• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüphelenmem normal mi?

Moon sky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
78
6
86
Sivas
Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :(

Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Bence siz kadına durduk yere takmışsıniz ve yanlış anlıyorsunuz .
Normal değil bu düşünceler + her boşanmış kadınların sizin eslerinize yürüyeceğini düşünüp duran bir zihniyet var , hem kendinizi üzüp hemde o kadınlara iftira atıyorsunuz , bu ayıp ediyorsunuz .
Boşanmış kadın = kocalarımızı bizden çalacak kadın 😒

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Çok iyimser bakmam genelde bu konulara ama siz kafanızda kuruyosunuz gibi geldi. Bence ortada bişey yok. Boş durmayın kafanızı bişeylerle oyalayın yoksa insan ona buna takıyo kafayı.

Adami, arabada kimse yanina oturamaz diye tembihlemek nedir ya?
Ozguvensiz olmak tam anlamiyla budur.
Ya da esiniz yanina oturan her kadinin ustune atlama potansiyeli olan biri ve o yuzden korkuyorsunuz, hangisi?
Kusura bakmayin fistik gibi kadindir bu kadar kiskandiginiza gore, ne diye baksin sizin evli barkli cocuklu esinize? Elini sallasa ellisidir :)

Meraba arkadaşlar,
Bence sorun biraz sizde gibi. Babaminda kendi isyeri var ve personeli ön koltuğa oturuyor. Samimiler çünkü günün belli saati bir aradalar. Ha tabi kocanizin gözü disardaysa onu en iyi siz hissedersiniz. Bir de kadın da erkekte bosanabilir bunu etiket yapmak inanın doğru değil. Eşinizi ne kadar korkutmussaniz adam doğru söyleyemiyor.

Bence siz kadına durduk yere takmışsıniz ve yanlış anlıyorsunuz .
Normal değil bu düşünceler + her boşanmış kadınların sizin eslerinize yürüyeceğini düşünüp duran bir zihniyet var , hem kendinizi üzüp hemde o kadınlara iftira atıyorsunuz , bu ayıp ediyorsunuz .
Boşanmış kadın = kocalarımızı bizden çalacak kadın 😒
Boşanmak tabi ki çok normal. Ama bekar ya da evli farketmez karşı cins ile konuşurken laubali olmamalı ve belli bir seviyede durmalı insan bence.

Boşanmak tabi ki çok normal. Ama bekar ya da evli farketmez karşı cins ile konuşurken laubali olmamalı ve belli bir seviyede durmalı insan bence.
Kadın abi demiş kötü bisey yılışık bişey dememiş ki ,abi geçerli değil mi sınır çizme olarak?
Evet iş yeri vs resmiyet olarak bey hanım diyebilir ama kötü niyetli olmadığını belki belirtmek için abi diyordur ,bilemedim ama siz sanki günah alıyorsunuz gibi

Allah aşkına şu boşanmış kadınları bi salın artık. Ne yapsa ters size göre. Ön koltuğa değil de adamın kucağına oturmuş sanki, ne garip kafalar bunlar.
Sarkıntılık durumu olunca malesef takıyor insan. Evet fikir ayrılığı olabilir tabiki. kimisi takar ön koltuğa kimi takmaz. O sırada arabaya binmesi zorunlu bir durum değildi keyfiydi ben de gelcem diye kendi istedi.

o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor.
Allah aşkına bu ne alaka şey mi diyor
Ne de güzel bebe yaparmış agucuk gugucuk hahasjaja

Kadınlık durum yok,bu gider baskasi gelir.Eşiniz sağlam ayakkabı değil. Bence olaylar donuyor 😀 benim eşimde işveren ve kadın sekreter alamaz,şimdi kopurenler olacak ama alamaz çünkü büyük bir ofis değil, yoğun beyaz yaka bir arada çalışsa neyse. Küçük yerlerde işveren ve sekreter olayina karşıyım. Hem çalıştırmaya hem çalışmaya yani 2 taraflı. Çok kafaya takıyorsanız tazminatını verip yollayın,erkek ofis elemanı alsın eşinizde

Valla kadını bilemem de kocanızda çok büyük defo var anladığım kadarı ile. Aldığı hediyeler konusunda yalan söylemesi, yanında çalışan personel hakkında işçi patron mesafesin aşan hareketler için klasik erkek yalanı olan abi kardeş klişesine girmesi falan hep falsolu hareketler. Öncelikle eşiniz adam gibi davranırsa ve niyeti olmazsa hiçbir kadın birşey yapamaz. Ancak her yüzüne gülenin peşine giden adama ne yapsan boş, bugün Ayşe olur yarın Fatma. O yüzden elin kadının günahını almaktan vazgeçip kendi yalancı ve personeli ile gereksiz samimiyetini abi kardeş klişesi ile ört bas etmeye çalışan kocanızı hizaya sokun yapabiliyorsanız

Adabı muaşeret gereği eğer arabayı süren kişiye şoför muamelesi yapmak istemiyorsanız ön koltuğa oturmanız gerekir. Görgü kuralları gereği arkaya oturmak sürücüye saygısızlıktır. Bilginize.
Parfüm ve çakmak olayı şüpheli ama arkasında o kadıncağızın olduğunu sanmıyorum. Bence şüpheliyi başka yerde arıyorsunuz.

Back