- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Benim okuduğum, eşi konu sahibine arkadaş edinmesini, gezmesini kendine zaman ayırmasını söylemiş.konu sahibi bana maddi manevi zaman ayırmıyor demiş ama. Ben bi yeri mi atladım ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim okuduğum, eşi konu sahibine arkadaş edinmesini, gezmesini kendine zaman ayırmasını söylemiş.konu sahibi bana maddi manevi zaman ayırmıyor demiş ama. Ben bi yeri mi atladım ki?
Bugün randevumu aldım bunu tek aşamıyor isem destek almam şartHiç gerek yok inanın, evliliğin ilk zamanları öyleydim hep benimle olsun isterdim. Sonra onsuz da mutlu olduğum faaliyetler buldum. Siz tek başınıza aşamıyorsanız lütfen uzman yardımı alın, sonra çok üzülürsünüz.
Güzel bir adımBugün randevumu aldım bunu tek aşamıyor isem destek almam şart
o zaman tartışmayıp kabullenceksiniz, adam sizi yok saydığını söylemiş, çok da bi şey demek istemiyorum hiç benim kaldırabileceğim laflar hareketler değil. Yok sayıyormuş, sen kimsin be tek kirpiğime hasret bırakırım onu..Razı olmamaya çalışıyorum ama elimden birşey gelmiyor eşimi de çok seviyorum bu yaptığından dolayı tüm doğrularını silemiyorum çünkü evimizde bir tek bu sorunumuz var
Mesajı yazan arkadaşın yaş kaç bilemiyorum fakat genelde yeni yetişen 90 ve sonrası kuşağın olağan tripleri bunlar gereksizce kıskanmak hatta arkadaş çevresinden bile kimseyle görüşmesini istememek baskılamak fakat boşanma bence ağır gibi geliyor aklı başında olgun kadın büyükler genç bayan gelinle konuşup durumu anlatabilir akıl verebilirler olmadı hemen boşan kurtul demek veya erkeğe gaz vermek çok ta adaletli gelmiyor bence gençlik düşüncesi cahillik olabilir toparlayabilir bu gibi konular karşıdaki genç bayan anlayıp düzeltmeye çalıştıktan sonra kendiniOf böyle konularda adamlara çok üzülüyorum. Bunu kimseye anlatamazsın da, tam bir boşanma sebebidir. Sevgi aşk herşey biter. Benzer sebeplerden dayımın oğlu boşandı, üç sene uğraştı çocuk boşanabilmek için.
tamam onları yapsın tabi ki ama karı koca hiçbir paylaşım olmaması kötü değil mi? Her hafta arkadaşlara zaman varken haftada 1 günü eşe ayırmamak çok bencilce. Akşam eve geç geliyo zaten yemek yiyip duş alıp yatıyor büyük ihtimalle. Eşi çok hatalı böyle evlilik olmaz. Önce eş, sonra arkadaş..Benim okuduğum, eşi konu sahibine arkadaş edinmesini, gezmesini kendine zaman ayırmasını söylemiş.
Ben kendim için de evliliğim için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum en önemlisi eşimi yıpratmamak adına.benden tecrübeliler belki de bu durumları yaşamış olanlar vardır da bana yardımcı olurlar düşüncesiyle yazdım. Fikrini beyan edenlere teşekkür ederimMesajı yazan arkadaşın yaş kaç bilemiyorum fakat genelde yeni yetişen 90 ve sonrası kuşağın olağan tripleri bunlar gereksizce kıskanmak hatta arkadaş çevresinden bile kimseyle görüşmesini istememek baskılamak fakat boşanma bence ağır gibi geliyor aklı başında olgun kadın büyükler genç bayan gelinle konuşup durumu anlatabilir akıl verebilirler olmadı hemen boşan kurtul demek veya erkeğe gaz vermek çok ta adaletli gelmiyor bence gençlik düşüncesi cahillik olabilir toparlayabilir bu gibi konular karşıdaki genç bayan anlayıp düzeltmeye çalıştıktan sonra kendini
Tüm günlerimiz tam olarak dediğiniz gibi böyle geçiyortamam onları yapsın tabi ki ama karı koca hiçbir paylaşım olmaması kötü değil mi? Her hafta arkadaşlara zaman varken haftada 1 günü eşe ayırmamak çok bencilce. Akşam eve geç geliyo zaten yemek yiyip duş alıp yatıyor büyük ihtimalle. Eşi çok hatalı böyle evlilik olmaz. Önce eş, sonra arkadaş..
