- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.664
- 548
Nasıl bakışlar atıyorsa kadına, geriliyordur tabi. Normal.Bana ve cocuguma karsi mesafeli,tavırlı demek istiyor kısaca...şüphelerim iyice arttı diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bakışlar atıyorsa kadına, geriliyordur tabi. Normal.Bana ve cocuguma karsi mesafeli,tavırlı demek istiyor kısaca...şüphelerim iyice arttı diyor
Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Çocuk kocasının kucagındayken seviyormuş ya işteBana ve cocuguma karsi mesafeli,tavırlı demek istiyor kısaca...şüphelerim iyice arttı diyor
Zaten iş yerine 10-15 günde bir gidebiliyorum. Hep bi yanlış hareket görünce diyorum bizim yanımızda böyle biz yokken neler yapıyordur diye. Ama daha fazla uzatmıyorum. Görmezden geliyorum söylemiyorum.Boşanmış her kadını kocalarınıza koşan kadın mı zannediyorsunuz? Siz kocanızın aklına bu tür vesveseleri sokarsaniz olmayacağı varsa da olur
Hediye olaylarına inanmadınız dimi ? Marketten aldım bilmem ne hepsi hikaye. Eşinin 1 gün işyerinde kimle kaldığını araştır,isyerinde kaldigina emin misin ? Isyerinde kalmak ne alaka.bence ayakta uyutuluyorsun.Kadina değil,eşine tak çünkü adam kesinlikle masum değil. Delilleri şimdiden topla bence gidişat belliZaten iş yerine 10-15 günde bir gidebiliyorum. Hep bi yanlış hareket görünce diyorum bizim yanımızda böyle biz yokken neler yapıyordur diye. Ama daha fazla uzatmıyorum. Görmezden geliyorum söylemiyorum.
Bu kişisel bir tercihtir. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz ama ben kıskanıyorum ve yakın görmek istemiyorum. Kadın benim tırnağım olamaz. ama onun da çocuğu var zaten. Çok uzaktan geliyor orda çalışmaya başka bi yer bulabilir aslında. Niye bizimkilere taktı kafamda bu. Dediğim gibi eşime de tabiki yüzde yüz güvenmiyorum.Adami, arabada kimse yanina oturamaz diye tembihlemek nedir ya?
Ozguvensiz olmak tam anlamiyla budur.
Ya da esiniz yanina oturan her kadinin ustune atlama potansiyeli olan biri ve o yuzden korkuyorsunuz, hangisi?
Kusura bakmayin fistik gibi kadindir bu kadar kiskandiginiza gore, ne diye baksin sizin evli barkli cocuklu esinize? Elini sallasa ellisidir :)
Bu konuyu konuşuyorum eşimle hep ama erkeklerin temizlik bulaşık yapamadığını söylüyor. bir de kadın en son ayrılıyor diyorum erken çıksın madem. yok dinletemedimKadınlık durum yok,bu gider baskasi gelir.Eşiniz sağlam ayakkabı değil. Bence olaylar donuyor benim eşimde işveren ve kadın sekreter alamaz,şimdi kopurenler olacak ama alamaz çünkü büyük bir ofis değil, yoğun beyaz yaka bir arada çalışsa neyse. Küçük yerlerde işveren ve sekreter olayina karşıyım. Hem çalıştırmaya hem çalışmaya yani 2 taraflı. Çok kafaya takıyorsanız tazminatını verip yollayın,erkek ofis elemanı alsın eşinizde
"Bizimkilere" derken? Diger adami niye sahiplendiniz? Onuda mi kiskaniyorsunuz?Bu kişisel bir tercihtir. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz ama ben kıskanıyorum ve yakın görmek istemiyorum. Kadın benim tırnağım olamaz. ama onun da çocuğu var zaten. Çok uzaktan geliyor orda çalışmaya başka bi yer bulabilir aslında. Niye bizimkilere taktı kafamda bu. Dediğim gibi eşime de tabiki yüzde yüz güvenmiyorum.
Ya canınıza yazık değil mi biraz sakin olun. Bişey varsa da dünyanın sonuna kadar saklayamaz , bir şekilde düşer önünüze. En emin oldukları anda dökülüveriyor ortaya marifetleri. Böyle kendinizi yiyip bitirecek kadar mı sevmiyorsunuz canınızı sakin olun.Bu konuyu konuşuyorum eşimle hep ama erkeklerin temizlik bulaşık yapamadığını söylüyor. bir de kadın en son ayrılıyor diyorum erken çıksın madem. yok dinletemedim
Sarkıntılık durumu olunca malesef takıyor insan. Evet fikir ayrılığı olabilir tabiki. kimisi takar ön koltuğa kimi takmaz. O sırada arabaya binmesi zorunlu bir durum değildi keyfiydi ben de gelcem diye kendi istedi.
Malesef mesafe 70 km ve eve gelse o saatte otobüs olmuyor mecbur kalmak zorunda diğer gün diğer ortağı geliyor ve o zaman gelebiliyor. Evi taşıyalım diyor ama bu sefer de ben git gel yapmak zorundayım kendi çalıştığım yere. Bebeğim küçük.Eşiniz parfüm ve çakmak konusunda yalan söylemiş. Bu kadın ya da başka biri bilemiyorum ama var birseyler gibi. İşyerinde kalma durumu da masum gelmedi açıkçası. Çok mu mesafe var evle?
Bizi abi gibi görüyor muhabbetlerini de hiç sevmem. Kadının kimsesi yokmuş da bir patronları varmış, abisi gibi görüyormuş onları
Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler.
Sarkıntılık durumu olunca malesef takıyor insan. Evet fikir ayrılığı olabilir tabiki. kimisi takar ön koltuğa kimi takmaz. O sırada arabaya binmesi zorunlu bir durum değildi keyfiydi ben de gelcem diye kendi istedi.
Teşekkür ederim valla yapıcı eleştiri yapanlara.. Zaten benim düşüncem de bu varsa ortaya çıkar. Böyle şeyler gizli kalmaz. Kendime sürekli bunu söylüyorum. Sadece fikir almak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Ama insan salak yerine konmak istemiyor böyle bir durum varsa ya diye.Ya canınıza yazık değil mi biraz sakin olun. Bişey varsa da dünyanın sonuna kadar saklayamaz , bir şekilde düşer önünüze. En emin oldukları anda dökülüveriyor ortaya marifetleri. Böyle kendinizi yiyip bitirecek kadar mı sevmiyorsunuz canınızı sakin olun.
Eşim dedi ki kendi ben de geleyim demiştir kesin dedi. Demekki daha önce öyle söyledi ki. Gezmek istiyor sanırım :)Kadının hangi sırada arabaya binmesi keyfiydi ?
Konunuzda :arabadan inerken gördüğünüzü söylerken ; bu mesajınızda araca ilk başta binerken oradaymış gibi anlatıyorsunuz. Hangisi doğru ?