Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinizin yazdıklarından sonra yoğunluğunuzu anlatmanızın bir önemi kalmadı.

çünkü o kadar yoğunluk içinde nelere vakit ayırabildiğinizi yazmış eşiniz.

durum çok ortada.dizi yerine eşinizi,spor yerine eşinizi tercih etmezseniz korktuğunuz başınıza gelecek.
evet herkesin kendine ait küçükte olsa bir yaşam alanı olsun.ama spora 3 değil 1 gidin.haftada 4 dizi değil 1 takip edin.
çözüm sizde.

Bizde eşimle sık sık bu sorunları yaşıyoruz.gün boyu aramıyorum,akşam başka işlerle meşgul oluyorum,kendimle alakalı faaliyetlerim çok olduğu zamanlarda özellikle.çocuk gibi küsüyordu banason bir yıldır toparladım evde spor yapıyorum,hafta sonlarıda onunla kalmaya özen gösteriyorum.hep ben merkezciliğimden uzaklaşıyorum,onunda isteklerine önem veriyorum.önceleri anladım ki ben bu adamla bişi yapmaktan hoşlanmıyormuşum .ama artık çok şükür aştık...birliktede çok güzel şeyler yapbiliyormuşuz.

Eşin kendini mükemmel ifade etmiş bence. Bu mektuptan tek anladığım senden ilgi bekliyor. Açık net.

Seni gerçekten seviyormuş gibi duruyor yazdıklarına bakılırsa hissettiklerini ve isteklerini incitmeden suçlamadan ifade etmeye çalışmış

Sevgi aşk aile vs sevigiyle ilgiyle beslenen olgulardır o nedenle vakit kaybetmeden harekete geçmeni öneririm.

Not: Sadece bu mektuba dayanarak söylüyorum çok şanslısın bu şansı heba etme bunun için bazı fedakarlıklar yapman gerekse de.

Guzel diyorsunuz da.iki uç ayakkabısı aynı anda kapının onunde olur iceride tabiki.son zamanlarda kaldırmaya başladı giyinmediklerini ama bu sefer de kalan tek ayakkabının ucu halıya geliyor Hali kirleniyor.temizligi ben yapmıyorum ama yinede kızıyorum.
Bulaşık yıkamaz.ama yediğini toplar lavaboya koyar.
Saksıda domates biber yetiştirmeye bayılır.ama etraf hep toprak böcek oldugu icin çıldırıyorum yalnız bırakıyorum.buna kızıyor.
O cicek ekerken ben dizi izlemek istiyorum.buna kızıyor.

Şu mektuptan sonra oturup ''harika bi eşe sahibim'' diye mutlu mutlu devam etmeliydiniz :)
Sizi, sadece sizin ilginizi isteyen açık yüreklilikle, kendini çok iyi ifade eden ve sizi hiç kırmamaya çalışıp aynı ölçüde seven bir eşiniz var..
Maşallah.
Yani zamanınızdan ayıracaksınız bu kadar basit.
Mesela instigram mı nedir, onu oynayasın diye değil demiş eşiniz, e bi zahmet o vakti eşinize ayırın.

eşiniz haklı bence
her ikinizin de işleri yoğun ve yorucu sanırım öyle söylemişsiniz.
peki işten arta kalan zamanlar?

evet evlilik dahi olsa iki kişinin tam anlamıyla birbirlerine tabi yaşamaları iyi değil ama her koşulda önceliğiniz yuvanız olmalı.

adamcağız sizden sadece ikinize ait bir zaman istiyor
evliliğinizi kurtarmaya çalışıyor
alternatifler sunuyor
bir de oturup mektup yazmış yazık
bence eşinize O'nun gerçekten eşiniz olduğunuzu hissettirmeniz lazım.
biraz kendinizden fedakarlık edin
eşiniz bunu hak ediyor

Birde şu diyet olayını fazla abartmadan yapalim bayanlar lutfen. .birgün diyet bozuldu diye 5 kilo almıyoruz ki;-) bende dikkat ediyorum çokta kilo verdim ama evde eşime ve 2 kizima herşeyi yaptım kendim yemeden. .erkekler diyet ten bahsetmek ten hiç hoşlanmıyorlar, bahsedip dursam eşimde geriliyor. .kendi yapamıyorda

Bütün bunlar sudan seyler. Konuşarak halledilebilir.

Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Diziyi internetten de izleyebilirsiniz.

Ben sırf eski eşimin gönlü olsun diye playstation oyunları öğrenip, galatasarayın ilk 11ini ezberlemiştim

Kaçan kovalayan meselesine döndürmeyin ilişkinizi.Eşniz çok yıpranır ve birgün bıkar.İlşkide karşılıklı doyum almak gerek.O şuan doyum almıyor.Ve çok güzel ifade etmiş kendini..

Son düzenleme:

ne guzel anlatmış derdini isteğini.bir çocuk gibi üzüldüm açıkcası niye mi üzüldüm sizi bu kadar önemseyen biri için daha fazla çabalamadıgınız için.erkekler çocuk gibidir derler yaa burda onu daha çok gördüm

Normal vakit geçirseniz bukadar yokluğunuzu hissedip çiçek ekerken yanınızda istemez.Ama hayatında yok gibisiniz onun.Yazdıklarından anlıyorum ki.

hayat toza toprağa kafayı takacak kadar uzun değil maalesef.gözmezden gelin.bu durumla eğlenip gülebilirsiniz bile.
ki ben çok titiz olmama rağmen söylüyorum bunları.çünkü biliyorum ki hayat kısa.
siz doktormuşsunuz.bunu benden iyi bilirsiniz

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

Vaktiniz bu kadar değerliyse TV'yi evden kaldırarak ilk adımı atın bence.

TV , instagram, facebook hiç birisi elzem değil. Bunlara ayırdığınız zamanı eşinizle geçirebilirsiniz.

Adam kendini müthiş ifade etmiş; sizin de benzer bir mektupla yanıtınız yoksa, buradan size hak vermek zor olacak. Anlattığına göre sanki o yokmuş gibi yaşıyorsunuz, kavgalar hariç.

Eşin çok haklı, gözlerim doldu okurken
Benim eşim de çok çalışıyor ve ben o kadar iyi anlıyorum ki eşini
İnsan ufacık zamanını başka yere çar çur etmek istemiyor onla geçecek olan zamanından feragat edemiyor
Açık açık ilgiye muhtacım diyor eşin, hem de böylesine güzel ve çözüm sunan bir dille..

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

demeyin zor değil inanın bu.onun beklediği yorgundum ama aşkım senin için yaptım, hatta seni gorunce yorgunlugumu unuttum demenizi bekliyor.yani aslında normalde de boyle hissetmeniz lazım daha yeni evlisiniz uzun süreli ilişkinin de bu noktaya gelmeniz de payı var

Herşey bu kadar ortada açık ve netken nasıl kim haklı diye sorabiliyorsunuz.
Doktor olduğunuza göre, eğitiminizden söylenileni çok iyi anlayabilecek zekaya sahip olduğunuz aşikar.

Anladım. .beraber yemek yapalım fln demiş ya ondan salata fln dedim..bence siz artık vakit ayırıp bu sorunu aşacak siniz seviyorsunuz birbirinizi. .Allah başka dert vermesin. .

Esiniz aslinda kadinlarin yakindigi dertten,ilgisizlikten yakiniyor bir erkek olarak.
Sasirdim dogrusu ve esinize gipta ettim.

Lütfen esinizin kiymetini bilin diziye kk'ne veya arkadaslariniza ayiracaginiz zamandan kisip,ona zaman ayirin.
Emin olun bircok kadin sizin esinizin düsüncelerine sahip bir es hayal ediyordur
Rabbim mutluluklar versin :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…