• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüphelenmem normal mi?

Mesafeyi koyacak olan karşı taraf değil esinizdir öncelikle .
Ayrıca ön koltuğa oturmak istediğinde ne diyecek eşiniz " dur yapma ben evliyim ön koltuk cısss " mi diyecek 😁 pes artık, her boşanan aranıyor diye hele kadınları etiketlemeyin lütfen. Kocanız biseyler karıştırıyor , siz üstüne düştükçe yalana başvurup durmuş , hiç iyi kokular gelmedi doğrusu , o kadın mı sanmam ama ne öyle bir gün ev bir gün işte kalmak.
Zaten ben eşime sürekli çalışanları ile mesafe koruması gerektiğini hatırlatıyorum. Eşime suç buluyorum. Kesinlikle etiketlemem insanları kadın erkek evli bekar hiç farketmez mesafeyi iyi ayarlamalı insan. ben de çalışıyorum ama insanlarla mesafeliyim yılışıklık yapmam arkadaşlarıma ve müdürüme. Yukarıda dediğim gibi eve gelmemesi bi zorunluluk. ya da ben yol çekicem ev ona yakın olcak.

Teşekkür ederim valla yapıcı eleştiri yapanlara.. Zaten benim düşüncem de bu varsa ortaya çıkar. Böyle şeyler gizli kalmaz. Kendime sürekli bunu söylüyorum. Sadece fikir almak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Ama insan salak yerine konmak istemiyor böyle bir durum varsa ya diye.
Adamlar bu kadar düşünse bir gün aldatılacakları ihtimalini bu kadar, başınız hiç ağrımazdı.

Sarkıntılık durumu olunca malesef takıyor insan. Evet fikir ayrılığı olabilir tabiki. kimisi takar ön koltuğa kimi takmaz. O sırada arabaya binmesi zorunlu bir durum değildi keyfiydi ben de gelcem diye kendi istedi.

Eşim dedi ki kendi ben de geleyim demiştir kesin dedi. Demekki daha önce öyle söyledi ki. Gezmek istiyor sanırım :)

Kendi gözünüzle görmediğiniz ,kulağınızla duymadığınız bir olayı; neden kendiniz görmüş gibi anlatıyorsunuz ?

Eşinizin hediye konularında yalan söylediğini düşünüyor ancak bu konuda doğru söylediğine mi inanıyorsunuz ?

Eşiniz , bir başka kadını aşağılayan bir laf söyleyince ; olayı gözünüzle görmüş gibi inanmışsınız.

İnsanların medeni hali (Evli/boşanmış/bekar ) ve cinsiyeti (kadın/erkek ) fark etmeksizin haklarında yargıda bulunmak ve dedikodularını yaparak toplumsal saygınlık ve itibarlarını sarsarken tekrar düşünün.

Eşiniz evi taşıyalım demiş. Bu durumda evinizi taşırsanız; kocanız da haftada birkaç gün evden uzakta kalmaz.

Zaten ben eşime sürekli çalışanları ile mesafe koruması gerektiğini hatırlatıyorum. Eşime suç buluyorum. Kesinlikle etiketlemem insanları kadın erkek evli bekar hiç farketmez mesafeyi iyi ayarlamalı insan. ben de çalışıyorum ama insanlarla mesafeliyim yılışıklık yapmam arkadaşlarıma ve müdürüme. Yukarıda dediğim gibi eve gelmemesi bi zorunluluk. ya da ben yol çekicem ev ona yakın olcak.
Bu sizin hatirlatmalarinizla olacak iş değil , demek ki eşiniz cıvık , iletişimde oldukları da ondan yüz buluyorlar . Kocaman adam sizin yanınızda karşı tarafi asagiliyor ki rahatsız olmayın diye . Bu saatten sonra nerde nasıl davranması gerektiğini ogretemezsiniz . Naçizane tavsiyem içinizde kopan fırtınaları belli etmeden o kadına değil eşinize odaklanarak takipte kalmak . Yoksa bı insan gelen hediyeleri neden yalanlarla geçiştirmeye çalışsın .

