EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

hatayı başta eşinize annenizin söylediklerini anlatarak yapmışsınız.
farkındayımm canım ama eşimi de geri kazanmam gerek. bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. biz eşimle 3 yıl sevgili kalıp 2 senede evlendik 5 senemizi aldı bu durum ve bu 5 senede çok kötü zamanlarımız oldu bundan daha kötü zamanlarımız oldu ama atlattık eşim beni çok seviyor ve hiçbir dediğimi kulak ardı yapmıyor. ben evde şu olacak dediğim zaman oluyor ailevi konuların dışında. ama ben eminim eşimin gönlünü kazanacağım. çünkü nişan döneminde de aynı sorun oldu senin ailen benim ailem durumları oldu onu aşmıştık o zaman şimdi de aşacağız o da çok iyi biliyor ki benim ailem eşime git öteye dememiştir. her zaman derim benim ailem sana bir şey demiyor ama senin kiler bana yapmadığını bırakmıyor diye. o da biliyor. ona da söylüyordum kimse kimseyi sevmek zorunda değil abini sevmiyorum diye söylüyorum sevme diyor sevmek zorunda değilsin diyor yeri gelince. ama saygı duyuyorum her zaman bunu o da biliyor. ama abisi benim aileme saygı duymuyor hoşgeldin bile demiyor. bende artık onun abisine demiyorum benim için ben,im aileme saygı duymuyorsa artık bende duymayacağım.

ayrıca evlenirken herşeyi evimizi ikimiz kurduk onca borcun altına girip. ev abisine ait ve ev alırken eşim askerdeymiş. 3 erkek kardeşler ve ev alacakları zaman eşime sormuş abisi (ortanca) emlakçılık yapıyor tam bir ückağıtcı . o zamanlar kendine abisine ev alıyor eşime almıyorlar çünkü eşim ben kendi evimi kendim görüp seçicem diyor. ve onun para da gidiyor elden eşime ev alınmıyor. şu an abisinin (ortanca) evinde kalıyoruz kira fln almıyor tapuyu vereceğine dair söz vermişti ama vermedi hep atlatıyor. eşinin annesinin verdiği evde oturuyor şuan. eşi de bana nişanlıyken eşim bana onlar daha gençç şimdilik otursunlar kira vermesinler ev alsınlar çalışıp diye söyledi demişti. eşime her defasında konunun üstüne düşmesini söylüyorum ama düşmüyor üzerine. eşime verecği 500 tl yi hala vermedi atlatıyor eşimde istemiyor hiç. bıraktığı 3 aylık elektriği bile biz ödedik evden çıkarken. bıktım anlayacağınız eşimle huzurlu mutlu evimizde yaşayamıyoruz bu durumlar varken ve bende onlara bi laf edemiyorum evi alcaklar diye

Canim annenin gorusunu neden paylasiyorsun esinle
Zoruna gitmiş tabi istemiyor gelmek.
Aralarini yumusatmalisin.

Canim annenin gorusunu neden paylasiyorsun esinle
Zoruna gitmiş tabi istemiyor gelmek.
Aralarini yumusatmalisin.
Evet canım önce kendi aramı sağlam tutmalıyım sonra annemle aralarını düzelteceğim. ama önce onun bundan sonraki hayatında benim olacağımı anlaması gerekiyor

Varya bayildim size ya. Iki gundur ne taktik verdi acaba diye sayfaya bakiyorum surekli. Yuru be kadinlarin neferi
Canımsın..Acıların neferi olunca işte böyle taktiklerin neferi oluyor... Arzu edersen sana da yardımcı olabilirim.. Derdim sadece sıkıntı çeken ve eezilen kadınlara yardımcı olmak.. Hele de haksızlık nankörlük oldu mu hiç tahammül edemiyorum...

