Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Ya çok tuhafsın gerçekten. Bence burda bizlere gösterdiğin tepkiyi kocana göster bu kadar zoruna gidiyosa evde yatması. Kimsenin eline bakmiyim da gerekirse eşsek gibi çalişirim, çalişmaktan gocunmam. Ama senin gibi de evde oturup aman kocam calismiyor isteklerim var ihtiyaclarim var anami babami cagiramiyorum ne yapmaliyim diye elinden bisey gelmeyecek insanlara sorup hoşuma gitmeyen cevaplar alinca da kocama gosteremedigim çemkircanligi tanimadigim hanimlara yapmam.

Bence konu sahibinin derdi kocasının işsizliği değil. Olsa bosanmadan dönmezdi . Derdi çalışırsa başka eve çıkarız. Oda ayrı hayal sanırsın bunca yıl tecrübe edilememiş kocasına 10bin maaş verecekler. Asgari ücretle ellerine yine ne kalacak demiyor bile. Yani sorun parasını yedikleri kayinvalide ile yaşamak. 3bin TL markete yetmiyor bile ,kira ile faturaya ancak yeter . Hayır çalışıp kocamami bakayım demiş birde . Ee adam evlenirkende issizmis bile bile almışsın işte. Kayinvalide de ilk ayrılıkların çok sevinmiş bir boğaz eksildi diye bence haklı kadin

Cok haklisiniz. Kadin kadinin dusmani diyenler cok dogru soylemisler

Hepsini okumadim. Sonu başından belli.
Bu işin de sonu başından belliymiş.
Böyle koca olmaz. Böyle insan da olmaz. 30 yasina gelmiş çalışmadan bir hayat sürme kafasında. Üretmeyen, tüketen hiçbir varlik hayatta var olamaz. Evlilik, eş diye daha fazla ömrünüzden çalmayın. Hazır çocuğunuz da yokken ..

Sizin için tek çözümü buldum sanırım. Kayınvalidenize de kaçılacak mükemmellikte (sizin ki gibi olamaz tabii, en mükemmelini kapmışsiniz) bir sevgili buluyorsunuz. Kadın kaçıp kurtuluyor ay pardon evleniyor. Sizde kocanizla evde başbaşa rahatça oynaşip koklasiyorsunuz. Tabii kocanız üşenmezse. Bu şekilde çalışmaya da başlar diyemiyorum ama en azından sizin çalışmanıza izin verebilir. Böylece asalak asalak yaşamaya bir son verebilirsiniz belki.

Sosyal güvencesi yok ki maç yaparken sakatlanınca ameliyat parasına o rakamlar ödenmiş...yazık günah bir sorumsuz insan tüm aileyi nasıl etkiliyor ki teyze gitmiş ödemiş ameliyat parasını
Allah evladın da hayırlısını versin ya.
Evlat falan demem ben kapıya koyarım bunu da karısını da. En azından aç kalır sürünürse çalışmayı öğrenir. Üç kuruş emeklime eş alıp gelecek yetmeyecek bir de çalışmadığı için sigortaya para ödeyeceğim
Yazık günah gerçekten o kadına ya.

Mesela ben, çocuğum var çalışıyorum. Açıktan da bir bölüm daha okuyorum sırf keyfine. Ama çalışmak zor. İktisatı örgünden bitirenler işsizken açıktan okuyarak hangi holdinge hangi pozisyonla başlarım hayali kuruyor acaba da iş beğenmiyor anlamadım zaten

Yine çalışmaz bu adam. Kızın ailesine yıkılır bu kez. Kız da erimdir kocamdır diye babasını ikna eder biraz da onları sömürürler karı koca.

Lütfen hamile kalma lütfen lütfen lütfen!!!!!!!!!

Evde oturup asalak hayatı yasamaktan algı yamulmus, kitap okumayı erdem sayıp hava atmaya başlamış. Bravo bacım çok güzel durmussun ayaklarının üzerinde, yalnız o ayaklar senin değil kaynananın. Böyle kendini bilmezlik görmedim. Şaşkınım.

Ben de çalışmak istemiyorum diyince malı mülkü var bir yerden kazancı var sandım. Şaka gibi.. aileniz çalışmayan biriyle evlenmenize nasıl razı oldu? Anasının 3 bin lirasıyla geçinen ve çalışmayacağım diyen biri gerçekten tam bir embesildir.
Ayrılacaksınız, ailenizin yanına dönüp çalışacaksınız. Başka seçenek mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…