"Bizimkilere" derken? Diger adami niye sahiplendiniz? Onuda mi kiskaniyorsunuz?
Sizene milletin nerede çalıştığından, ise nereden gidip geldiginden? İnsanca, medenice iletişim kuran her canliyi kiskanmayin, insanlar konusur, sakalasir bunlar INSANCA seyler. Kocaniza güvenmiyorsaniz bosanin.
Fanus linki falan bırakabilirim, sizi anca o paklar gibi. Son olarak sizin gibi hemcinslerimden cok korkuyorum ya, olmadik laf cikarir insanlarin hayatini 2 dakikada mahvedersiniz. Korkulur.
Diğer adam dediğimde eşimin evli kardeşi zaten. Bizimkiler derken ona da samimi davranıyor. Ona da el şakaları falan yaparken gördüm vurmaya çalışıyor mesela. Laubali hareketler. Beni tabi ki o ilgilendirmez. Dükkanı kadın kapatacağı zaman sürekli arıyor ufacık bi soru soruyor önemsiz. Hatta eşim bunun için mi aradın diyor. Ben de düşünüyorum ki bu saatte biz huzursuz olalım diye arıyor zırt pırt. Daha anlatmadığım bikaç konu var. Benden korkmayın merak etme olmadık laf çıkarmam. İftiradan korkarım. Kimsenin hayatını mahvetmem korkarım öyle. Şu an siz tanımadığınız için içimi döktüm o kadar. Eşimle yüzeysel konuşuyorum. Mesafeni koru çalışanlarınla diye.

Hediye olaylarına inanmadınız dimi ? Marketten aldım bilmem ne hepsi hikaye. Eşinin 1 gün işyerinde kimle kaldığını araştır,isyerinde kaldigina emin misin ? Isyerinde kalmak ne alaka.bence ayakta uyutuluyorsun.Kadina değil,eşine tak çünkü adam kesinlikle masum değil. Delilleri şimdiden topla bence gidişat belli
Hergün görüntülü konuşuruz geç saatlere kadar evet orda yatıyor eminim. Şu an bir zorunluluk var otobüs yok o saatte ve gelemiyor araba bende çünkü bana lazım işe giderken.

Erkeklere hic güvenmem maalesef cogu civik bir gülüse aldanip Yuvasini yikanlari Cok gördüm. Erkekler Niye böyle anlamiyorum. Cakmak ve parfüm olayi benide düsündürürdü. Kadinlar acimasiz olmus Evli bekar hic farketmez Eline gecirebildiklerini hemen kapma cabasinda. Helede erkek zenginse yada durumu iyise. Yilisik kadinlara bende heryerde rastliyorum su aralar. Ablam derki erkek birsey yaparsa uzun süre gecmez kokusu cikar, erkekler gizlemeyi basaramiyorlar. Sizde gözlemleyin neler daha olabilir, telefonunu karistirin yada olmadik anda dükkana gidin gece kontrol edin. Eminim birsey varsa Siz anlarsiniz bulursunuz kesin kokusu cikar uzun sürmez. Kadini isden cikarsinlar belki Akraba tanidik güvenilir birini calisdirsinlar.

Erkeklere hic güvenmem maalesef cogu civik bir gülüse aldanip Yuvasini yikanlari Cok gördüm. Erkekler Niye böyle anlamiyorum. Cakmak ve parfüm olayi benide düsündürürdü. Kadinlar acimasiz olmus Evli bekar hic farketmez Eline gecirebildiklerini hemen kapma cabasinda. Helede erkek zenginse yada durumu iyise. Yilisik kadinlara bende heryerde rastliyorum su aralar. Ablam derki erkek birsey yaparsa uzun süre gecmez kokusu cikar, erkekler gizlemeyi basaramiyorlar. Sizde gözlemleyin neler daha olabilir, telefonunu karistirin yada olmadik anda dükkana gidin gece kontrol edin. Eminim birsey varsa Siz anlarsiniz bulursunuz kesin kokusu cikar uzun sürmez. Kadini isden cikarsinlar belki Akraba tanidik güvenilir birini calisdirsinlar.

Erkeklere güvenmiyor ancak faturayı yine kadına kesiyorsunuz.

Kadın işini yapıyorsa neden işten çıkarsınlar ?

Konu sahibine sordunuz mu , belki aileleri akraba evliliğine sıcak bakıyordur. Çalışanı akrabadan seçmekte çözüm olamaz bu durumda.

İnsanları işinden etmek yerine , eşine mi odaklansa konu sahibi.

