Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir imsan seviyorsa bahane yoktur.benimde cocukgum oldugu icin benzer sikintilarim var.ama ben esime esim venim gozumun icine bakar.biliyiruzki cocuk olmasa biz evde durmayiz
Arada bir gekip opmesi. Bana sarilmasi bile iyi.insan boyle durumlarda en azindan onemsendigini hissetmeli.esim yorgunum deyip deyip hic bisey yapmaz.ama arkadas anneye gelince de kosa kosa giderse.bosarim onu. Ben onla mutlu olmaya evlendim.ayri odalarda hic bir ortak bi sey yamadan evde it gibi yasmaak icin drgil.cocugum var simdi bazi seyler kisitli ama ilerde en azindan bi pazar gubunu dolu dolu birlikte gecirmek senede iki kere tatil yapip.opusmek grzmek icmek dans etmek isterim mesela.isiniz ve sosyal hayatinizi bu kadsr on planda tutuyorsaydinuz evlenmeyecektiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadarda konu sahibinin üstüne gitmeyin isterseniz yok bulmuşta bunuyo yok bize bölesi nasip olmaz bencil falan
kimse bu zamana kadar ne yaşadığını bilemez belkide eşi gerçekten çok bencildir
evet bende bu mektuba üzülüdüm eşinide haklı buldum ama
yapışık ikiz gibi her işi de beraber yapamazlar ki herkesin bir hayatı var
karşımızdaki 9-5 çalışan bir memur diil 24 saat de 1 çalışan bir doktor...
Yorumlarınızı biraz daha törpüleyelim bence lütfen

doktor değilim işinize yarar mıyım bilmiyorum:KK1: ama ben sizi haksız buldum. böyle duyarlı, böyle içten bir eşi bu kadar üzmek büyük risk. adam demiş zaten ben de boşveririsem toparlayamayız diye. lütfen kendinize çeki düzen verin. biraz eşinizi anlamaya çalışın. herşey için geç olmadan..

Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim de polis memuru bazen 12 12 çalışıyo sabah işten geliyo akşam tekrar gidiyo ama biz birlikte vakit geçirmek için tüm yolları deniyoruz gerekirse 2 saat uyuyp kalkıyo bizimle vakit geçirmek için ben de öğretmenim saat 4te çıktığımda eşimin 6.30da işe gitmesi gerekiyo ve yarım saat daha birlikte vakit geçirmek için çalıştığım köye gelip beni alıyo ordan kreşe çocuğumuzu almaya gidiyoruz kendimize fırsat oluşturuyoruz...evlilik iki kişilik tek başına planlar yapmak için bekar olmak lazım eşim işleri varsa hep ben okuldayken yapmaya çalışır hafta sonlarına gelince ayda bir kez bile zor denk gelir ikimizin de evde olduğu hafta sonu.... yengem hemşire abim her nöbetinde çocukları alır ziyarete gider... yarım saat bile olsa birlikte vakit geçirmek için çünkü yengem de eşim de nöbetten eve geldiğinde biz çocuklarla evden çıkmış oluyoruz o zaman neredeyse 24 saat geçiyor aradan.. zamanım yok bahane değil bence öğle yemeğini birlikte yiyebilirsiniz izin gününüzde eşinizin yanına uğrayabilirsiniz...

Esim de eskiden her nöbetime gelirdi simdi bir restoranımız var ek gelir olsun diye ben nobetteyken oraya gidiyor.ama iki uç nöbetten birine geliyor restorandan yemek yaptırıyor.
Ben de gelme diyorum kiyamiyorum.artik azalttı ben oyle diyince.ben zaten yoruluyorum o da yorulsun istemiyorum.

bence de :KK14::KK14: bir de bana şey gibi geldi ; mesleğinin verdiği bir havalar yoğunum falan tavırları var gibi geldi :KK15::KK15:

doktorluk yoğun meslek evet de onun kadar yoğun olan bazı meslekler de var. tercihe bağlı.

