Benim eşim de polis memuru bazen 12 12 çalışıyo sabah işten geliyo akşam tekrar gidiyo ama biz birlikte vakit geçirmek için tüm yolları deniyoruz gerekirse 2 saat uyuyp kalkıyo bizimle vakit geçirmek için ben de öğretmenim saat 4te çıktığımda eşimin 6.30da işe gitmesi gerekiyo ve yarım saat daha birlikte vakit geçirmek için çalıştığım köye gelip beni alıyo ordan kreşe çocuğumuzu almaya gidiyoruz kendimize fırsat oluşturuyoruz...evlilik iki kişilik tek başına planlar yapmak için bekar olmak lazım eşim işleri varsa hep ben okuldayken yapmaya çalışır hafta sonlarına gelince ayda bir kez bile zor denk gelir ikimizin de evde olduğu hafta sonu.... yengem hemşire abim her nöbetinde çocukları alır ziyarete gider... yarım saat bile olsa birlikte vakit geçirmek için çünkü yengem de eşim de nöbetten eve geldiğinde biz çocuklarla evden çıkmış oluyoruz o zaman neredeyse 24 saat geçiyor aradan.. zamanım yok bahane değil bence öğle yemeğini birlikte yiyebilirsiniz izin gününüzde eşinizin yanına uğrayabilirsiniz...
tek derdi kendi demiş hala tövbe yarabbim
erkeği bu kadar aç bırakmamak lazım bazı şeylere
bence debir de bana şey gibi geldi ; mesleğinin verdiği bir havalar yoğunum falan tavırları var gibi geldi
bana yazılmadıgı halde ağlayasım geldi.ayyy ben de ilgilenmesem eşim böyle mektup yazar mı ki bana
Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorluk yoğun meslek evet de onun kadar yoğun olan bazı meslekler de var. tercihe bağlı.
neyse ben gideyim de eşimi yarım saat görebilmek ve bir çay içmek için yol tepeyim :109:
bu kadarda konu sahibinin üstüne gitmeyin isterseniz yok bulmuşta bunuyo yok bize bölesi nasip olmaz bencil falan
kimse bu zamana kadar ne yaşadığını bilemez belkide eşi gerçekten çok bencildir
evet bende bu mektuba üzülüdüm eşinide haklı buldum ama
yapışık ikiz gibi her işi de beraber yapamazlar ki herkesin bir hayatı var
karşımızdaki 9-5 çalışan bir memur diil 24 saat de 1 çalışan bir doktor...
Yorumlarınızı biraz daha törpüleyelim bence lütfen
Şunu merak ediyorum ben..
Başlığınızda doktor kadınlar yardım diyorsunuz..
Neden doktor kadınlar??
Biz kadın değil miyiz.
Ya da bizim sorumluluklarımız yok mu.
Bir tek siz mi yoğunsunuz ve ilgi göstermeme hakkına sahipsiniz?
tamam da canım geriye kalan zamanı nöbetten sonraki zamanı ne yapıyor nöbette o adama 2 mesaj atsa o adam onada kanacak inan bana