Arabaya sizden başkası binince noluyor 🤣🤣 sacmalardan seçmeler . Kadını bilmem de siz bi psikologa falan gidin bence.
Arabayı kendim tırnaklarımla kazıyarak sağdan soldan borç alıp ödeyerek aldım. Eşimin o zaman hiç katkısı yoktu az kazanıyordu. Benim arabam da kadin sinek bile görmek istemiyorum 🤣😂
İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım. O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler 😊🤗

Sadece arabada olsa… sana 100 yüz hak veriyorum. Cok zor durum bir tarafdan süpheleniyorsun tam anlamadin Kim olabilir, kimsenin ekmegiyle oynamak istemem, yalniz kadinlarda biraz fazla olmuyormu erkeklere sirnasiyorlar, süphe cekip bir anneyi zor duruma düsürüyorlar burda kul hakkina girmiyorlarmi? Annenin günahi sucu ne birseyler hissediyorsa süpelenip suclaya bilir?
Bence sakince düsün kardesim, bekle zaman gösterecek, varsada birsey cikar kokusu, bence esine belli etme bir süre sadece gözlemle. Iyi yada kötü herseyi düsün. Gidisata göre karar verirsin delilerin dogru olmali, olursa ne yapacaksin onu düsün herseyi bitirmeyi göze aldiysan söylersin, bitirmek istemiyorsan acma konuyu.

Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Hissettiginize göre var bişeyler. Aldatılıyir olabilirsiniz. Nasıl takipnedersiniz onu bilemiyorum ama.

Bende sizin gibiyim evli bir bayan olarak her zaman karşı cinsle mesafeliyim bu demek değil ki buzdagiyim gülerim konusurum tabi lakin yılışık hareketlere girmem
Bir cok kişi boşanmış diye yazmış olduğunuza tepki vermis evli , eşinden ayrılmış ya da bekar neyi değiştirir ortada hissedilen bir durum var .. yaşananlardan bende rahatsız olurdum kontrolü elinize alın gözlemleyin ...
Yanında çalışan bayan ya da başkası parfüm olayı beni de düşündürdü
Psikologluk bir durumunuz yok onu soylim kurcalamakta haklısınız sizin takintiniz değil bu
Erkek milleti ne kadar güvenebilirsiniz güven olmazsa ilişki sağlam olmaz
Evet güveniyordum ama şimdi güvenimi sarsacak hareketlerde bulundu ve bunun peşindeyim bu kadar

Arabayı kendim tırnaklarımla kazıyarak sağdan soldan borç alıp ödeyerek aldım. Eşimin o zaman hiç katkısı yoktu az kazanıyordu. Benim arabam da kadin sinek bile görmek istemiyorum 🤣😂
İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım.
O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler 😊🤗

Eşinizle konuşun ;bundan sonra evinin erkeği ,çocuklarının babası olsun. O evde çocuklara baksın ; siz de işinize devam edin.

Evde de sineksavarı ihmal etmezseniz , ortam istediğiniz hale gelebilir.

İnsanlar baş başa kalınca bu arabada olsa farklı duygular içine girebiliyor bence ve bunu engellemek lazım. O ortamda bulunmamak lazım şahsi fikrim. Psikoloğa gitmek istiyorum zaten ama önce size bi danışayım dedim arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler 😊🤗
Kafaniz güzelmiş, güle güle kullanın.

Bu arada erkeklere güvenmem eşiniz o kadınla birşeyler yaşıyor ya da yasayacak olabilir ama araba konusunda yazdiklariniz saçmalıktan ibaret. Aldatilacaksaniz bu şekilde engelleyemezsiniz zaten.

Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm
Kadın arka koltuğa otursa,adama şoför muamelesi yapıyor dersiniz eminim. Bana kuruntu yapıyormuşsunuz gibi geldi..

Kadın abi diye hitap ediyormuş işte. Ne desin baba mı? Gerçi anca öyle ikna olursunuz gibi..

Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Ön koltuğa oturamaz sadece o kadın için mi geçerli herkes için mi?

Kadini isden cikarsinlar belki Akraba tanidik güvenilir birini calisdirsinlar
Peki ya kocasının beynini napsın?Ya Adam aldatmaya meyilli ise?
Adamın içinde ve zihninde varsa emin olun ki
O kadın olmazsa bir başkası olur.
AMA OLUR

Bol bol işe gidin eşinizin .şüpheniz varsa lakin bosanmis diye hitap etmeyin bunun bekari bosanmisi evlisi kalmadı artik bu devirde malesef .okuyoruz burda evli olup başkasını seven kadinlari...cokda adama imada bulunup adami sogutmayin ters teper ..biraz emrivaki yapip benim param benim tırnaklarımla odedi derseniz adam kendini maddi olarak tam toparlaninca size yol verir erkk para muhabbeti sevmez

Back