Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konuyamı yazmış kadın anlamadım ismi ne

Çok dişil hareketler değil mi bunlar, kocam yapsa yatağa girmem.
Bence de bu kadar detaylı açıklama yapmak kadına yakışır. Erkek dediğin haklısın hayatım der.
Ben benim oğlana uzun uzun hatasını anlattığımda o bile anne iki tane çarp ağzıma konuyu kapatalım diyor.

üsteki yorumum için sorry :))

Kocam bana bu kadar uzun mektup yazsa onu bile okuyamam. İçim daraldı mektubun uzunluğuna.
Ne çok derdi varmış adamın

'Evliliğim bitsin istemiyorum, ama olmuyor da' demişsiniz mektuba başlamadan. Eşinizin düşüncelerini yazdıklarından az çok anlayabiliyoruz, ancak bir de sizin ne düşündüğünüze odaklanmalı. Kimse boşanmak için evlenmiyor, bitmesini istememenizi anlıyorum ancak bu durum alışkanlıkların ve düzenin bir anda bozulacak olmasından mı kaynaklanıyor yoksa eşinizi çok sevmenizden mi? Sanki eşinizi çok sevdiğiniz için evliliğinizin bitmesini istemiyor olsanız, bu mektubu paylaşıp görüş alma gereği duymazdınız veya 'olmuyor da' ifadesini kullanmazdınız gibi geldi bana.

Eşinizi kendi eşime çok benzettim. O da 'tüm gün yoruluyorsun, bana ancak posan kalıyor' ve 'eve koşarak geliyorum ve beni gülen bir çift göz karşılasın diye anahtarla açmak yerine zile basıyorum' gibi ifadeler kullanmıştı bundan birkaç ay önce yaşadığımız bir tartışmada. Halbuki ben de her seferinde 'yahu bu adam neden şu anahtarlarını cebinden çıkarmaktan aciz' diye düşünüp duruyordum kapıyı açmaya giderken. Hiç aklıma gelmezdi sebebin bu olacağı.. O bana bu cümleyi kurduğundan beri adam da aynı, çalan zil de, ama hep bi mutlu açar oldum o kapıyı.. Yani bazen sorunlar yalnızca ufak bi 'kendini ifade etme' ile çözülebiliyor mucizevi şekilde.

sizi bencillikle suçlamış

Mahmut abi biliyorum 2014te acmissin bu konuyu ama sen haksızsın ve sana laflar hazırladım. Kızcağızi biraz rahat bırak. Bırak da ayda bir servisce öğle yemeğine çıksınlar. İkincisi zeytin çekirdeklerini çıkartmak nedir? Her akşam 1 saat wcye gidip karına spora gitme instagrama bakma demek nedir? Hayallerimizdeki koca gibi yazmışsın ama değilsin be Mahmut abi.

Dövmelik koca modeliymiş kendileri. O kadar nöbete can mı dayanır ya. 36 saat nöbet korkunç bir şey. Önce adama üzüldüm sonra kadına üzülmemiz gerektiğini anladım. Zor hayatlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…