Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evdeki kadın işlerini bile yapan bir adam...
sırf onla zaman gecirmeniz için...
ama siz hala kim haklı davasındasınız...
adam haklı desek degişip eşinize zaman ayıracakmısınız...
yada siz haklısınız diyip eşinizle evliliğinizi dahadamı sorunlu hale getirceksiniz....

evlilik fedakarlıktır... yuvayı dişi kuş yapar...

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

bunun üzerine sanırım söylenecek bişey yok.
bu yazılanlara rağmen eşinizi 'tek derdi kendi' diyerek bencillikle suçluyorsunuz.
bence o mektubu bir daha okuyup biraz düşünmenizde fayda var.çünkü kaç sayfa yazıldı ve size haklısınız diyen kimse olmadı.

bir yerde hata yapıyorsunuz.ama nerede?biz bulduk.sizinde bulmanızı diliyorum.

Bende kendim icin cok birsey yapamıyorum ki.vaktim kalmıyor.bir tek sporum var.oglenleri de yemege gidiyoruz hastaneden arkadaslarla bazen.hatta anneme bile on gunde bir gidiyorum.spora da kendisi de izin verdi.ama şimdi de pilim bitiyor diye sikayet ediyor.

Siz bu kelimeleri çekinmeden kullanarak benden daha az mı itici oluyorsunuz?

Kaç yıldır şu forumdayım, anlaşamadığım bir sürü insan oldu ama kimseye hele hele hamile bir kadına "iticisin" demedim.

Bilmukabele.

bence harika yorumlarınız var :13::KK19:
takibimdesiniz :KK51::KK49:

"Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtiyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum."

Siz hala kim haklımı diye soruyorsunuz??
Sizin roller değişmiş, genellikle biz bayanlar bu durumdan şikayet ederiz..
Ama sizinki tam tersi şaka gibi ya gerçekten.
Demek ki böyle adamlarda varmış..
Ve size demişya "bende kendi halime dönersem hiç toparlanamayız"
İşte burda çok haklı ama bunu yapmak yerine size kendini ifaede edip bazı şeyleri
düzeltmeye çalışıyor.. Gerçekten çok taktir ettimm..
İlgiye aç kalmışş eşiniz..
Bence biran önce kendinizi şöyle bir silkeleyin ve kendinize gelin..
Yoksa eşiniz kaybedebilirsiniz...

kim mi haklı?
pardon da senin neren haklı?
eşin seni ilgisizlikten aldatan bi adam olsaydı daha mı iyidi?ha bak o zaman haklı olurdun!
ama adam sana derdini anlatan doğru düzgün bi mektup yazdı diye haksız mı oldu!
bence sen bu adamı hiç sevmemişsin canım, adamın onca yakarışından sonra
daha kim haklı kim haksız derdine düşüyosun, evliliğinde çanlar çoktan çalmaya başlamış
onu bile göremiyosun.
kimse kimsenin peşinde hayat boyu koşmaz.
bunu yazarak eşin sana ve evliliğine karşı görevini yapmış ama sen onu da anlayamadın
bence gariban adamı azad et de gitsin, hayatı senin ellerinde sönmesin boşuna.

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

İnanmıyorum :KK50:
Adamın derdi sizle vakit geçirmek
Yani hiç mi özlemiyorsunuz onunla bir şey paylaşmayı
Evde spor yapın ne olacak ya da öğle aralarında iş yerleriniz yakınsa gelsin beraber yiyin
Adam bana mantı yap, sarma yap dememiş ki senle olalım domates ekmek yiyelim ama yoruldum deyip benden uzak durma diyor

:KK43:

ben çok üzüldüm ya

İnanmıyorum :KK50:
Adamın derdi sizle vakit geçirmek
Yani hiç mi özlemiyorsunuz onunla bir şey paylaşmayı
Evde spor yapın ne olacak ya da öğle aralarında iş yerleriniz yakınsa gelsin beraber yiyin
Adam bana mantı yap, sarma yap dememiş ki senle olalım domates ekmek yiyelim ama yoruldum deyip benden uzak durma diyor

