• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

hayır sadece hafta sonu temizleyebiliyorum evimi tüm günümü alıyor neredeyse
Canım eşin yardım ediyor mu.. Neyse ya.. bunları sonra da konuşabiliriz.. .Önce senin şu meseleyi halledelim de . .Hangi şehirdesin söylemedin... Ben Ankaradayım

Canım eşin yardım ediyor mu.. Neyse ya.. bunları sonra da konuşabiliriz.. .Önce senin şu meseleyi halledelim de . .Hangi şehirdesin söylemedin... Ben Ankaradayım
istanbuldayım canım. eşim yardım etmiyor hafta sonu çünkü o da çok ağır şartlarda çalışıyor sabah çok erken kalkıyor 2 saatlik yol gidiyor. ve işten 8 buçuk 9 a yakın geliyor. hafta sonu umartesi de 6 da geliyor o yüzden bir pazar günü var onda da ondan yardım istemiyorum iş konusunda. çünkü hafta sonu onunda işleri oluyor kendince araba yıkıyor kuşları var onlara bakıyor ama hafta sonu kahvaltı hazırladığım zaman yardım eder

Hayır. .Saçmalama. .O kadar kötüsün ki yemek yapacak bile halin yok. .Bİr erkek için ne kadar hasta olursan ol, eğer evde yemek yapabiliyorsan iyisindir.. Gitsin dışardan söylesin, yuymurta kırsın.. Bİşeyler yapar. Koskoca adam.. Bak sakın vicdan yapayım deme.. Ayrıca senin bu hastalığın yorgunluk, uykusuzluk vs.. halsizlik şeklinde. .Tamam mı? Aç kalmayacak ya eşin... Ekmek arasına peynir koysun yesin. .Bakalım sen bu durumdayken sana iki lokma bir şey verecek mi. .Sen onu düşün.. Bana bak rolunu iyi oyna.. Yoksa boşa gider bacımmm.. Sen hangi şehirdesin..
tamam bunun için elimden geleni yapıcam :( her gece otururken bile bana sarılıp oturan eşim 2 3 gündür böyle uzak duruyor. bende onun ilgisine alışmışım ki boşluktayım gibi geliyor :KK42::KK42:

sen iyilik yapmak için kalmışsın kayınvalidenin yanında..
yapmak zorunda olmadığın bişeyi hayrına yapmışsın sonuçta...
her iyiliğin karşılığını alacaksın diye bişey yok..
taktir görmekmiydi niyetin bilemiyorum ama insanlara yaranmak zordur..
ben senin yerinde olsam içimden geldiği davranıp kimsenin görmesini,hatırlamasını beklemeyerek yaparım yapacağım iyiliği....
belki kadın bunu senin görevin olarak görüyodur...
takılma böyle şeylere kim ne düşünürse düşünsün..
ayrıca erkeklere herşey söylenmez...
ailenle oalanları eşine, eşinle olanlarıda ailene yansıtmamanı tavsiye ederim...

sen iyilik yapmak için kalmışsın kayınvalidenin yanında..
yapmak zorunda olmadığın bişeyi hayrına yapmışsın sonuçta...
her iyiliğin karşılığını alacaksın diye bişey yok..
taktir görmekmiydi niyetin bilemiyorum ama insanlara yaranmak zordur..
ben senin yerinde olsam içimden geldiği davranıp kimsenin görmesini,hatırlamasını beklemeyerek yaparım yapacağım iyiliği....
belki kadın bunu senin görevin olarak görüyodur...
takılma böyle şeylere kim ne düşünürse düşünsün..
ayrıca erkeklere herşey söylenmez...
ailenle oalanları eşine, eşinle olanlarıda ailene yansıtmamanı tavsiye ederim...
EVET canım zaten en büyük hatam eşime söylemek oldu. bundan sonra tövbe. ama takdir beklemedim ben eşim için gittim kaldım eşimin aklı kalıyordu eve gidince kalalım dedi bir dedi iki dedi kalmaya başladık onu kırmayım aklı kalmasın annesinde diyerek. ama olmadı işte. baktım ki iyice orda kalıyoruz düzenimiz kalmadı.her gören aa kayınvaliden demi kalıyorsun yeni evlisiniz siz diyerek ayıpladı sonra bu olaylar da üstüne olunca..

