velakin gözüm gibi baktığım kızım 22 yaşında böyle biri ile evlilik kararı alsa,saçından sürükleyip eve getiririm.Konun umarım fake'dir.

Gösterin hanımefendi is ilânı niye göstermiyorsunuz bu adama?asalak gibi evde yatıyor girsin bir ise çalışsın yoksa boşayın gitsin. Annesi diyelim ki yarın öldü ne olacak haliniz hiç düşündünüz mu ?

Zaten pek çok üye söylenmesi gerekenleri söylemiş.
Ben de farklı bı açıdan yorum yapayım.
Belli ki libidosu yüksek bir ciftsiniz sizi bir arada tutan şey büyük ölçüde bu.
Evet cinsellik çok güzel insana iyi hissettiren bir duygu.
Ama hayatın tek kaynağı da değil.
İki insanı sadece cinsellik bir arada tutmaz bu da sağlıklı değil.
Bir insanı istemek arzulamak çok güzel ama eşiniz yetersiz bir insan malesef.
Potansiyelini ortaya koyamamis dış dünyadan korkuyor yaşı daha küçük olsa belki değişir düzelir derdik üzgünüm ama 30 yaşına gelmiş hayata bakışı bu değişmez.
Dolayısıyla böyle bir insani arzulamak hala yalnız kalmayı isteyip sevişme kovalamak falan yetişkin bir tutum değil.

Başta kabul etmeyecektiniz. Eşiniz işe girmeden barışmayacaktınız.

Eşiniz tembel biri.. Böyle insanların bahanesi çok olur, kendi dışinda herkesi suçlar ama çalışmaz.

Sorumuluk bilinci yok.. Evliliği sadece seks için yapmış gibi. Yanımda karım olsun yer içer yatarım diyor. Sizde zamanla onun gibi olmadan resti çekin.

Açıktan okuyorsunuz sırtınızda küfe mi taşiyorsunuz? Açıktan okumak da olay oldu. Okuyorsanız kendinize okuyorsunuz.

Çalışmak başka bir şey birbirine karıştırmayın.. İnsanlar evliyken örgün okuyup part time çalışıp çocuk büyütüyor örnek alacaksanız böyle şeyleri örnek alin.

Sizin de kocanızında çalışması lazım. Hamilelik bebek olayına girerseniz çalışmak da hayal olur. 3 bin tl çocuğun bezine yetmez.

Açıktan okuyorum deyip deyip duruyorsunuz da açıktan tıp okumuyorsunuz sonuçta. Düzenli derse de gitmiyorsunuz. Alt tarafı altı ayda bir sınava giriyorsunuz. Açıktan okuyorum diye bir bahane olamaz işe girmek için.
Adam sorumsuzun teki. Bu adamdan değil koca insan kendine arkadaş seçmez. Asalak gibi yapışmış annesinin üzerine. Kız kaçırıp evlenmeyi bilmiş ama ev geçindirmeyi bilmiyor. Afakanlar basıyormuş iş konusu açılınca. Ah canım sanki sadrazam torunu!
Siz de sorumsuzsunuz. İşi gücü olmadan adama iki ayda tanışıp kaçmayı bilmişsiniz de adam işe girmeyince mi kabahat? Özel istekleriniz oluyorsa işe girip çalışacaksınız.
Adamı boşayın. Yolunuza bakın. Çoluk çocuk yokken.
En cok kayınvalideye üzüldüm bu konuda. Sorumsuz oğlana bir de sorumsuz gelin eklenmiş. Kadın tek başına çalışıp hem ev geçindirsin hem kira ödesin hem üç nüfus doyursun yetmez gibi evde yatan gelini kadının maaşını 3bin diye beğenmesin.

Siz de yan gelip yatıyorsun.karı koca kadının emekli maaşının üzerine yatmışsınız ohh hayat size güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…