neyse ben gideyim de eşimi yarım saat görebilmek ve bir çay içmek için yol tepeyim :109: :KK16:

ayy yok ben ilgi manyağıyım adamı o aramasa saat başı ararım mesaj atarım liseli kızlar gibi oda sağolsun alıştı cevap verir bazen yoğun olurum yazamam kızar bana unuttun beni diye. ilgi güzel şey kocanla evinle ilgileneceksin yok bu şekerpare gibi adam gözünün önünde hiçte memnun olmayacağın şekilde akar gider. bir bakmışşın cebinde para var altında oturduğun koltuk kariyerin var fakat koca nerde koca hiçte beş kuruş etmez bir gacının kolunda bulursun :KK5:

vakit yarat bence ne kadar yoğun olsakta akşam gider en az beş dakika sarılır kokusunu içime çekerim. haftada en az iki defa sinemaya gitmeksek bile evde film izleriz. güzel bir yemek hoş bir masa... kendin hazırlamasan bile eşinle vakit geçirmek bile heyecanladırır insanı.

kocan senden ilgi bekliyor çünkü onlar koca bir bebek. erkekler ilgiyi sever bayanlar....

bana yazılmadıgı halde ağlayasım geldi.ayyy ben de ilgilenmesem eşim böyle mektup yazar mı ki bana :KK31::KK31::KK31::KK31:

bende nedense böyle düşündüm benimki de bana yazar mıydı acaba diye :21: mektup yazmazdı ama surat asar söylerdi yüzüme eminim ben neyim diye..

Ayrıca doktor kadınlarmı ??? :KK53:bayan doktorlar bari deseydin :KK52: bence kendini ifade edebilme konusunda eşinden destek almalısın :KK52::KK52:

tabiki eşin haklı ne kadar duyarlı ve sana ne kadar sevgi dolu saygısız tekbir cümlesi bile yok. ama seni eşinin anlattığı kadaryla bencil olarak gördüm. kendi hayatını yaşayan eşini dediği gibi en sonlara attığın bir hayat. bence hastaneden arda kalan zamanlarda eşinle vakit geçir en kötü yat yanına sev onu saçını okşa eminim bu bile biraz durulmasına yeterli olur. ama yazık etmeyin ve kim haklı diye sormayın...

doktorluk yoğun meslek evet de onun kadar yoğun olan bazı meslekler de var. tercihe bağlı.

neyse ben gideyim de eşimi yarım saat görebilmek ve bir çay içmek için yol tepeyim :109: :KK16:

tamam meslek dışında aktiviteleri de varmış :KK14::KK14:

anaam aşk böcüğü :KK23::KK23: git bakalımm ben malesef çay içmek için 10 saatlik yol tepemeyeceğim :KK1::KK1:

bu kadarda konu sahibinin üstüne gitmeyin isterseniz yok bulmuşta bunuyo yok bize bölesi nasip olmaz bencil falan
kimse bu zamana kadar ne yaşadığını bilemez belkide eşi gerçekten çok bencildir
evet bende bu mektuba üzülüdüm eşinide haklı buldum ama
yapışık ikiz gibi her işi de beraber yapamazlar ki herkesin bir hayatı var
karşımızdaki 9-5 çalışan bir memur diil 24 saat de 1 çalışan bir doktor...
Yorumlarınızı biraz daha törpüleyelim bence lütfen

tamam da canım geriye kalan zamanı nöbetten sonraki zamanı ne yapıyor nöbette o adama 2 mesaj atsa o adam onada kanacak inan bana

Şunu merak ediyorum ben..
Başlığınızda doktor kadınlar yardım diyorsunuz..
Neden doktor kadınlar??
Biz kadın değil miyiz.
Ya da bizim sorumluluklarımız yok mu.
Bir tek siz mi yoğunsunuz ve ilgi göstermeme hakkına sahipsiniz?

Konu sahibinin avukatlığını yapmış gibi olmayayımda gördüğüm kadarıyla
Çalışma saatleri bizlerden farklı günün akşamı eve gidemiyorlar gecede çalışıyorlar mesai bitti derken acil amelyata giriyolar durmadan telefonları çalıyor sürekli virüs kapıyorlar ablam acilde çalıştı çöktü bitti kız aile hayatı felan kalmadı doktor olmayanın görüşüne önem vermediğinden değilde bunu yaşayan birinin vereceği cevap bizimkilerden farklı olur diye Başlığı o şekilde açmış olabilir.

kazen bunu facebookta neden paylaşmıyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X