- 29 Kasım 2020
- 91
- 47
- 38
- 29
- Konu Sahibi BesteveAnnesi
-
Boşanınca toz pembe olana kadar baya yorulcaksın yaşarsın herşey güzelde Olur ama boşanacak kadar ne var ortada. Sen fazla dinler olmuşsun pantolonu al git çık bu kadar yani.3 yıldır evliyim tanışma söz nişan hepsi toplam 1 yıl içinde oldu. eşim sayesinde artık kendimi beceriksiz tek başına hiç birşey yapamayan biri gibi hissediyorum. Ben giyinmeyi bilmiyorum ben temizlik yapmayı bilmiyorum ben çocuk bakmayı bilmiyorum... hep böyle. Artık psikolojim o kadar etkilendi ki bi pantolon alıcam eşime soruyorum bu güzel mi bana yakışırmı diye. Ve ya yaptıgım temizliği begenmez ananın evinde böyle görmüşsün yemek yiyip odana geçmişsin olur ( tamam bende çok hamarat degilim ama çalışıyorum eve eşimden daha geç geliyorum neredeyse) çocuk aglar neymiş ben memeye alıştırmışım yok işte çocuk sallanmayı bilmiyor senin yüzünden alıştırmadık olur bıktım artık. Daha sevgililiğimizin ilk günü bana dedigi laf şu ne diye dışarı bakıyon mal mal. Ben o zaman vazgeçmiştim ama ailem çok sevdi eşimi zaten şeytan tüyü var herkes sever onu. Ama ben artık sevmiyorum sanki ev arkadaşım gibi hayal ediyorum onu artık bu hayattan sogudum ohh be ömrümden bi gün daha geçti az kaldı kurtulmaya diyorum sanki ölümüm kurtuluşum oysa maddi olarak ona hiç bir ihtiyacım yok maaşım eşimden yüksek çocuguma annem bakıyor bazen hayal kuruyorum boşanmışım kızımla yazın beraber tatile gidiyoruz paramı kendime harçıyorum kızımla çok mutluyum gerçekten boşanınca böyle toz pembe oluyor mu herşey. Bana fiziksel şiddet uygulamasını ve ya aldatmasını bekliyorum bunlardan biri olsa direk boşicam sanki çocuk oldugu için psikolojik şiddeti boşanmak için yetersiz gibi görüyorum yanlış mı düşünüyorum. Bu arada eşim Bana ev işlerinde yardım eder çamaşırları o asar ben katlarım evi süpürür gezmeyi sever bizi gezdirir kızımı geceleri ben mamasını yediririm o uyutur falan bunlarda iyi yanları sanırım
Bu düşüncemin yanlış olduğunun farkındayım gençliğim elden gidiyor eski mutluluğum kalmadı neden evlenip gül gibi hayatımı mahvettim diyorum sürekli aklım geçmişte ki güzel günlerim de anı yaşayamıyorum o yüzden. Mesela Eşim arada sebepsiz hediyeler gönderir çiçek sepetinden o bile yüzümü güldürmüyor eskiden bana mal mal bakma diyen adam degil mi hani sürekli kavga ettiğimiz adam bu derim içimden. dışımda da teşekkür ederim iştepeki bu düşüncelerini neden faaliyete dökmüyorsun. oh bir gün daha geçti ömrümden diyerek ölüme yaklaşmayı bekliyorsun ama hayata bir kere geliyorsun. böyle hayat geçirmeye değer mi? eğer senin yapamadığını düşünüyorsa kendi en güzelini yapsın bakalım sende ondan öğren.. her şeye birlikte nasıl yetişiyormuş bakalım
Ben her konuya bosan diyenlerden degilim .Henuz sevgiliyken aslinda size ne oldugunu gostermis..Bir esin hanimina saygi duymamasi kucuk bir kusur degil.Sanirim cocugu dusunuyorsunuz o halde konusun edepsizligi bir kenara biraksin.Sizde ona ayna olun yada o size nasil davraniyorsa oyle davranin ve nasil hissettin simdi diyin sakin bir sesle