:KK43:

ben çok üzüldüm ya

bende çok üzüldüm konu sahibi ne kadar kıymet bilmez bir insan hayret ediyorum :KK14::KK14:

spora onu da götürün birlikte yapın sporunuzu ya da spor olarak yüzmeyi tercih edin.biliyor musunuz sadece zamanı olmayan siz değilsiniz.benim bir çocugum var kocam yere çatal düşürse onu bile almaz.spora gitmeyi çok istiyorum çünkü ihtiyacım var ona izin yok biz ne olacagız diyor.klozete bile birlikte oturacagız nerdeyse, markete bile tek başına gitmez sap gibi beni tek yolladın der.kızı ve bana bagımlı nerdeyse bu beni çok bunaltıyor mu bunaltıyor ama her şeyin bir bedeli var onun yanında deli gibi bir sevgisi vardır onun için deger, Allah sağlık sıhhat versin huzur versin çabaladıktan sonra aşılmayacak bir şey yok ama şunu belirteyim "ben doktorum işim çok agır bunu böyle kabul edecek" diye düşünüyorsunuz.benim kzı kardeşim de doktor ve o da sizin yaptıgınız hataları yapıyor.inşaallah biraz farklı açılardan bakabilirsiniz.

:KK9::KK9::KK9:böle adamlar varmı ya:KK52::KK52::KK52: şaka gb :KK52:2 nisan ama:KK37::KK53:

eşinle ilgilen :KK47:alah allah ya madem ilgilenmicektin evlenmeseydin kardeşim:KK47:yazık adama ya ay allahım kimine kavun kimine kelek işte puff:KK14::KK14:

Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin

ne güzel bir kalem...ne içten bir yazıı...aslında ne kadar şanslı olduğunuzu ince fikirli bir eşe sahip olduğunuzun farkında bile değilsiniz,,,yazık

bu kadar kendini dilek ve isteklerini anlatan bir eşe ayırdığınız dakikalar bile saat gibi gelecektir eminimm,,,çok özlemlii bi yazıı

ama sizin bakış açınızı duygularınızı bencil gördüm kusura bakmayın....

evliliğinizin fedakalığı nerde

Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin

Benim eşim de polis memuru bazen 12 12 çalışıyo sabah işten geliyo akşam tekrar gidiyo ama biz birlikte vakit geçirmek için tüm yolları deniyoruz gerekirse 2 saat uyuyp kalkıyo bizimle vakit geçirmek için ben de öğretmenim saat 4te çıktığımda eşimin 6.30da işe gitmesi gerekiyo ve yarım saat daha birlikte vakit geçirmek için çalıştığım köye gelip beni alıyo ordan kreşe çocuğumuzu almaya gidiyoruz kendimize fırsat oluşturuyoruz...evlilik iki kişilik tek başına planlar yapmak için bekar olmak lazım eşim işleri varsa hep ben okuldayken yapmaya çalışır hafta sonlarına gelince ayda bir kez bile zor denk gelir ikimizin de evde olduğu hafta sonu.... yengem hemşire abim her nöbetinde çocukları alır ziyarete gider... yarım saat bile olsa birlikte vakit geçirmek için çünkü yengem de eşim de nöbetten eve geldiğinde biz çocuklarla evden çıkmış oluyoruz o zaman neredeyse 24 saat geçiyor aradan.. zamanım yok bahane değil bence öğle yemeğini birlikte yiyebilirsiniz izin gününüzde eşinizin yanına uğrayabilirsiniz...

bende çok üzüldüm konu sahibi ne kadar kıymet bilmez bir insan hayret ediyorum :KK14::KK14:

valla ben çok iyi anlıyorum durumu
bereket eşim sarsınca kendine geliyor vakit ayıramadım sana deyip telafi ediyor
ama mesela seçimde görev aldığında bile kıyametleri kopardım pazar tek boş günümüz nasıl alırsın vs
ya insanın içinden bir şey kopuyor bir heves işten gelsin diye bekliyorsun, gözün kapıda oluyor eminim sen de anlarsın uzaktasınız
en ufacık onsuz bir şeyle heba etmeyeyim de doyayım diyor
ne güzel söylemiş adam
"sana doymadan bir ömür..." diye :KK25:

ne bileyim yanımdayken pazartesi okula gidecekse sabah 4de yola çıkıyor o saate kadar uyumuyoruz mesela gibi...

Son düzenleme:
bende yarım saattir sizin yazdığınız yorumları beğenmeye çalışıyorum ama sistem hata veriyor:)
çözümü böyle buldum.

beğendimm,beğendimm,beğendimmm:)

İlaç gibi geldi gerçekten birazcık sinirlerim gerilmişti gerçekten cok iyi geldi sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X