Tabiki insanız olabilir belkide istem dışı çok sevdiğiniz sahiplendiğinizden dolayı yapıyorsunuz eşinize haksızlık ettiğinizi ve kendinizi düzelmeniz konusunda yeterince özveride bulunursanız herşey yoluna girerBen kendim için de evliliğim için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum en önemlisi eşimi yıpratmamak adına.benden tecrübeliler belki de bu durumları yaşamış olanlar vardır da bana yardımcı olurlar düşüncesiyle yazdım. Fikrini beyan edenlere teşekkür ederim
Beraber yemeğe çıktılarını da yazdı konu sahibi. Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum, bu benim düşüncem ve değiştiremezsiniz bunu :)tamam onları yapsın tabi ki ama karı koca hiçbir paylaşım olmaması kötü değil mi? Her hafta arkadaşlara zaman varken haftada 1 günü eşe ayırmamak çok bencilce. Akşam eve geç geliyo zaten yemek yiyip duş alıp yatıyor büyük ihtimalle. Eşi çok hatalı böyle evlilik olmaz. Önce eş, sonra arkadaş..
Elimden geleni yapacağımTabiki insanız olabilir belkide istem dışı çok sevdiğiniz sahiplendiğinizden dolayı yapıyorsunuz eşinize haksızlık ettiğinizi ve kendinizi düzelmeniz konusunda yeterince özveride bulunursanız herşey yoluna girer
Nasıl yani, birlikte yemeğe de çıkıyoruz yazdınız bir mesajınızda?Tüm günlerimiz tam olarak dediğiniz gibi böyle geçiyor
ben size üzüldüm, eşiniz tam dayaklık cinsten. Evleneyim, kendi düzenim olsun, karım evi çekip çevirsin, ben akşamları yemeğimi yiyim, her şeyim de temizleniyor, e anam babam gibi hesap vermek zorunda da değilim kafasında evlenmiş gibi. Zamanla uzaklaşırsınız birbirinizden ortak bi şeyler yapmayınca. Size destek verecek eşinizin dinleyeceği bi aile büyüğü, dostu yok mu?Tüm günlerimiz tam olarak dediğiniz gibi böyle geçiyor
Yok maalesefben size üzüldüm, eşiniz tam dayaklık cinsten. Evleneyim, kendi düzenim olsun, karım evi çekip çevirsin, ben akşamları yemeğimi yiyim, her şeyim de temizleniyor, e anam babam gibi hesap vermek zorunda da değilim kafasında evlenmiş gibi. Zamanla uzaklaşırsınız birbirinizden ortak bi şeyler yapmayınca. Size destek verecek eşinizin dinleyeceği bi aile büyüğü, dostu yok mu?
Arkadaşları ile iş çıkışı buluşuyor değil mi? Sizinlede haftada bir iş çıkışı dışarı çıkabilir, illa para harcamak şart değil, yürürsünüz falan, bunu yapmayı telif ettiniz mi?Evet genellikle evde yiyoruz ay da bir de dışarı yiyoruz. İlk mesajlarımda var
Bende aynı öneriyi sundum ilk hafta yürüyüşe çıktık o kadar sonra yerle yeksan.Arkadaşları ile iş çıkışı buluşuyor değil mi? Sizinlede haftada bir iş çıkışı dışarı çıkabilir, illa para harcamak şart değil, yürürsünüz falan, bunu yapmayı telif ettiniz mi?