Essecim inanki çok normal bu konuşma..Lütfen o kadar dert etme...Sen sadece kendini ve aileni bu çakallardan koru diyorum başka da bir şey demiyorum.. Halsizlik ve yorgunluk hastalık devam.. VE bu iki günde asla ve asla bu tarz geçmişe dönük ve ailevi sorunlar konuşmuyoruz tatlım..Herşey çok normal..SAdece biraz rahatsızısın.. O yüzden kayınvaldeye gidemiyorsun.. Keşke gidebilsen.. Durumun bu canım.. ayrıca dün serum vermeleri çok iyi olmuş.. Çünkü genelde seru mverilince ortada çok ama çok ciddi bir durum var zannedilir. .Bahsederken bile "Eşim dün çok fenaydı. .Hastaneye gittik.. Serum taktılar.." Bak ne kadar büyüleyici serum kelimesi.. Olayı büyütmüyoruzzzzz..CAnımsın.. Bebeeeeeemmm

Eşini kaybetmedin ki geri kazanasın.... Hiç öyle düşünme.. Gerçekten bu çok büyük bir oaly değil...

Kız sen ne fenasın..Okudukça güldüm kendi kendime ..Gören deli sanacak..
Değil mi? Yeter değil mi kaynanalara eltilere görümce ve kocalara ezildiğimiz.. Zıkkımın dibi.. Ay bunları niye her zaman biz idare etmek zorundayız.. Sırf adımız gelin diye mi?

süper bişeysin sen ya :) peki tamam cnm aynen uygulamaya devam o zaman

nefertiti kurban olam banada bir çare bul... nefertitiiiiii 90 kiloyum... insan içine çıkmak istemiyorum... utanıyorum.. işten eve... herkes kiloma bakıyor gibi... acepp serum taksam kilolarımı unuturmu millet

sürekli taküpteyim... süper stratejiler nefoşşş nefertiti27

Değil mi? Yeter değil mi kaynanalara eltilere görümce ve kocalara ezildiğimiz.. Zıkkımın dibi.. Ay bunları niye her zaman biz idare etmek zorundayız.. Sırf adımız gelin diye mi?
kesinlikle canım kv aklı şu şekilde çalışıyor. Ahh bir gelinim olmadı ki şöyle bana yardım etsin. böyle bir zorunluluk var sanki

çok merak ediyorum sana tavsiyesini :)

Conimsin.. Ben senin o aileyi anladım.... DErt etmeeeeeee....Bunlar maddi manevi yolacak tavuk arıyorlar...
ezik miyim ben beee :)
kız sana bişey diyim mi zemzem suyu gibisin seni içmek istiyorm bozuk moralimi gibi bir kaç lafınla düzelttin

Hevallll.. Oy hevaleeeeeeeeeeeeeeee.. .Sen merak etme.. Seni meclise vekil yapacaaaammm.. O kadar kilo vereceksin.. Maşşşalllahh sülün gibi olacaksın.. Bizim topik te 25 MAYIS'A KADAR 25 KİLO VERİYORUZ... orada çözeceeeemmm sorununu balımmm.... O dili uzun eşşeklerin dili açıkta kalacak seni böyle fısdtık gibi görünce.. MAyısı bekle. .Yeah

ezik miyim ben beee :)
kız sana bişey diyim mi zemzem suyu gibisin seni içmek istiyorm bozuk moralimi gibi bir kaç lafınla düzelttin
Yavrııımmm ..Guzummm.. Bak ne güzel birşeyee vesile olmuşum.. Moral bozmak yok. .hedefimiz var.. O kaynanaya gününü gösterecez. .Sen artık yeni bir sensin.. Ben sana bir iki gün sonra yöntem daha söyleyeceğim..

şimdilik o zaman konuyu eşime açmayıp güzel şeylerden aşkımızdann sevgimizdeeen kısacası damardaaan giriyoruz olaya

şimdilik o zaman konuyu eşime açmayıp güzel şeylerden aşkımızdann sevgimizdeeen kısacası damardaaan giriyoruz olaya
Evet...hiçbirşey olmamış gibi aynen devam... Kız bana bak.. Yoksa senin de mi kilo sorunun var...

nefertiti bu cuma tartılıyoruz... senin başka forumlardaki fenomenligini biliyorum... bak periliçem beni bu dertten kurtar... senin googleda heykelini diktirecegimmmmmm

nefertiti bu cuma tartılıyoruz... senin başka forumlardaki fenomenligini biliyorum... bak periliçem beni bu dertten kurtar... senin googleda heykelini diktirecegimmmmmm
MErak etme. .Cuma günü en güzel günümüz.. Hem de mübarek gün..... Bu sorun da birkaç ayda çözülecek... Kızlaaarrrr. .O iş bizde.. hüşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…