Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evdeki kadın işlerini bile yapan bir adam...
sırf onla zaman gecirmeniz için...
ama siz hala kim haklı davasındasınız...
adam haklı desek degişip eşinize zaman ayıracakmısınız...
yada siz haklısınız diyip eşinizle evliliğinizi dahadamı sorunlu hale getirceksiniz....

evlilik fedakarlıktır... yuvayı dişi kuş yapar...

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

bunun üzerine sanırım söylenecek bişey yok.
bu yazılanlara rağmen eşinizi 'tek derdi kendi' diyerek bencillikle suçluyorsunuz.
bence o mektubu bir daha okuyup biraz düşünmenizde fayda var.çünkü kaç sayfa yazıldı ve size haklısınız diyen kimse olmadı.

bir yerde hata yapıyorsunuz.ama nerede?biz bulduk.sizinde bulmanızı diliyorum.

Bende kendim icin cok birsey yapamıyorum ki.vaktim kalmıyor.bir tek sporum var.oglenleri de yemege gidiyoruz hastaneden arkadaslarla bazen.hatta anneme bile on gunde bir gidiyorum.spora da kendisi de izin verdi.ama şimdi de pilim bitiyor diye sikayet ediyor.

bence harika yorumlarınız var :13:
takibimdesiniz

"Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtiyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum."

Siz hala kim haklımı diye soruyorsunuz??
Sizin roller değişmiş, genellikle biz bayanlar bu durumdan şikayet ederiz..
Ama sizinki tam tersi şaka gibi ya gerçekten.
Demek ki böyle adamlarda varmış..
Ve size demişya "bende kendi halime dönersem hiç toparlanamayız"
İşte burda çok haklı ama bunu yapmak yerine size kendini ifaede edip bazı şeyleri
düzeltmeye çalışıyor.. Gerçekten çok taktir ettimm..
İlgiye aç kalmışş eşiniz..
Bence biran önce kendinizi şöyle bir silkeleyin ve kendinize gelin..
Yoksa eşiniz kaybedebilirsiniz...

kim mi haklı?
pardon da senin neren haklı?
eşin seni ilgisizlikten aldatan bi adam olsaydı daha mı iyidi?ha bak o zaman haklı olurdun!
ama adam sana derdini anlatan doğru düzgün bi mektup yazdı diye haksız mı oldu!
bence sen bu adamı hiç sevmemişsin canım, adamın onca yakarışından sonra
daha kim haklı kim haksız derdine düşüyosun, evliliğinde çanlar çoktan çalmaya başlamış
onu bile göremiyosun.
kimse kimsenin peşinde hayat boyu koşmaz.
bunu yazarak eşin sana ve evliliğine karşı görevini yapmış ama sen onu da anlayamadın
bence gariban adamı azad et de gitsin, hayatı senin ellerinde sönmesin boşuna.

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

İnanmıyorum
Adamın derdi sizle vakit geçirmek
Yani hiç mi özlemiyorsunuz onunla bir şey paylaşmayı
Evde spor yapın ne olacak ya da öğle aralarında iş yerleriniz yakınsa gelsin beraber yiyin
Adam bana mantı yap, sarma yap dememiş ki senle olalım domates ekmek yiyelim ama yoruldum deyip benden uzak durma diyor