bir anlık sinirle söyledim. bende sinir rahatsızlığı var. biz en basından beri onun ailesi yüzünden defalarca tartıştık. artık dayanamadım ve söyledim. :KK43: ben takıntılı biriyim buna benzer bir durum olduğumda bir daha o konuyu düşünmeden duramıoyrum. bir kaç defa onun ailesi yüzünden tartışıp sinir krizleri geçirdim hastaneye kdr götrdü beni. bir daha olmayacak dedi her defasında. ama ben sustukça ailesi ona hiç belli etmiyor. o varken bişey demiyor kimse o gidince laf sölemeden duramıoyrlar
of ya. valla onlari mutlu etmeyin..

Anenizin soyledigini neden esinize soyluyorsunuz iki tsrsfinda idare etmeyi bilirseniz sikinti olmaz. Esinizin annesi sizin anneniz icin boyle soylese bunuda size anlatsa hos olmazdi degilmi esinizin gitmk istememesi cok normal bu durumda.

Güzel o zaman işte de biraz yorulmaya başla artık.. Ve iki haftada bir yarım gün de olsa temizlikçi alıyor musun..

Bu arada lütfen sonucu bize bildir.. Ne yaptın ne ettin..
mrb canım söylediğin gibi bire bir uyguladım.aradım eşimi mesaide olduğunu söyledi sonra teyzem çağırmıştı annemler falan hepimizi sen git dedi hasta olduğumu ve gidemeyeceğimi yürüyemeyecek kdr kötü olduğumu söykledim sonra gittim teyzeme aradı nasıl oldun diye aynı dedim sonra abisini aramış doktora götür hemen diye abisi geldi doktora gittik . doktora halsiz olduğumu her yerimin ağrı içinde olduğunu söyledim. sonra serum ve ilaç verdi. serum bitmek üzereyken iş yerinden erken çıkp yanıma geldiğini söyledi sonra eve gidip uyumak istediğimi söyledim eve götürdü hemen yattım pijamalarımı giyip. yanıma uzandığında başımı okşadı defalarca öptü bir kaç kez iyi olup olmadığımı sordu sonra uyudum sabah kalktı işe giderken nasıl oldun iyi misin kötüysen işe falan gitme yat dinlen dedi. şimdilik işe yaramış gözüküyor :) peki şimdi ne yapmalıyım ? kayınvalideme gitmeli miyim gitmeyeli 3 gün oldu

mrb canım söylediğin gibi bire bir uyguladım.aradım eşimi mesaide olduğunu söyledi sonra teyzem çağırmıştı annemler falan hepimizi sen git dedi hasta olduğumu ve gidemeyeceğimi yürüyemeyecek kdr kötü olduğumu söykledim sonra gittim teyzeme aradı nasıl oldun diye aynı dedim sonra abisini aramış doktora götür hemen diye abisi geldi doktora gittik . doktora halsiz olduğumu her yerimin ağrı içinde olduğunu söyledim. sonra serum ve ilaç verdi. serum bitmek üzereyken iş yerinden erken çıkp yanıma geldiğini söyledi sonra eve gidip uyumak istediğimi söyledim eve götürdü hemen yattım pijamalarımı giyip. yanıma uzandığında başımı okşadı defalarca öptü bir kaç kez iyi olup olmadığımı sordu sonra uyudum sabah kalktı işe giderken nasıl oldun iyi misin kötüysen işe falan gitme yat dinlen dedi. şimdilik işe yaramış gözüküyor :) peki şimdi ne yapmalıyım ? kayınvalideme gitmeli miyim gitmeyeli 3 gün oldu
CAnım bence biraz daha bu halsizliğin ve ağrıların devam etsin... Şöyle birkaç kişi geçmiş olsun demek için arasın.. Akrabalarından filan birkaç kişi. ÖZellikle erkek tarafından.. Sen işte misin şu an canım..

