Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sadece mektubu okuyarak cevap veriyorum: esin hakli!!
bu kadar güzel duygularini ifade eden, bu kadar güzel ilgi bekleyen, seven, yilmayan ve cözüm aramak isteyen bi adam görmedim.

yorumlari okuyacagim birazdan ama lütfen onu hayatina dahil et.

Kendini iyi ifade edebilen bir eş ve bu kadar duyarlı bir mektubu okuyup kim haklı diyen bencil bir kadın.

Bir de hangi doktor baksın? Dahiliye mi?

hahahaha çok güldürdün beni ya doktor baksın diyorlar ama sitede atıyorum 3 doktor var oysa ev hanımlarımız en iyi aşk doktoru

ne kadar yormuşsunuz kocanızı ..:26: Lütfen kusuruma bakmayın ama kocanız sizi seviyor ve ilgi bekliyor bu normal bişey ama ben bu yazıyı okurken sizi çok huysuz oldugunuzu kendinizden başkasını düşünmediğini kanısını çıkardım.. üzüldüm eşiniz adına .. Adamcagız çözüm yolu arıyor. Sizin burda yapmanız gereken şey kendinize biraz çeki düzen vermek.. Bence bitmesini istemiyorsan eşinin bu mektubuna kulak ver.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu devirde boyle erkekmi var.kcini donup yatmiyir.senden ilgi istiyor seni omzunda istiyor.olgun ne istedigini bilen bir erkek.sen inun degerini bilmiyorsun bence.sizde yorgunluk falan derken herseyi ihmal etmissiniz.by cok acik.bir insan bir mektubu bu kadsr net yazabilir.sizu hic syclamamis.olumlu isteklerini bekirtmis.boyle giderse ya aldatir yada ayrilir.adam cocuk bile dusunemiyor sizden.dusunun derim bunu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende iyi bilirim insan nasıl yanında istiyor ilgi görsün ilgilensin istiyor bunlar önemli şeyler ama konu sahibi durumundan çok memnun gibi geldi bana rahatsiz değil bu durumdan ki kim haklı diyebiliyor

bende çok duygulandım gerçekten böyle bir mektup alsam kahrolurdum herhalde çok üzülürdüm ama konu sahibi hiç üzülmemiş hayat işteee

eşiniz haklı bir an önce buna çözüm bulmalısınız yoksa başka birisine gider benden söylemesi

Şunu merak ediyorum ben..
Başlığınızda doktor kadınlar yardım diyorsunuz..
Neden doktor kadınlar??
Biz kadın değil miyiz.
Ya da bizim sorumluluklarımız yok mu.
Bir tek siz mi yoğunsunuz ve ilgi göstermeme hakkına sahipsiniz?
Başlığa bakınca hastalığınızla ilgili bişey soracaksınız zannettim.

Son düzenleme:
bu mektup bana gelse ben ağlardım emin olun.. eşiniz duygularını çok açık bir şekilde ifade etmiş sadece istediği sizinle olmak bunu da ona çok görmemelisiniz bence.. kendinizi onun yerinize koymayı deneyin.. siz hiç mi özlemiyorsunuz daha önce birlikte yaptığınız şeyleri? tamam çok yoğun çalışıyormuşsunuz gerçekten zor bir durum bu kolay değil Allah güç kuvvet versin.. ama size bu yorgunluğunuzu attıracak bir kişi varsa oda eşiniz bir şeyler paylaştıkça daha güzel günleriniz olur inşallah..

Kızkardeşim doktor. O tıp okumadan ya da bu mesleğe adım atmadan doktorluk ile ilgili hiç bilgimiz yokmuş. Yoruluyoruz kelimesini çok sallamamışız bence. Ne zaman kardeşim koşuşturmacanın ortasında benim iki katım yiyip sıfır bedene eriyince, gözlerinin feri gidip çökünce, hiç uyumadan nöbetten nöbete koşturup aynı evin içinde görüşememeye başlayınca anladık doktorluk neymiş. O yüzden ben sizin doktor bayanlar bakın demenizi anlıyorum. Bir doktorla bu kadar yakın olmadan da insanların bunu anlayamamasını da anlıyorum.
Kardeşim kendisi gibi bir doktorla evlendi ki genellikle böyle yapıyorlar çünkü içinde olmadan anlaması çok zor. Kardeşimin bir arkadaşının eşi mühendis. Duyduğumda baya şaşırmıştım nasıl idare ediyorlar diye ki görünen o ki idare etmesi oldukça zor.

