eşime baskı yapıyorum

Benim gezmeme arkadaşlarımla olmama veya tatil yapmama hiç birşey demez aksine teşviklendirir ben seni götüremiyorum en azından sen git der

"golden retriever" cinsi öneririm.
Bakın alın bu köpeği, ne size kızar, ne sinirlenir, sözünüzdende hiç çıkmaz. Arkadaşlarla buluşmak falanda hiç istemez. Tam istediğiniz gibi.
Siz ve sizin gibi düşünen tiplere insan yaramaz çünkü. Siz köpek arıyorsunuz. Alın rahat edin.
İnsanlara musallat olup hayatlarını karartmayın.
Adam haftada 7 gün akşam dokuza kadar eşşek gibi çalışsın, üstelik evinde ilgilide bir eş, karısını ihmal etmiyor, sende gşt arkadaşlarınla tatil yap diyor. Fakat tüm bunlara rağmen haftada bir gün 12,1 e kadar arkadaşlarıyla buluştu diye piremses burnundan getirsin. Ne güzel adalet...

Son düzenleme:
Psikologa gidebilirsiniz. Yaptiginiz seylerin farkinda olmaniz güzel. Bazı insanlar bunun bile farkına varamiyor. Aynı nedenden değil ama benim de eşimle bazi konularda sıkıntım oldu. Ayni sizin gibi hem kendimi hem onu yıprattigimin farkina vardim. Psikologa gittim. Çok iyi geldi. Artik herhangi bir durumda daha sakin olabiliyorum. Hafta da bir esin dısari cikmasinda bir sıkıntı gormuyorum ben. Arkadaşlari da ısmarliyor olabilir. Ama biz evde mutsuzsak adamlarin her yaptigi batiyor .

Konu maddiyata nasıl eşiniz sosyal aktivitesinden kısmıyorsa siz de yengenizden gezmemişsen kısmayacaksınız. Gerekiyorsa o da sizi evde her an elinin altında bulmayacak. Ay içinizden gelmese bile çıkın gezin ya kendinizi oyalayın. O olmuyorsa siz hiç muhattap olmayın hatta akillanmasi adına birsüre mesafeli davranın bence.

Teşekkür ederim benimde aklımda olan bu

Maalesef benim arkadaşım yok sürekli herşey beraber yapma ihtiyacı güdüyorum ama bunun yanlış olduğunun bilincindeyim ve vazgeçmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Maalesef benim arkadaşım yok sürekli herşey beraber yapma ihtiyacı güdüyorum ama bunun yanlış olduğunun bilincindeyim ve vazgeçmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Devam ederseniz ilişkinize zarar verirsiniz
Arkadaş edinemez misiniz?
Komşu?

İşin garibi bende eşime üzülüyorum ona bazı bazı haksızlık yaptığı düşünüyorum

Ben artık bu şekilde davranıp onu yıpratmak evliliğimi bitirmek istemiyorum. Destek almayı düşünüyorum doktor randevusu aldım umarım etkili olur

Bende zaten bu durumdan hoşnut olmadığımı ve çıkış yolu bulabilmek ve de yapmamak adına bu forma yazdım. Fikrin için teşekkür ederim.

Ailesi mecburen arkasında durmak zorundaydı çünkü o an eşim çok yükseldi ve herşey tamamen bitirmişti kendi kafasında durumu stabil edebilmek adına yaptılar

Amacınız ne, bir gün eşinizin bıkıp sizi terketmesi mi? Size zaman ayırmasa hak vericem, öyle bir durum da yok. Haftada bir o çıkınca sizde kendinize bir program yapın mesela, niye evde onu bekleyip kafanızda kuruyorsunuz?
Eşimin haftada iki gün halı saha maçı var, yazın haftada bir balığa gider nerdeyse. O gidince açarım film izlerim, arkasından ne diye yas tutayım.
Bize de zaman ayırır, hafta sonu gezeriz. Onun da ihtiyacı var nefes almaya, arkadaşları ile vakit geçirmeye, hep dibimde ne gerek var. Hatta artık çocuklar büyüdüğü için maça onları da gönderiyorum, babalarını izliyorlar, maç bitiyor çocukları eve bırakıp kendisi arkadaşları ile çay içmeye gidiyor. O arada bende nefes alıyorum.

Ailesi mecburen arkasında durmak zorundaydı çünkü o an eşim çok yükseldi ve herşey tamamen bitirmişti kendi kafasında durumu stabil edebilmek adına yaptılar
siz böyle bir hayata razı mısınız yani? Bu adam geri adım atmaz, arkadaşlarıyla buluşup rahatça takılmak için boşanmayı bile göze alıyor. Ben çoktan s..tiri çekmiştim. Kusura bakmayın ama bi dönem başıma benzer şekilde daha şiddetli hali geldi. O yüzden yaptığımı söylüyorum.

Tam anlamıyla dediğiniz gibi kafam da kuruyorum söylediklerinizi yapmaya deneyeceğim sağolun

konu sahibi bana maddi manevi zaman ayırmıyor demiş ama. Ben bi yeri mi atladım ki?

Razı olmamaya çalışıyorum ama elimden birşey gelmiyor eşimi de çok seviyorum bu yaptığından dolayı tüm doğrularını silemiyorum çünkü evimizde bir tek bu sorunumuz var

Tam anlamıyla dediğiniz gibi kafam da kuruyorum söylediklerinizi yapmaya deneyeceğim sağolun
Hiç gerek yok inanın, evliliğin ilk zamanları öyleydim hep benimle olsun isterdim. Sonra onsuz da mutlu olduğum faaliyetler buldum. Siz tek başınıza aşamıyorsanız lütfen uzman yardımı alın, sonra çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…