Merhaba arkadaşlar,
Eşimle 11 yıldır birlikteyiz 5 yıldır evliyiz. Eşimin arkadaşlarıyla olmasına sanki benim yerime onları tercih ediyormuş hissine sürekli kapılarak devamlı mecazen bununla savaşıyorum. Arkadaşlarıyla birlikte hafta da bir kez dışarı çıkıyor ve bu beni acayip derece de rahatsızlık veriyor. Borçlarımızdan kaynaklı tatiller dışarı çıkma vs şeyleri uzun zamandır yapmıyoruz. Ev dışında yapabildiğimiz farklı bir planlama yok. Bunlardan veryansın ettiğim ya da bana zaman ayırmıyorsun dediğim zaman işten zaten kendime zaman kalmıyor nasıl vakit ayırayım diyor. Eşim evine bana bağlı hiç bir şekilde yalanı dolanı olmayan çok düzgün bir adam ve evliliğimiz de birbirimizi tanıyan ve birbirimizi çok seven bir çiftiz. Ama anlaşamadığımız tek durum Arkadaşları yüzünden sürekli tartışmamız daha doğrusu ben bunları sorun ederek sürekli bir kavga oluyor. Son yıllar da artık bundan çok sıkıldığını ve bunları yaşamak istemediğini, yaşamamız durumunda evliliğimizi sonlandırma isteğinden bahsetti. 1 Ay önce çok büyük bir kavga yaşadık ve ilk kez kavgamıza onun ailesi dahil oldu. Ailesi karşısında söz verdim. Ama ne yazık ki olan yine oldu 5 gün önce yine tartışmalarımız boy göstererek onu çok fena derece yıprattım. Şimdi benimle hiç bir şekilde konuşmayacağını beni yok saydığını benimle muhattap olmayacağını dile getirdi. Onun üzerinde sürekli baskı yaptığımı, onu kafesin içine almaya çalışıp kontrol etmeye çalıştığımı , zaten bir tane annesinin olduğunu 2.annelik ona yapmaman gerektiğini söylüyor. Ona çok hak veriyorum ama ben ne desem haklı ve ben çıkış yolu bulamıyorum. Günlerdir konuşmuyoruz. Konuşmamayı bırakın sanki düşman gibiyiz.
Teşekkürler