Eşinizin mektubundan baya etkilendim. Özellikle kendini bu kadar iyi ifade eden bir erkek olması güzel. Satır aralarında gene erkek saçmalamaları var -benle ilgilenmezsen ev işlerine de yardım etmem, bana portakal soyacak eş istiyorum- gibi ama genel olarak etkileyici bir mektup. Şimdi bildiğim kadarı ile sizin bu yoğunluğuz sonsuza kadar sürmüyor, Bir süre sonra nöbetleri çömezler daha çok tutup sizin nöbet sayınız azalabiliyor. Hem o zamanlar nispeten erken de çıkacaksınız 4 buçuk gibi. Yani mühim olan bu yoğun zamanı atlatmak.

Şimdi öncelikle haklı mı diye düşünün. Yani cidden birlikte hiç bir şey yapmıyor musunuz? Yoksa biraz ajitasyon mu var?
Bir de misal kendi eşimle beni düşündüm. İkimiz de mühendisiz ve oyun severiz. Bazen bir cumartesi olur, yemek yeriz sonra o oyuna ben oyuna akşam yemeğinde görüşürüz. Yani hiç oyun moyun sevmeyen biri olsaydı beni hayatta anlamazdı. Ya da evde kocalarına oyun yasağı koyan kız arkadaşlarım da var. Biraz ortak zevklerde bitiyor sanırım.

Sporu birlikte evde yapmayı teklif edebilirsiniz. Ya da birlikte bir spro klübüne yazılmayı ya da birlikte yüzmeye gitmeyi. Dİyet demek her zaman salata yemek demek değildir. Az ölçüde yiyebileceğiniz yemekleri yapabilirsiniz. Birde sporumdan vazgeçmek istemiyorum diyorsanız instagramdır falan cep telefonunu bir kenara bırakmalısınız. Her hafta en az bir kez bir şeyler planlayın. Sinema olur, tiyatro olur ya da sadece yakın bir yerde ormanlık bir alanda yürüyüş gibi bir şey olur. Sonra ayda bir nöbetlerinizi arkadaşlarınızla ayarlayıp haftasonunuzu boşaltabilirsiniz. Bir haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz.

Ama her şeyden önce bir konuşun. Ona hak verdiğiniz yönleri söyleyin.Hak vermediğiniz itici gelen noktalar varsa ki bence ev işlerine yardımcı oluyorum ilgilen diye ilgilenmezsen olmam çok itici. Bir de o çiçek ekerken yanımda dur diyormuş ya, o zaman siz de spor yaparken yanımda dur diyebilirsiniz. Yani her insanın hobisi bir olmak zorunda değil ki ya da o hobiyi birlikte yapmak zorunda değil. Bu hobimi yaparken yanımda dur demek saçma bence. Yani mektup ilk okuyunca süper gelse de azıcık da ajitasyon var gibi.

Son düzenleme:

tek derdi kendi demiş hala tövbe yarabbim
erkeği bu kadar aç bırakmamak lazım bazı şeylere

Bir atasözü derki ; Ya bu deveyi güdeceksin ,Yada bu diyardan gideceksin süşikayetlenip duracağınıza azıcık çözüm insanı olun da yuvanızı kurtarın sizide eşinizde en iyi siz tanırsınız ,yazık etmeyin eşinizi anlamaya çalışın Yada boşanın adamda rahat etsin sizde

Eşiniz %99 haklı o %1'i de neden vermedim tam bilmiyorum. Bu kadar güzel düşüncelerini, duygularını dile getiren, çıkar yol bulmaya bulmaya çalışan bir eşiniz var ve siz hala sorununuzun çözümünü burada mı arıyorsunuz ? Bence öncelikle sosyal medyadan biraz uzak durun, hatta mümkünse tamamen kapatın. Eşiniz sizi seviyor, sizinle beraber olmak istiyor, zaman istiyor, ilgi istiyor ve emin olun siz bunları ona vermezseniz istediklerini fazlası ile ona verebilecek bir kadın mutlaka karşısına çıkar. Acı ama gerçek bu, etrafınıza bakın, kadınlara bakın siz bu yoğunluk içinde çalkalanırken bir de bakmışsınız eşiniz artık sizden hiç bir şey istemiyor, o zaman durun ve aynaya bakın. O sizin kocanız, çocuğunuz, arkadaşınız ya da kardeşiniz değil. Ona ayrıca ilgi ve alaka göstermek zorundasınız. Yeri gelirse nazına oynamalısınız, eşiniz açıkça yazmış zaten size çözüm yollarını, sorunun sebeplerini. Bence bu akşamdan tezi yok onunla bu konuyu konuşun, ancak onun yardımıyla ve sizin istemenizle aşarsınız bu durumu...

bana yazılmadıgı halde ağlayasım geldi.ayyy ben de ilgilenmesem eşim böyle mektup yazar mı ki bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…