Bir süre sonra durum şöyle bir hal alacak.. Diyecekler ki "Ay Esse bu işi yapamaz hasta olur hemen.. Bu işi şu kişiye diyelim." Ondan sonra senin yaptığın her iş, bulaşık bile yıkasan göze çok büyük gözükecek. Canım ben de yıllarca kayınvaldeme yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı.. Ama sonu hüsran..

Bir süre sonra durum şöyle bir hal alacak.. Diyecekler ki "Ay Esse bu işi yapamaz hasta olur hemen.. Bu işi şu kişiye diyelim." Ondan sonra senin yaptığın her iş, bulaşık bile yıkasan göze çok büyük gözükecek. Canım ben de yıllarca kayınvaldeme yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı.. Ama sonu hüsran..
peki şimdiki durumun nedir ?

Canım keşke işinden de öğleden sonrası için alabilsen veya hiç olmazsa bir saat erken çıksan.. Bu arada seni tebrik ederim planı muhteşem bir şekilde uygulamışsın.. Bravooooooo.... En azından erken çıkınca "Bugün işten erken çıktım. Biraz daha fenalaştım galiba" dersin.. Bugün yarın gitmek.. Şimdi kayınvaldeye gitmeyi düşünme.. Sen hastasın unutma.. Daha dün serum yemişsin hemen iyileşmiş olman komik olur.. Bugün yarın da böyle devam etsin.. Bakalım tepkileri ne olacak. Ama kendi ailenden bile olsa sakın ama sakın hiç kimseye bu durumu söyleme.. En yakın arakdaşına bile.. Maazallah bir yerde konusu geçer, laf dağılır, dönüp dolaşır eşine veya o tarafa filan gelirse çok beter bir durum olur...Ve acıdan ölsen kimse inanmaz. unutma bu durumu kimseye söylemek yok..SAdece burada.. Aramızda..!!! :-)

Canım keşke işinden de öğleden sonrası için alabilsen veya hiç olmazsa bir saat erken çıksan.. Bu arada seni tebrik ederim planı muhteşem bir şekilde uygulamışsın.. Bravooooooo.... En azından erken çıkınca "Bugün işten erken çıktım. Biraz daha fenalaştım galiba" dersin.. Bugün yarın gitmek.. Şimdi kayınvaldeye gitmeyi düşünme.. Sen hastasın unutma.. Daha dün serum yemişsin hemen iyileşmiş olman komik olur.. Bugün yarın da böyle devam etsin.. Bakalım tepkileri ne olacak. Ama kendi ailenden bile olsa sakın ama sakın hiç kimseye bu durumu söyleme.. En yakın arakdaşına bile.. Maazallah bir yerde konusu geçer, laf dağılır, dönüp dolaşır eşine veya o tarafa filan gelirse çok beter bir durum olur...Ve acıdan ölsen kimse inanmaz. unutma bu durumu kimseye söylemek yok..SAdece burada.. Aramızda..!!! :-)
Varya bayildim size ya. Iki gundur ne taktik verdi acaba diye sayfaya bakiyorum surekli. Yuru be kadinlarin neferi :KK19:

söylemedim canım anneme bile. ama işten izin alamıyorum iş yerinde öyle bir sıkıjntı var izin vermiyorlar hasta olsan bile ertesi günü gelince illa laf söylüyorlar. sabah eşim gitme bugün dedi bende gidicem gitmezsem kızarlar dedim bırak kızsınlar dedi.

Varya bayildim size ya. Iki gundur ne taktik verdi acaba diye sayfaya bakiyorum surekli. Yuru be kadinlarin neferi :KK19:
canım cidden çok iyi sonuç aldım. günlerdir benimle soru cevap dışında konuşmayan eşim sarılıyo öpüyo . şimdilik iyi akşama da ona biraz yanaşıp iyi ki varsın her an yanımda oldun teşekkür ederim gibi cümleler söylicem

kızlar eşimi bana düşman etmelerine soğutmalarına izin vermicem savaşacağım:KK31:

hatayı başta eşinize annenizin söylediklerini anlatarak yapmışsınız.

Back