Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Kardeşim bak buradaki herkes senden hayat olarak tecrübeli sen ne sanıyorsun aöfden iktisat bitirince ne olacaksın sanıyorsun? Yahu formasyonlu öğretmenler a101 de şokta kasiyer millet senelerle atama bekliyor kpss den istediği puanı alamıyor geçici işe kadar düşmedim diyip sonunda o işlere kalacaksın kimse aaaa mezunsun gel buyur otur demeyecek sana

3 bin ile 3 kişi mi geçiniyorsunuz 1 yaşında bebeğim var, 3bin sadece ona gidiyor desem yalan olmaz! Böyle yaşanır mı yahu! Bu asalak adamın neresinden tutarsanız elinizde kalır. Tez zamanda ayrılıp ailenizin yanına dönün ve bir işe girin bence. Böyle evli kalmaktansa ömür boyu bekar kalırım daha iyi!

Babam ve anneannesi yardım ediyor. Olur ders veririz merak etmeyin isterseniz size de ücretsiz terbiye verebilirim.

Ne ücretsizi bacım.
Ne verirsen ver ücretini al. Para paradır.

Çulsuz donsuz iyi havanız var valla.
Sigaran, saç boyan bile eksik degil.
Bosa darlama adami.
Böyle devamke..

2.5 ay flört ettiğiniz biriyle evlenilmez, kaçarak biriyle evlenilmez, çalışmayan sorumluluk sahibi olmayan biriyle evlenilmez. Kaldı ki annesine sizin söylediklerinizi anında söylemesi açık açık çalışmak istemiyorum demesi ayrı ironi. Kararı kendiniz verirsiniz fakat lütfen bebek yapmakta acele etmeyin bazen çözüm gibi düşünüp bu yanılgıya düşebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı

Ne ücretsizi bacım.
Ne verirsen ver ücretini al. Para paradır.

Çulsuz donsuz iyi havanız var valla.
Sigaran, saç boyan bile eksik degil.
Bosa darlama adami.
Böyle devamke..
Konu sahibi bence 3 binle 3 kişi kirada oturarak nasıl hayatta kalır onun dersini versin, çok tutabilir

Sana çalış deniliyor eşine para ver denmiyor parayı kendin yiyip içip gezeceksin zaten dinen dahi senin eşine para vermene gerek yok ...hee eşin calsiirsa ortak olabilir ama onun harici kendine bak yaş cavuk geçiyor

Boşanma konusu ise şuan ciddi anlamda düşünmüyorum ama böyle devam ederse düşüneceğim üzgünüm ki. Nasıl ikna ederim çalışması için bilemiyorum
Annesi ölünce o para da kesilecek. Ev yok kira. Annesi on sene sonra ölse zaten o yaşta deneyimsiz işçi de almaz kimse. Açsınız sokakta yaşayacaksınız.
Şimdi siz nasıl hastaneye gidiyorsunuz mesela, babadan anneden öyle sigorta da geçmez erkek çocuğu büyükse

Konuyu okuyunca bu gerçek mi diye düşünmeden edemedim.2 buçuk ay sevgili kaldınız ve kaçtınız.Ustelik eşiniz çalışmıyordu ve üstelik Kv ile yaşamaya ikna oldunuz.Ee şimdi sorun ne herşey bağıra bağıra gelmiş aslında.Bosanmayi da düşünmüyorsunuz zaten.Bence çocuk yapın belki düzelir...

Konunuzu hayretle okudum, yazım dilinizde sevgiyi de hissettim açıkçası. Hiçbir sorumluluk almayan bir adama karşı olumlu duygularınızın devam ediyor olması sizin şemanızda da bir problem olduğunu gösteriyor bana göre.
Siz anlattığınız gibi bir ailede çocuk büyütmek ister misiniz? Bunun cevabını verin kendinize..
Eğer hayırsa gerekeni yapmakta gecikmeyin (çocukla zor olacak çünkü)

A Ashandflame kayınvalidenizin emekli maaşı olduğunu yazmışsınız .Kayınvalideniz çalışarak kendisi haketmiş öyle deği mi? Yani dul/yetim tarzında bir maaş değil bu ?

Sen ağa ben ağa bu sürüyü kim sağa
Kangren olmuş parmağı kesip atın lütfen
Net.

Boşuna kendinizi yormayin sevgili arkadaşlar. Ne kadar çemkirse de konu sahibi de herşeyin, olması gerekenin, olmaması gerekenin farkında. O

Ona nasıl bir teselli vermemizi bekliyor anlayamıyorum yalnız. Sabret felan mi demeliyiz. Çünkü kocasına ve kendine de toz kondurmuyor.

Hayır şimdi biri çıksa sabret diye teselli verse dönün de kendinize bakın benim sabredecek neyim var kadın düşmanları der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…