Bence psikolojik şiddet fiziksel şiddet kadar önemlidir, insanı içine ata ata hasta yaparBu düşüncemin yanlış olduğunun farkındayım gençliğim elden gidiyor eski mutluluğum kalmadı neden evlenip gül gibi hayatımı mahvettim diyorum sürekli aklım geçmişte ki güzel günlerim de anı yaşayamıyorum o yüzden. Mesela Eşim arada sebepsiz hediyeler gönderir çiçek sepetinden o bile yüzümü güldürmüyor eskiden bana mal mal bakma diyen adam degil mi hani sürekli kavga ettiğimiz adam bu derim içimden. dışımda da teşekkür ederim işte
Ben de bu soruyu soruyorum kendime cevabından emin olsam keşke soğuduğum kesin sevgimde git gide azalıyor artık birbirimize karşı saygısızlaşıyoruzSeviyonmu kocani seviyirsun ondan gidemion sevmesen coktan giderdin
Siz kurtulmuşsunuz benim eşimde salatayı hangi bıçakla kestigime karışır bi de inat eder o güzel kesmez bununla kes der. Halbuki bir yılın sonunda benim kestigim bıçagın daha güzel kestigini kabul etti şaşkınım. kahvaltıda domatesin şekline bakar kesimini begenmez yemez. Peyniri küp küp kesmedim diye sana demiştim böyle yemem der ona instagramdaki sunum perileri lazım ben öyl olamıyorumBenim eski eşim böyleydi. Yemek yapmayı o bilir , temizliği o bilir hiçbirşeyi beğenmezdi. Bor gün çamaşır deterjanı alacağız o kadar veriyor hangisi olacağına bir kadın da evin kadını daha ıyi bilir deyince yok ben yıkıyorum ben bilirim dedi. Ay ne zor bu adamlarla yaşamak. Ben de sabah olsa da işe gitsem derdim. Insanın ömrünü tüketiyor böyleleri. Topuklu ayakkabı giydin neden giydin o kıyafet olmadi bu gömlek yakışmadı hep o bilirdi. Bir ara cinnet geçirmiştim resmen. Sabah kahvaltısında domatesi neden öyle doğramışım diye adam birsuru fırça atmıştı bana. Valla çok zor bu adamlar. Gerçekten evin içinde huzursuz bir hayat çekilmiyor.
Eşime dedim hep bahane uyduruyor gitmemek için şimdiki bahanesi korono var bitince gideriz mesela hep erteliyorBiraz çabayla belki terapist ile aşabilirsiniz diye düşünüyorum ..
Neden boşanmak ilk akla gelen oluyor .!
Siz gidin bir başlangıç yapın bi kaç seans sonrası gidişata göre şekillenir düşünceniz.Eşime dedim hep bahane uyduruyor gitmemek için şimdiki bahanesi korono var bitince gideriz mesela hep erteliyor
Psikologlar online hizmet veriyor, ertelemeyin...Eşime dedim hep bahane uyduruyor gitmemek için şimdiki bahanesi korono var bitince gideriz mesela hep erteliyor
Umarım girer gelecek için güzel hayallerim var aslında bi ev almayı planlıyoruz tüm evi baştan düzmeyi kızım büyüyünce teknolojik derslerde projelerde eşim yardım eder benim matematik türkçem iyi okuluna ben yardım ederim bi karavan alır gezeriz diye hayaller kuruyoruz sonra küt benim aklıma geçmişteki kötü anılar geliyor.Baştan söylenen kırıcı sözler içinize yer etmiş
Ve suan eşiniz naparsa yapsın hep aklınızda negatif sözler var
Toplumun dayatmaları var
Çünkü toplum ancak aldatma fiziksel şiddet varsa ayrılmayı normallestiriyor
Sizde bu fikirlerden etkileniyorsunuz
Hoş hangimiz etkilenmiyoruz ki
Değersiz hissetmek biryerde çok çok kötü
Umarım herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?