yemek yeme ve icme olmasa hakli derdim. Bence sen haklısın. Madem sana ayiracak maddi gucu, zamani yok arkadaslarina nasil oluyor? Ayda bir kez olsa amennaHafta da bir arkadaşlarıyla dışarıda yemek yiyerek birşeyler içip kafa dağıtıyorlar.
Öncelikle konu yanlıs yere acılmıs
İkincil olarak haftada bir dışarı çıkıyor ama maddi durumumuz dısarı cıkmaya müsait değil diyorsunuz
E hangi parayla cıkıyor o zaman veya cıkınca napıyorda sizi bu kadar darlıyor
Haftada bir yahuİlk kez konu başlığı açıyorum nasıl olduğunu bilmiyorum maalesef. Evet maddi olarak güçlük yaşıyoruz ya arkadaşları karşılıyor veya ona bütçe ayırabiliyor. Dışarıda arkadaşlarıyla zaman geçirmesi sanki onlarla benim aram tercih yapıyormuş da onları tercih ediyormuş gibi geliyor.
yemek yeme ve icme olmasa hakli derdim. Bence sen haklısın. Madem sana ayiracak maddi gucu, zamani yok arkadaslarina nasil oluyor? Ayda bir kez olsa amenna
Haftada bir yahu
Eger sizi diğer günler ihmal etmiyor, zil zurna sarhos olup sapıtmıyor, gecenin bi körü eve dönmüyorsa, takıldıgı kişileri tanıyor gittigi yeri biliyorsanız ne olacak ki
Ördek ailesi gibi her dk icice dipdibe olmak zorunda değilsiniz
Haftada bir mi boş zamanı oluyor ?Zil zurna olan bir adam değil. Gittiği yeri kişileri hepsini söyler. Saklamaz hiç bir şeyi. Bana zaman ayırmak istemeyişi boş zamanı olursa da onlarla olması tercihmiş gibi geliyor bu rahatsızlık veriyor bana.
Mune konu bir derdim var sanki :)
Haftada bir mi boş zamanı oluyor ?
Genel olarak her gün böyleyse zaten evliliğiniz sekteye uğramıs demektir
Bunu yaparken seni ihmal ediyorsa sen haklisin. Sonucta ilk aile sonra arkadas
Dışarıda arkadaşlarıyla zaman geçirmesi sanki onlarla benim aram tercih yapıyormuş da onları tercih ediyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?