ben çok üzüldüm ya

bende çok üzüldüm konu sahibi ne kadar kıymet bilmez bir insan hayret ediyorum

spora onu da götürün birlikte yapın sporunuzu ya da spor olarak yüzmeyi tercih edin.biliyor musunuz sadece zamanı olmayan siz değilsiniz.benim bir çocugum var kocam yere çatal düşürse onu bile almaz.spora gitmeyi çok istiyorum çünkü ihtiyacım var ona izin yok biz ne olacagız diyor.klozete bile birlikte oturacagız nerdeyse, markete bile tek başına gitmez sap gibi beni tek yolladın der.kızı ve bana bagımlı nerdeyse bu beni çok bunaltıyor mu bunaltıyor ama her şeyin bir bedeli var onun yanında deli gibi bir sevgisi vardır onun için deger, Allah sağlık sıhhat versin huzur versin çabaladıktan sonra aşılmayacak bir şey yok ama şunu belirteyim "ben doktorum işim çok agır bunu böyle kabul edecek" diye düşünüyorsunuz.benim kzı kardeşim de doktor ve o da sizin yaptıgınız hataları yapıyor.inşaallah biraz farklı açılardan bakabilirsiniz.

böle adamlar varmı ya şaka gb 2 nisan ama

eşinle ilgilen alah allah ya madem ilgilenmicektin evlenmeseydin kardeşimyazık adama ya ay allahım kimine kavun kimine kelek işte puff

ne güzel bir kalem...ne içten bir yazıı...aslında ne kadar şanslı olduğunuzu ince fikirli bir eşe sahip olduğunuzun farkında bile değilsiniz,,,yazık

bu kadar kendini dilek ve isteklerini anlatan bir eşe ayırdığınız dakikalar bile saat gibi gelecektir eminimm,,,çok özlemlii bi yazıı

ama sizin bakış açınızı duygularınızı bencil gördüm kusura bakmayın....

evliliğinizin fedakalığı nerde

Benim eşim de polis memuru bazen 12 12 çalışıyo sabah işten geliyo akşam tekrar gidiyo ama biz birlikte vakit geçirmek için tüm yolları deniyoruz gerekirse 2 saat uyuyp kalkıyo bizimle vakit geçirmek için ben de öğretmenim saat 4te çıktığımda eşimin 6.30da işe gitmesi gerekiyo ve yarım saat daha birlikte vakit geçirmek için çalıştığım köye gelip beni alıyo ordan kreşe çocuğumuzu almaya gidiyoruz kendimize fırsat oluşturuyoruz...evlilik iki kişilik tek başına planlar yapmak için bekar olmak lazım eşim işleri varsa hep ben okuldayken yapmaya çalışır hafta sonlarına gelince ayda bir kez bile zor denk gelir ikimizin de evde olduğu hafta sonu.... yengem hemşire abim her nöbetinde çocukları alır ziyarete gider... yarım saat bile olsa birlikte vakit geçirmek için çünkü yengem de eşim de nöbetten eve geldiğinde biz çocuklarla evden çıkmış oluyoruz o zaman neredeyse 24 saat geçiyor aradan.. zamanım yok bahane değil bence öğle yemeğini birlikte yiyebilirsiniz izin gününüzde eşinizin yanına uğrayabilirsiniz...

bende çok üzüldüm konu sahibi ne kadar kıymet bilmez bir insan hayret ediyorum

valla ben çok iyi anlıyorum durumu
bereket eşim sarsınca kendine geliyor vakit ayıramadım sana deyip telafi ediyor
ama mesela seçimde görev aldığında bile kıyametleri kopardım pazar tek boş günümüz nasıl alırsın vs
ya insanın içinden bir şey kopuyor bir heves işten gelsin diye bekliyorsun, gözün kapıda oluyor eminim sen de anlarsın uzaktasınız
en ufacık onsuz bir şeyle heba etmeyeyim de doyayım diyor
ne güzel söylemiş adam
"sana doymadan bir ömür..." diye

ne bileyim yanımdayken pazartesi okula gidecekse sabah 4de yola çıkıyor o saate kadar uyumuyoruz mesela gibi...

Son düzenleme:
bende yarım saattir sizin yazdığınız yorumları beğenmeye çalışıyorum ama sistem hata veriyor:)
çözümü böyle buldum.

beğendimm,beğendimm,beğendimmm:)

İlaç gibi geldi gerçekten birazcık sinirlerim gerilmişti gerçekten cok iyi geldi sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…